1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FCSB - Chindia Târgoviște. Ponturi pariuri, Casaliga 1, 22.02.2020

FCSB - Chindia Târgoviște. Ponturi pariuri, Casaliga 1, 22.02.2020

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-02-21 21:06:00

Fotbal România - Liga 1

22 Februarie 2020, 20:00

FCSB

FCSB

versus
Chindia Targoviste

Chindia Targoviste

1.83

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FCSB v Chindia Targoviste

În ultima etapă din sezonul regulat, FCSB are nevoie de victorie în partida cu Chindia Târgoviște, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. FCSB ocupă locul trei, cu 43 de puncte, în timp ce Chindia este pe 11, cu 24 de puncte. 

EXCLUSIV: Încasează acum un pachet de bun venit de 100% până la 500RON + până la 500 de runde gratuite în Age of Gods!

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

FCSB a pierdut derby-ul cu Dinamo și a rămas la șase puncte de CFR Cluj. Victoria cu Chindia este necesară pentru o împăcare cu suporterii din peluză, care au revenit alături de echipă, dar și pentru a profita de un eventual pas greșit pe care CFR îl poate face în meciul de la Craiova. Forma echipei lui Bogdan Vintilă este slabă, jocul nu arată convingător, dar antrenorul are sprijinul patronului în continuare. 

Pentru acest meci, vor lipsi Iulian Cristea și Denis Man, suspendați. Vor debuta, ân schimb, fundașul central Miron, venit de la Botoșani, și atacantul Adrian Petre, cumpărat de la Esbjerg. Miron ar trebui să rezolve problemele din defensivă, în timp ce Petre ar trebui să rezolve problema atacantului central, deoarece Gnohere are probleme cu greutatea, iar alte soluții nu au dat randament. Olaru va juca pe poziția lui Man, în timp ce Nedelcu ar putea reintra în locul lui Oaidă.

FCSB a jucat slab pe teren propriu în acest sezon, unde a câștigat doar 18 puncte în 12 partide. 

Chindia Targoviste: Forma echipei, știri și statistici

Chindia Târgoviște a pierdut trei puncte mari pe teren propriu cu FC Voluntari, iar Viorel Moldovan pare exasperat de lipsa de concentrare a elevilor săi în ultimele minute. Chindia a fost învinsă de Botoșani și Voluntari cu goluri încasate după minutul 90. Dîmbovițenii nu au nimic de pierdut cu FCSB și vor să dea lovitura, așa cum au făcut la Giurgiu, cu Astra. 

Stoperul Diallo este suspendat, iar Aioani, Florea și Liviu Mihai sunt accidentați. Lui Burlacu și Leca le-au fost reziliate contractele. Pițian va face pereche cu Benga în centrul apărării, în timp ce Berisha și Ivancic vor conduce atacul. Chindia are a doua cea mai slabă apărare din campionat, cu 46 de goluri primite, 25 în deplasare. 

Echipe probabile

FCSB Echipă probabilă FCSB
Portar Bălgrădean
Fundași Crețu, Miron, Planic, SOiledis
Mijlocaşi Filip, Nedelcu, Tănase
Atacanţi Olaru, Petre, Coman
Chindia Targoviste Echipă probabilă Chindia Targoviste
Portar Moldovan
Fundași Martac, Benga, Pițian, Ioniță
Mijlocaşi Rață, Bic, Piftor, Neguț
Atacanţi Berisha, Ivancic

Statistica meciurilor directe FCSB v Chindia Targoviste

În tur, FCSB s-a impus cu 2-1

Cote pentru FCSB v Chindia Targoviste

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 1,85 pentru 1 pauză, 1 final și o cotă de 1,6 pentru un meci cu cel puțin trei goluri.

FCSB vs Chindia Targoviste Pont: FCSB câștigă cu h (-1)

FCSB va avea în sfîrșit un număr nouă pe teren, iar acest lucru va contribui mult la dezvoltarea atacului. Cred că elevii lui Vintilă sunt bine motivați și vor încerca să profite de un adversar care nu se apără grozav. Vor fi și cei din galerie la meci, astfel că va fi și susținerea necesară din peluză pentru a juca bine. Cred că vom vedea un succes la cel puțin două goluri diferență pentru FCSB, deoarece Chindia nu mai poate avea șansa pe care a avut-o la Giurgiu, unde a întâlnit o echipă delăsătoare.

Miza: 10/10
Cota: 1.83
Status: Pierdut

FCSB vs Chindia Targoviste Pont: FCSB HA-1

FCSB trece printr-o perioadă mai grea, fiind învinsă de CFR Cluj, remizând cu Academica Clinceni iar acum venind după înfrângere cu Dinamo. Așadar lucrurile stau cât se poate de rău pentru trupa lui Vintilă, care însă păstrează șanse reale la titlu și are nevoie de o victorie clară astăzi pentru a intra cu moralul bun în play-off. În plus FCSB se poate apropia de CFR, Clujul având meci greu la Craiova și fiind ocupată cu Europa League. Chindia Târgoviște este o echipă modestă din Liga 1, fiind doar pe locul 11 și fiind implicată astfel în lupta pentru evitarea retrogradării. Oaspeții au recent o victorie surprinzătoare, 2-1 la Astra Giurgiu, însă în rest au foarte multe înfrângeri, inclusiv un 1-2 etapa trecută acasă cu Voluntari. Consider astfel că FCSB se va impune, pariul mergând pe victoria lor -1 AH (miză returnată în caz că o să câștige la fix un gol diferență) la o cotă oferită de Unibet.

Fotbal România - Liga 1

FCSB HA-1

1.38
FCSB vs Chindia Targoviste

22 Feb 20, 20:00

Miza: 10/10
Cota: 1.38
Status: Pierdut

FCSB vs Chindia Targoviste Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

FCSB cu siguranță va dori să încheie en fanfare sezonul regulat de Liga 1 și poate profita de meciul direct dintre Craiova și CFR și să obțină 3 puncte cu a doua cea mai slabă defensivă din Liga 1, Chindia, care primește foarte mult goluri, de aceea merg pe ideea că gazdele de la FCSB vor dori să scape rapid de emoții și vor marca încă din prima repriză.

Miza: 10/10
Cota: 1.55
Status: Anulat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici