1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FCSB vs Chindia Târgoviște

FCSB vs Chindia Târgoviște - Ponturi pariuri SuperLiga României, 14.08.2022. Moral solid pentru elevii lui Dică

Caramavrov
Caramavrov

2022-08-13 23:39:00

Fotbal România - SuperLiga

14 August 2022, 21:30

FCSB

FCSB

versus
Chindia Targoviste

Chindia Targoviste

1.98

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FCSB v Chindia Targoviste

Punem pariu pe meciul FCSB vs Chindia Târgoviște, care se joacă pe 14 august, de la ora 21:30, în runda a 5-a a SuperLigii România.

Gazdele sunt poziționate pe 13 în ierarhia primei ligi cu 3 puncte (golaveraj 3-5), iar oaspeții se află cu o treaptă mai jos, cu 2 puncte (golaveraj 3-6).

Pariază la Winner pe meciul dintre FCSB vs Chindia cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

FCSB este pe val după calificarea în Play-off-ul Conference League. Echipa antrenată de Nicolae Dică a învins-o și în retur pe Dunajska Streda (1-0), în fața a peste 40.000 de spectatori, această susținere construind un moral solid pentru jucători. Rezultatele din cupele europene sunt mai importante pentru fani decât parcursul slab din Superligă, astfel că aceștia sunt așteptați în număr mare și pentru partida contra echipei din Târgoviște.

„Chindia e o echipă care face pressing sus pe faza defensivă după venirea lui Mihalcea. E o formație mai agresivă, mai bine organizată și trebuie să fim pregătiți pentru acest joc. Nu trebuie să ne zboare gândul la partida din Europa pentru că avem obiectiv câștigarea campionatului și trebuie să luăm trei puncte în acest meci, ca să urcăm în clasament”, a spus Dică în conferința de presă premergătoare acestei confuntări.

Ovidiu Popescu și Adrian Șut sunt cele mai noi nume pe lista accidentaților, care îi mai cuprinde pe Andrei Dumiter, Iulian Cristea și Ionuț Panțîru. De asemenea, David Miculescu a fost călcat pe picior în duelul din Conference League și va fi menajat. Nu va juca nici Marco Dulca, transferat chiar de la Chindia. E posibil să debuteze ultima achiziție, mijlocașul central Vadim Rață, în timp ce Florinel Coman, recuperat miraculos, poate fi rezervă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Chindia Targoviste: Forma echipei, știri și statistici

Chindia a fost învinsă de CFR (0-2) în etapa precedentă, deși echipa antrenată de Dan Petrescu a terminat întâlnirea în dublă inferioritate numerică. Rezultatul confirmă problemele pe care le are în ofensivă echipa antrenată de Adrian Mihalcea. cu un singur gol înscris în ultimele trei runde. Pe lângă faptul că Daniel Popa și Neguț nu se regăsesc, dâmbovițenii l-au pierdut și pe Dulca (transferat la FCSB), un mijlocaș care avea și un aport ofensiv important.

„Vom juca pe un stadion mare, pe un gazon bun, vom încerca să ne ridicăm la un nivel înalt. Putem să scoatem un rezultat remarcabil, dar trebuie să fim la un nivel mental și un nivel fizic foarte bune. Bineînțeles, e nevoie să arătăm încredere și dăruire”, a spus Mihalcea.

Chamed a jucat pe o poziție inedită în etapa trecută, în linie cu Vorobjovas. Cel mai probabil, locul său va fi luat de Passaglia, care este mai obișnuit să joace ca închizător.

La Chindia a venit și portarul Eșanu, de la Dinamo, care poate fi rezerva lui Căbuz. Cornel Dinu, Chamed și Cherchez au probleme medicale.

Echipe probabile

FCSB Echipă probabilă FCSB
Portar Tîrnovanu
Fundași Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic
Mijlocaşi Oaidă, Rață - I. Stoica, Radaslavescu, Oct. Popescu
Atacanţi B. Rusu
Chindia Targoviste Echipă probabilă Chindia Targoviste
Portar Căbuz
Fundași Căpușă, Celea, Boldor, Ad. Ioniță
Mijlocaşi Vorobjovas, Passaglia - Neguț, Popadiuc, Dumitrașcu
Atacanţi D. Popa

Statistica meciurilor directe FCSB v Chindia Targoviste

FCSB și Chindia s-au mai întâlnit în 6 meciuri oficiale. Vicecampioana a câștigat 5 dintre ele.

Sezonul trecut, FCSB a cîștigat și acasă (3-2), și în deplasare (1-0) contra dâmbovițenilor.

Cote pentru FCSB v Chindia Targoviste

Pentru o cotă mai mare, de 2.32, se poate opta  pe Betano bet pentru un pariu pe selecția „FCSB -1.25 handicap asiatic”.

În cele patru meciuri jucate de FCSB în acest sezon s-au marcat câte două goluri. Aceeași operator oferă cota 1.52 pentru selecția „peste 1.75 goluri total asiatic”.

Pariază la Netbet pe meciul dintre FCSB vs Chindia cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

FCSB vs Chindia Targoviste Pont: FCSB -1 handicap asiatic

FCSB are un moral solid după calificarea în play-off-ul Conference League. Rezultatele slabe din campionat au fost iertate de fani, iar campania remarcabilă de transferuri îi face pe aceștia să spere la titlu în actualul sezon. Suporterii promit să vină în număr mare și la meciul cu Chindia, pentru a asista la prima victorie din SuperLigă. Echipa antrenată de Adrian Mihalcea este slabă în acest sezon, reușind un singur gol în ultimele trei partide. Palmaresul meciurilor directe indică victoria echipei gazdă. Pariul e verde în cazul unui succes de la două goluri în sus a gazdelor. La un singur gol, miza este returnată. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.98
Status: Anulat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici