1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FC Hermannstadt vs FC Voluntari

FC Hermannstadt vs FC Voluntari - Ponturi pariuri SuperLiga, 08.08.2022. Sibienii sunt fără bani, dar cu puncte

Caramavrov
Caramavrov

2022-08-07 22:25:00

Fotbal România - Superliga

08 August 2022, 18:00

FC Hermannstadt

FC Hermannstadt

versus
Voluntari FC

Voluntari FC

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FC Hermannstadt v Voluntari FC

Punem pariu la meciul FC Hermannstadt vs FC Voluntari, care se dispută pe 8 august, de la ora 18:00. Se joacă pe stadionul din Mediaș. 

Sibienii sunt pe locul 8 în clasamentul primului eșalon, cu 5 puncte (golaveraj 5-2), iar ilfovenii s-au poziționat pe 6, cu 6 puncte (golaveraj 4-1).

Pariază la Winner pe meciul dintre Hermannstadt vs Voluntari cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

FC Hermannstadt: Forma echipei, știri și statistici

Nou-promovata FC Hermannstadt este neînvinsă după trei etape de campionat. Echipa antrenată de Marius Măldărășanu a jucat deja două partide „pe teren propriu”, 3-0 cu CS Mioveni și 1-1 cu FC Botoșani (după ce a condus cu 1-0). Se poate spune că sibienii reprezintă una dintre revelațiile acestui început de sezon, mai ales în contextul problemelor financiare. În acest moment, datoriile către angajați depășesc 5 milioane de euro, iar fanii au transmis că s-au săturat de conflictele dintre taberele de la nivelul conducerii.

„Am ajuns în etapa 4, după ce am avut un început bun. Ne dorim să ieșim și de această dată cu fruntea sus. Dacă vom avea cel puțin aceeași atitudine ca la ultimele întâlniri, ridicând nivelul de concentrare și cu puțin mai multă încredere, vom face un meci foarte bun”, a spus Măldărășanu.

Fundașul central Florin Bejan și mijlocașul ofensiv Ionuț Năstăsie sunt incerți, dar medicii speră să îi recupereze până la ora meciului. Măldărășanu beneficiază de o bancă destul de bună. Răuță, Hora și Buhăcianu au fost rezerve în etapa precedentă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Voluntari FC: Forma echipei, știri și statistici

FC Voluntari confirmă până acum statutul de echipă care a jucat în play-off, cu două victorii din trei posibile: 1-0 cu Petrolul, în deplasare, și 3-0 cu UTA, acasă. Liviu Ciobotariu se bazează pe o echipă omogenă, bine organizată, care poate avea ca obiectiv să câștig pe orice teren.

„Îmi doresc foarte mult să am aceeași evoluție ca și cu UTA și să facem un rezultat pozitiv. Știm că nu va fi ușor cu Hermannstadt, mi-a plăcut foarte mult exprimarea lor în meciul cu FC Botoșani, dar suntem încrezători”, a declarat Ciobotariu în conferința de presă ce a prefațat meciul de luni. 

Fundașul stânga Alexandru Vlad a fost selecționat de colectivul LPF în echipa ideală a etapei a 3-a. Într-o formă bună se află și Daniel Florea, atacantul venit de la Chindia Târgoviște, care are deja două goluri marcate. Plecarea lui Gabi Tamaș a fost „acoperită” de venirea lui Matricardi, un fundaș central bun pentru nivelul SuperLigii.

Echipe probabile

FC Hermannstadt Echipă probabilă FC Hermannstadt
Portar Iliev
Fundași Butean, Bejan, Stoica, Opruț
Mijlocaşi Biceanu, Mino, Alhassan
Atacanţi P. Petrescu, Paraschiv, Oroian
Voluntari FC Echipă probabilă Voluntari FC
Portar M. Popa
Fundași Ricardinho, Matricardi, Armas, Vlad
Mijlocaşi Costin, Droppa, Meleke, Rață
Atacanţi Lopes, Nemec

Statistica meciurilor directe FC Hermannstadt v Voluntari FC

FC Hermannstadt și FC Voluntari s-au mai întâlnit de 13 ori. În 9 din ultimele 12 dueluri s-au marcat minim două goluri.

Sezonul trecut, a fost FC Hermannstadt vs FC Voluntari 3-2, trei goluri fiind marcate până la pauză.

Cote pentru FC Hermannstadt v Voluntari FC

În ultimele două meciuri directe cu Hermannstadt gazdă s-au marcat minim trei goluri. Betano bet oferă cota 1.70 pentru selecția „peste 1.75 goluri total asiatic”.

De asemenea, în 3 din cele 4 partide dinte cele două jucate în deplasare de FC Voluntari au marcat ambele formații. Pentru GG am găsit o cotă de 2.15 la același operator online.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Hermannstadt vs Voluntari cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

FC Hermannstadt vs Voluntari FC Pont: Peste 1.5 goluri total asiatic

Este un meci între două echipe care au lăsat o impresie bună în primele etape. FC Hermannstadt este adepta unui joc deschis, în timp ce FC Voluntari are momente în care practică un joc mai defensiv, dar este gata să lovească pe contraatac prin jucătorii ofensivi de calitate pe care îi are. Ar trebui ca atât Marius Măldărășanu, cât și Liviu Ciobotariu să urmărească victoria, iar din această confruntare pot rezulta mai multe goluri. Nouă ne ajung două pentru a câștiga acest pariu. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

FC Hermannstadt vs Voluntari FC Pont: Voluntari FC victorie

Hermannstadt este neînvinsă după 3 etape, dar nu a întâlnit un adversar de calibrul ilfovenilor. Voluntari este o echipă greu de învins, cu un joc pragmatic și cu o repriză a doua foarte solidă. Sibienii sunt măcinați de problemele financiare și vor încerca să joace pe atac, ceea ce îi va expune în defensivă. Este o deplasare la îndemâna celor de la Voluntari, capabili să profite pe contraatac de o apărare cu multe lacune. Un succes al oaspeților beneficiaza de o cotă fantastică la Superbet pariuri, o cotă care nu trebuie ratată.

Miza: 10/10
Cota: 3.70
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici