1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Hermannstadt vs UTA. Ponturi pariuri România Liga 1. 18.10.2020

Hermannstadt vs UTA. Ponturi pariuri România Liga 1. 18.10.2020

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-10-17 19:35:00

Fotbal România - Liga 1

18 Octombrie 2020, 18:45

FC Hermannstadt

FC Hermannstadt

versus
UTA Arad

UTA Arad

2.10

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru FC Hermannstadt v UTA Arad

În etapa a șaptea a Ligii 1, Hermannstadt joacă pe teren propriu cu UTA, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri. Hermannstadt ocupă locul șase, cu nouă puncte, în timp ce UTA este pe 11, cu șapte puncte.

Meciul va fi arbitrat de Horia Mladinovici.

FC Hermannstadt: Forma echipei, știri și statistici

Hermannstadt nu va mai juca în perioada următoare pe teren propriu, deoarece stadionul intră din nou în renovare. Sibienii se vor muta la Mediaș, unde vor beneficia de un gazon la fel de bun și nu vor trebui să parcurgă prea mulți kilometri. Echipa merge bine sub comanda lui Ruben Albes, sibienii având o singură înfrângere în acest sezon, în deplasare cu CFR Cluj. A fost singurul meci în care Hermannstadt nu a marcat. În ultimele șase meciuri jucate pe teren propriu, echipa a marcat câte două goluri. Deocamdată, Fabio Fortes nu convinge, dar va rămâne titular, deoarece Karanovic este accidentat și nu sunt alte variante. Sîntean este surpriza plăcută în rolul de al doilea vârf, impresionând prin combativitate și prezență în fața porții. Jo Santos este alt jucător în formă și va începe în flancul stâng, în timp ce Caiado va juca în dreapta. 

UTA Arad: Forma echipei, știri și statistici

UTA nu a reușit să confirme victoria cu Dinamo și a înregistrat doar un 0-0 pe teren propriu cu Academica Clinceni. Vestea bună pentru arădeni este că au dat gol în toate deplasările de până acum, dar sunt vești proaste din sectorul defensiv. Erico este accidentat, iar Florin Ilie, Tomozei și portarul Balauru au fost testați pozitiv cu Covid-19. Albu va fi retras fundaș central lângă Benga, în timp ce Melinte poate juca fundaș dreapta în locul lui Tomozei. În atac, Vlad Morar ar putea primi un loc de titular în locul lui Buhăcianu. Antrenorul Laszlo Balint speră ca echipa sa să se întoarcă la Arad cu un rezultat pozitiv, deși recunoaște munca de calitate a omologului Ruben Alves. UTA nu a pierdut niciun meci oficial jucat în deplasare în 2020

Echipe probabile

FC Hermannstadt Echipă probabilă FC Hermannstadt
Portar Figueiredo
Fundași Belu, Viera, Stoica, Opruț
Mijlocaşi Dîlbea, Romario, Caiado, Jo
Atacanţi Sîntean, Fortes
UTA Arad Echipă probabilă UTA Arad
Portar Iacob
Fundași Melinte, Albu, Benga, Roumpoullaku
Mijlocaşi Roșu, Isac, Rusu, Miculescu
Atacanţi Hora, Morar

Statistica meciurilor directe FC Hermannstadt v UTA Arad

Este prima întâlnire.

Cote pentru FC Hermannstadt v UTA Arad

Descarcă oferta Superbet pariuri pentru a avea acces la alte două cote pentru acest meci. Avem o cotă de 3,4 pentru 1 pauză/ 1final și o cotă de 4 pentru o victorie a gazdelor la cel puțin două goluri diferență.

FC Hermannstadt vs UTA Arad Pont: Hermannstadt câștigă

Hermannstadt a arătat un joc foarte bun în ultimele meciuri, cu o posesie excelentă și cu o presiune constantă pusă din faze fixe. UTA nu convinge și are mari probleme în apărare și la mijloc. Arădenii vor veni să se apere și să încerce să dea lovitura pe contraatac, iar Hermannstadt o va presa cu multe acțiuni în bandă, unde Belu și Opruț susțin bine ofensiva. Cred că Hermannstadt se va impune, la o cotă care ne dublează investiția.

Miza: 8/10
Cota: 2.10
Status: Pierdut

FC Hermannstadt vs UTA Arad Pont: HA 0 Hermannstadt

Hermannstadt a căpătat experiență, are un lot valoros și e neînvinsă în ultimele 3 partide din Liga 1. Mai beneficiază și de ajutorul arbitrilor, voit sau nu, încă nu ne-am dat seama. UTA nu m-a convins încă, deși are la dispoziție jucători experimentați, cu multe meciuri în prima divizie. A câștigat la Dinamo, dar a făcut și câteva meciuri modeste. În cazul acestui tip de pariu, care înseamnă, de fapt, DNB, miza este returnată în caz de egal.

Fotbal România - Liga 1

HA 0 Hermannstadt

1.50
FC Hermannstadt vs UTA Arad

18 Oct 20, 18:45

Miza: 7/10
Cota: 1.50
Status: Anulat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici