1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Pont FC Voluntari vs FC Hermannstadt - Ponturi pariuri Play-Out Liga I, 09.03.2020. Ilfovenii sunt neînvinși în ultimele 5 etape

Pont FC Voluntari vs FC Hermannstadt - Ponturi pariuri Play-Out Liga I, 09.03.2020. Ilfovenii sunt neînvinși în ultimele 5 etape

Caramavrov
Caramavrov

2020-03-08 22:45:00

Ponturi România Liga 1

09 Martie 2020, 18:00

Voluntari FC

Voluntari FC

versus
FC Hermannstadt

FC Hermannstadt

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Voluntari FC v FC Hermannstadt

FC Voluntari și FC Hermannstadt se întâlnesc în etapa a 2-a a Play-Out-ului Ligii I, pe 9 martie, de la ora 18:00. Ilfovenii sunt pe ultimul loc în clasament, cu 11 puncte (golaveraj 0-0), iar sibienii se află pe 10, cu 16 puncte (golaveraj 1-0).

Pontul pentru meciul FC Voluntari vs FC Hermannstadt poate fi citit la finalul acestei analize.

Voluntari FC: Forma echipei, știri și statistici

FC Voluntari este neînvinsă în ultimele 5 etape din Liga I, având în dreptul său 4 victorii și un egal. Formația antrenată de Mihai Teja a pierdut doar un meci în acest an, cel cu FCSB (1-2), o restanță din 2019. Astfel, ilfovenii au recuperat din distanța foarte mare care o separa de restul echipelor. Dacă înving, ei le egalează în clasament pe Chindia și pe Academica Clinceni, fiind la un singur punct de salvarea directă.

Sunt multe variante bune de rezervă pentru Mihai Teja, în special în compartimentul ofensiv: Morar, Simonovski, Țîră. La mijloc, Laidouni pare să-și fi recâștigat locul de titular.

FC Voluntari a câștigat 10 puncte în ultimele 5 meciuri jucate în Liga I (golaveraj 7-4).

FC Hermannstadt: Forma echipei, știri și statistici

FC Hermannstadt a jucat joi în Cupă cu FCSB (1-2). Acel meci i-a consumat pe sibieni atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, bucureștenii revenind de la 0-1 în minutele 84 și 90.

„Întâlnim din nou o echipă care chiar a jucat bine în ultimele meciuri, dar și noi venim - după părerea mea - după două partide bune, cu Târgoviște și cu FCSB. Am arătat că putem juca de la egal la egal cu orice echipă din România. Băieții sunt bine, sunt montați”, a spus antrenorul Vasile Miriuță.

Caiado și Company au revenit la antrenamente după absențe îndelungate, dar e puțin probabil să joace. Opruț, Stoica și Ad. Bălan revin după suspendări.

FC Hermannstadt a câștigat 5 puncte în ultimele 5 meciuri jucate în Liga I (golaveraj 7-8).

Echipe probabile

Voluntari FC Echipă probabilă Voluntari FC
Portar Cojocaru
Fundași Belu, Pașcanu, Achim, A. Vlad
Mijlocaşi Laidouni, De Lucas - Sanoh, Căpățână, Mățan
Atacanţi Tudorie
FC Hermannstadt Echipă probabilă FC Hermannstadt
Portar Figueiredo
Fundași Almeida, Stoica, Viera, Opruț
Mijlocaşi Dâlbea, Pires - P. Petrescu, Yazalde, Cordea
Atacanţi Debeljuh

Statistica meciurilor directe Voluntari FC v FC Hermannstadt

FC Voluntari și FC Hermannstadt s-au mai întâlnit de 8 ori în toate competițiile. Ilfovenii au câștigat toate cele trei meciuri jucate acasă.

Voluntari a învins cu 2-0 meciul jucat pe teren propriu în turul sezonului regulat. În tur, a fost 0-0.

Cote pentru Voluntari FC v FC Hermannstadt

FC Voluntari are 4 victorii în cele 6 meciuri jucate în 2020. Se poate paria pe selecția „FC Voluntari -0.25 handicap asiatic”, cotă 2.00 la Unibet.ro.

În 8 din ultimele 9 meciuri din Liga I jucate de FC Voluntari s-au marcat minim două goluri. Este cota 1.48 pentru un pariu pe selecția „peste 1.5 goluri”.

Voluntari FC vs FC Hermannstadt Pont: FC Voluntari Draw No Bet (DNB)

FC Voluntari se află în plin „fuleu”. Echipa antrenată de Mihai Teja este revelația acestui an. Poate că nu ar fi pierdut nici cu FCSB dacă nu ar fi jucat o repriză în inferioritate numerică. Ilfovenii par mai montați și au un joc mai elaborat decât FC Hermannstadt, formație care se bazează foarte multe pe execuțiile lui Debeljuh. Cred că echipa gazdă poate câștiga, iar în caz de egal ne primim banii înapoi.

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Anulat

Voluntari FC vs FC Hermannstadt Pont: Total goluri: Par

Liga 1 a intrat într-o nouă serie de meciuri impare (la capitolul "total goluri"): 7 din ultimele 8, adică dintre cele disputate în luna martie! Este o serie atipică, al cărei sfârșit nu poate fi departe. Concret: Craiova - Mediaș 2-1, CFR Cluj - Astra 2-1, Astra - Botoșani 1-0, FCSB - Craiova 4-1 (în play-out); Hermannstadt - Chindia 1-0, Clinceni - Viitorul 2-3, Iași - Dinamo 1-0, Chindia - Sepsi 1-1. Așadar: 1 gol (de 3 ori), 2 goluri (o dată), 3 goluri (de 2 ori), 5 goluri (de 2 ori). E vremea unui rezultat par!

Miza: 7/10
Cota: 1.83
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici