Share

Ponturi fotbal, Casaliga1, Hermannstadt - Viitorul

Liga 1

Cota: 1.85

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

08 Noi 2019 09:10 1,5k 0
Logo FC Hermannstadt
Logo Viitorul
FC Hermannstadt
Viitorul
VS
20:30 08 Noiembrie 2019
Fotbal România - Liga 1

Analiză și informații pentru FC Hermannstadt v Viitorul

În etapa a 16-a a ligii 1, Hermannstadt joacă pe teren propriu cu Viitorul, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Hermannstadt ocupă locul 12, cu 13 puncte, în timp ce Viitorul este pe doi cu 28 de puncte. Meciul va fi arbitrat de Adrian Cojocaru.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 300RON

FC Hermannstadt: Forma echipei, știri și statistici

E V Î E E

Hermannstadt a scos un punct la Mediaș, cu Gaz Metan, și a marcat după șase runde pe sec. Totuși, atmosfera la echipă este tensionată, deoarece sunt restanțe financiare, iar jucătorii au refuzat să se antreneze la începutul săptămânii. Conducerea a achitat o parte si a anunțat că așteaptă noi investitori, dar lucrurile sunt departe de a se rezolva.

Pe acest fond de tensiune vine meciul cu Viitorul, în care Neagoe nu-l va avea la dispoziție pe Opruț, cel mai folosit jucător sub 21 de ani, suspendat. Va juca Bușu fundaș stânga, dar linia de mijloc va fi slăbită cu doi jucători sub 21, Vodă și Cordea.

Hermannstadt nu a marcat în ultimele trei meciuri jucate acasă.

Viitorul: Forma echipei, știri și statistici

V Î E V V

Viitorul a făcut spectacol cu Chindia, iar Hagi a mai lansat un jucător promițător, Louis Munteanu, autorul golului trei.

Dobrogenii pot trece temporar pe primul loc cu o victorie și ar putea rămâne acolo, dacă CFR se încurcă cu Dinamo.

Rivaldinho ar putea fi noutatea din primul 11, atacantul brazilian revenind după o accidentare. Asta ar însemna ieșirea din prima echipă a lui Matei, care a jucat mijlocaș ofensiv etapa trecută.

Viitorul are doar o victorie în deplasare, 1-0 cu Chindia, iar Cu Academica Clinceni nu a reușit să marcheze.

Hagi nu are probleme de lot.

Echipe probabile

FC Hermannstadt

Echipă probabilă FC Hermannstadt
Portar Figueiredo
Fundași Tătar, Viera, Luchin, Bușu
Mijlocaşi Dîlbea, Dumitriu, Petrescu
Atacanţi Vodă, Debeljuh, Cordea

Viitorul

Echipă probabilă Viitorul
Portar Căbuz
Fundași Boboc, Țâru, Mladen, De Noojier
Mijlocaşi Achim, Houri, Ciobanu
Atacanţi Ganea, Rivaldinho, Iancu

Statistica meciurilor directe FC Hermannstadt v Viitorul

Este 3-1 la victorii pentru Viitorul. În tur, echipa pregătită de Hagi a câștigat cu 3-2.

Cote pentru FC Hermannstadt v Viitorul

Pentru acest meci vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 2,08 pentru un meci cu cel puțin trei goluri și o cotă de 2,9 pentru 2 pauză, 2 final.

FC Hermannstadt vs Viitorul Pont: Viitorul câștigă

Viitorul este echipa mai bună, a jucat excelent cu Chindia și poate profita de atmosfera proastă de la Hermannstadt. Sibienii joacă slab, stau bine doar în plan defensiv, dar în atac se joacă la întâmplare. Merg pe o victorie a oaspeților, care au marcat de trei ori în tur si cred ca au puterea să recidiveze.

Pont pariuri: Viitorul câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

FC Hermannstadt vs Viitorul Pont: Viitorul HA 0

Viitorul se luptă pentru locul 1, chiar dacă a schimbat mulți jucători în vară. Hagi are soluții pe toate posturile, unde propune la perioade scurte de timp jucători tineri, proveniți din Academie, care intră cu dezinvoltură pe teren. Dar echipa are în componență și fotbaliști experimentați, care îi ajută pe cei tineri să se integreze și care dau constanță primului 11. Hermann trece printr-o perioadă grea, jocul nu se leagă, sunt restanțe financiare către jucători, echipa nu marchează pe teren propriu. Așa că toate elementele duc spre o victorie a oaspeților de azi, iar noi am ales HA 0 Viitorul pentru a ne asigura că nu pierdem pariul în caz de egal.

Pont pariuri: Viitorul HA 0

Miza: 10/10

Cota: 1.35

Adaugat de: Admin

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

FC Hermannstadt vs Viitorul Pont: Ambele echipe marchează

Echipa lui Hagi e favorită și, de regulă, marchează cel puțin un gol pe meci, inclusiv în deplasare. Acolo unde FCSB a înscris de patru ori, e de așteptat ca și Viitorul să reușească măcar o dată. Hermannstadt are mare nevoie de puncte, iar asta o va face să caute soluții ofensive, nu-și poate permite să apere un iluzoriu 0-0. Sibienii au marcat la Mediaș (1-1), întrerupând o lungă serie sterilă: 6 meciuri fără gol în Liga 1. Va fi un meci aspru, care se poate transforma într-unul deschis. Dacă marchează ambele echipe, cota este bună, se dublează suma mizată.

Pont pariuri: Ambele echipe marchează

Miza: 5/10

Cota: 2.02

Adaugat de: Grigore Cartianu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

FC Hermannstadt vs Viitorul Pont: Peste 8.5 șuturi pe poartă

Ultimele două meciuri directe dintre cele două formații au produs câte 5 goluri. De fiecare dată dobrogenii s-au impus cu scorul de 3-2. Sibienii chiar daca nu marchează, ajung să finalizeze acțiunile de atac. La ultimul meci de acasa, pierdut 0-4 cu FCSB, Hermannstadt a cadrat 5 șuturi. De cealaltă parte, Viitorul este o echipă talentată, cu multe opțiuni ofensive și trasee de joc clare, prin care aduc mingea des în preajma portii adverse dar încearcă și multe lovituri de la distanță. Un total de 9 șuturi pe poartă este unul accesibil în acest meci, iar cota de 1.87 oferită de Betano.ro una foarte atractivă.

Pont pariuri: Peste 8.5 șuturi pe poartă

Miza: 10/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

FC Hermannstadt vs Viitorul Pont: Over 2 HA

Viitorul are 10 din ultimele 11 meciuri din Liga 1 de over 2. Știe toată lumea, echipa lui Hagi abordează fiecare meci la victorie și cu gândul de a înscrie cât mai multe goluri. Hermannstadt trebuie să atace și ea, pentru că are nevoie stringentă de victorie, după meciuri slabe pe teren propriu. Cred că vor înscrie ambele echipe și, în cel mai rău caz, un 1-1 ne aduce înapoi banii mizați, iar la 3 goluri sau mai multe - câștigăm pariul.

Pont pariuri: Over 2 HA

Miza: 7/10

Cota: 1.61

Adaugat de: Caramavrov

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

4

Castigate:

1

Pierdute:

1

Anulate:

2

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici