1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FCSB - CFR Cluj. Ponturi pariuri România Liga 1. 31.07.2020, arde campionatul

FCSB - CFR Cluj. Ponturi pariuri România Liga 1. 31.07.2020, arde campionatul

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-07-30 23:24:00

Fotbal România - Liga 1

31 Iulie 2020, 20:30

FCSB

FCSB

versus
CFR Cluj

CFR Cluj

1.71

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FCSB v CFR Cluj

În etapa a cincea din playoff-ul Ligii 1, FCSB joacă pe teren propriu cu CFR Cluj, iarnoi am selectat un pronostic pentru acest meci. FCSB ocupă locul patru, cu 31 de puncte, în timp ce CFR Cluj este pe doi, cu 43 de puncte.

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

FCSB s-a impus surprinzător la Mediaș cu 1-0, datoriă unui gol superb marcat de Vână. A fost o partidă pe care roș-albaștrii au terminat-o cu zece jucători sub 21 de ani pe teren. Moruțan a fost căpitan și a jucat destul de bine și își va păstra acest rol și pentru această partidă.

Pentru acest meci nu vor reveni cei cinci jucători lăsați în vacanță, Coman, Tănase, Man, Popescu și Crețu, de aceea s-ar putea să vedem același 11 ca la Mediaș. Patronul celor de la FCSB a declarat că nu vrea să se amestece în lupta pentru titlu și că vrea să vadă o luptă în ultima etapă între Craiova și CFR. Această declarație mă face să cred că vom vedea, probabil, în repriza a doua, mulți jucători foarte tineri la FCSB.

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

CFR Cluj a câștigat chinuit cu FC Botoșani dintr-un penalty inexistent transformat de Deac. Jocul ardelenilor a fost unul de slabă factură, fără orizont.

Dan Petrescu nu va fi pe bancă nici la această partidă, dar acest lucru nu va cântări foarte mult. Clujenii nu au indisponibilități noi după meciul cu FC Botoșani, astfel că primul 11 nu va fi prea mult schimbat. Itu ar putea intra în locul lui Costache, iar Omrani în locul lui Rondon. Pereira a scos penalty-ul și pare favorit să intre destul de repede în locul celui de-al doilea jucător sub 21 de ani.

CFR nu a primit gol în meciurile cu FCSB din acest sezon.

Echipe probabile

FCSB Echipă probabilă FCSB
Portar Vlad
Fundași Pantea, Miron, Cristea, Panțâru
Mijlocaşi Perianu, Vână, Moruțan
Atacanţi Niță, Petre, Dumitru
CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Araluskis
Fundași Susic, Vinicius, Burcă, Camora
Mijlocaşi Itu, Bordeianu, Deac
Atacanţi Fica, Omrani, Chipciu

Statistica meciurilor directe FCSB v CFR Cluj

CFR Cluj are două victorii pe teren propriu cu 1-0 în acest sezon. Pe terenul celor de la FCSB a fost 0-0

Cote pentru FCSB v CFR Cluj

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 2,9 pentru o victorie la cel puțin două goluri diferență a CFR-ului și o cotă de 2,17 pentru un meci cu cel puțin trei goluri.

FCSB vs CFR Cluj Pont: CFR Cluj câștigă

CFR va câștiga acest meci, deoarece diferența de valoare este foarte mare între cele două echipe de start. Clujenii sunt motivați, în vreme ce tinerii celor de la FCSB vor fi carne de tun în acest meci. FCSB a arătat slăbiciuni și cu Gaz Metan în această formulă improvizată, dar va fi o pradă ușoară pentru clujeni. Merg, fără nici o reținere , pe un succes al oaspeților, la o cotă atractivă.

Fotbal România - Liga 1

CFR Cluj câștigă

1.71
FCSB vs CFR Cluj

31 Jul 20, 20:30

Miza: 10/10
Cota: 1.71
Status: Castigat

FCSB vs CFR Cluj Pont: -1 handicap asiatic CFR Cluj

FCSB va juca relaxat după ce a reușit să câștige Cupa României (1-0 cu Sepsi) și, implicit, a obținut calificarea în Europa League. Ar mai fi obiectivul locului 3, care aduce mai mulți bani din drepturile tv, dar e greu fără cele 5 vedete care au intrat deja în vacanță. Probabil că și ceilalți fecesebiști sunt cu gândul la scurta vacanță care va urma. Jucătorii de la CFR trebuie să evolueze cu multă ambiție, să joace tare, pentru că au nevoie de victorie. În cazul unei victorii la un singur gol diferență a campioanei, miza este returnată.

Fotbal România - Liga 1

-1 handicap asiatic CFR Cluj

2.15
FCSB vs CFR Cluj

31 Jul 20, 20:30

Miza: 10/10
Cota: 2.15
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici