1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FC U Craiova vs CFR Cluj

FC U Craiova vs CFR Cluj - Ponturi pariuri Liga 1 România, 20.11.2021. Marele problemă a campioanei

Caramavrov
Caramavrov

2021-11-19 21:50:00

Fotbal România - Liga 1

20 Noiembrie 2021, 20:30

FCU Craiova 1948

FCU Craiova 1948

versus
CFR Cluj

CFR Cluj

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru FCU Craiova 1948 v CFR Cluj

Ponturi și pariuri pentru FC U Craiova vs CFR Cluj, meci care se dispută pe 20 noiembrie 2021, în prima etapă a returului (a 16-a la general).

FC U Craiova e poziționată pe 13 la finalul turului, cu numai 14 puncte obținute în 15 runde, 11-15 golaveraj, iar CFR este în continuare lider, având 39 de puncte, 23 de goluri marcate și 8 primite.

FCU Craiova 1948: Forma echipei, știri și statistici

FC U Craiova a trecut prin adevărate cutremure în tur. A început cu Mutu antrenor, demis după etapa a 11-a, a continuat cu Flavius Stoican, îndepărtat și el după numai 28 de zile, și îl are acum principal pe Eugen Trică, cu care echipa a promovat în vară, dar care a fost apoi dat afară!

Cu Trică abia venit și cu interimarul Dan Vasilică pe bancă, FC U a remizat acasă cu Sepsi, 1-1, după ce a condus cu 1-0.

În pauza competițională datorată meciurilor naționalelor, FC U Craiova a jucat un amical cu divizionara secundă CSA Steaua, pe care a învins-o cu 4-1.

Bauza a revenit pe teren după accidentare, în meciul cu Sepsi, și poate fi o opțiune pentru primul 11, mai ales că el a jucat din primul minut și cu CSA Steaua.

Fundașul central Paramatti a revenit la antrenamente după accidentarea suferită.

Căpitanul Dragoș Albu a fost titular pentru România U21 în amicalul cu Italia U21, pierdut cuu 4-2.

FC U Craiova a primit doar 5 goluri pe teren propriu până acum, dintre care două cu rivala din oraș.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

În ultimul joc din campionat, CFR a învins la Dinamo, cu 3-0.

După fiecare pauză prilejuită de acțiunile naționalelor din acest sezon, campioana en-titre a pierdut, prima oară cu Botoșani, apoi cu Rapid. Au fost singurele eșecuri de până acum ale campioanei în actualul sezon.

Clujenii au jucat un amical pe 14 noiembrie, cu divizionara secundă Unirea Dej, pe care au învins-o greu, cu 1-0, printr-un gol marcat de Debeljuh în minutul 43.

Manea, Burcă și Alibec au fost la naționala mare, ultimul evoluând foarte slab atât cu Islanda, cât și cu Liechtenstein, iar Susic a jucat pentru reprezentativa  Bosniei în partida cu Ucraina.

Alibec a venit accidentat de la echipa națională și nu va evolua, probabil, la Craiova, iar Petrila are mai vechi probleme medicale. Nici Omrani nu este apt sută la sută, după ce a simțit ceva dureri la gleznă în amicalul cu Dej.

Joi, 25 noiembrie, CFR va juca la Randers, în Danemarca, al 5-lea meci din grupele Europa League.

În presă a apărut informația că gruparea din Gruia va intra din nou în insolvență, din cauza situației financiare actuale, dar noul președinte al CFR-ului, Cristi Balaj, a negat acest fapt.

Numele lui Dan Petrescu a fost vehiculat printre cele ale înlocuitorilor lui Rădoi la națională, dar antrenorul a spus că nu a fost contactat.

Echipe probabile

FCU Craiova 1948 Echipă probabilă FCU Craiova 1948
Portar R. Popa
Fundași Negru, Kovacic, Huyghebaert, Bușu
Mijlocaşi Achim, Albu, Marquet
Atacanţi Sidibe, Ondaan, Bauza
CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Hindrich
Fundași Manea, Burcă, Bouhenna, Camora
Mijlocaşi Boateng, Bordeianu, Deac
Atacanţi Sacko, Debeljuh, Omrani

Statistica meciurilor directe FCU Craiova 1948 v CFR Cluj

Au fost 15 partide între cele două, 13 în Liga 1 și două în Cupa României: 9 victorii ale CFR-ului și doar 3 ale oltenilor.

În tur, clujenii au câștigat cu 3-2, într-un meci disputat în prima etapă a actualului campionat, după ce FC U revenise de la 2-0 pentru gazde la 2-2!

Cote pentru FCU Craiova 1948 v CFR Cluj

Pentru cel puțin două goluri marcate de oaspeți, am găsit cea mai bună cotă la Unibet pariuri sportive: 2.08.

La -0.75 handicap asiatic CFR, cota este 1.98 la aceeași agenție. Avantajul față de -1 handicap asiatic, care primește cota 1 pentru o victorie a clujenilor la un singur gol diferență, aici se câștigă la jumătate din miză în situația succesului la un gol.

FCU Craiova 1948 vs CFR Cluj Pont: Victorie CFR

Oricât de bun mobilizator ar fi Eugen Trică, diferența de valoare dintre cele două echipe este evidentă. Bineînțeles că în fotbal apar și surprizele, dar, în condiții normale, CFR nu are cum să scape victoria. Deși cele două eșecuri ale campioanei din această ediție au venit după întreruperi ale campionatului, cred că Dan Petrescu a învățat din greșeli și va reuși de această dată să-și așeze jucătorii așa fel încât să câștige acest joc. FC U Craiova înscrie puțin pe teren propriu, va fi greu să marcheze în poarta echipei cu cea mai bună apărare din campionat, în timp ce, de partea cealaltă, clujenii au la dispoziție jucători de atac foarte valoroși, oricare dintre aceștia ar intra pe teren. Am ales cota din oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal România - Liga 1

Victorie CFR

1.75
FCU Craiova 1948 vs CFR Cluj

20 Nov 21, 20:30

Miza: 6/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici