Share

Pont baraj menținere/promovare Liga I: FC Hermannstadt vs U Cluj, „studenții” nu mai au nimic de pierdut

Liga 1

Cota: 1.63

Adaugat de: Caramavrov

12 Iun 2019 06:02 1,3k 0
Logo FC Hermannstadt
Logo CS Universitatea Cluj
FC Hermannstadt
CS Universitatea Cluj
VS
18:00 12 Iunie 2019
Romania baraj Liga I

Analiză și informații pentru FC Hermannstadt v CS Universitatea Cluj

FC Hermannstadt și U Cluj se întâlnesc în manșa secundă a barajului de menținere/promovare în Liga I pe 12 iunie, de la ora 18:00. Sibienii au câștigat cu 2-0 în deplasare, pe „Cluj Arena”, prin golurile înscrise de Petrescu și de Tsoumou.

Pontul pentru meciul de baraj FC Hermannstadt vs U Cluj poate fi citit la finalul acestei analize.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

FC Hermannstadt: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î E

FC Hermannstadt pornește cu un avantaj considerabil și are șanse mari să rămână în prima ligă, însă la echipă nu este liniște. Potrivit presei sportive, conducerea a întârziat să plătească ultimul salariu, plus prime vechi de jumătate de an. Jucătorii străini au protestat față de această situație înaintea meciului tur, astfel că pe Cluj Arena au evoluat numai doi stranieri în primul „unsprezece”.

„Ei au jucători de valoare, noi ne-am apărat bine. O victorie meritată după aspectul jocului. E un meci câștigat de băieți, noi degeaba facem strategii, ei iau ultima decizie în ultimii 20 de metri. Mai e un meci foarte greu miercuri, trebuie să fim pregătiți, Universitatea nu are nimic de pierdut”, a declarat Vasile Miriuță, care va pleca în campionatul Ungariei după acest meci. Conducerea clubului sibian încearcă să îl aducă în locul său pe Antonio Conceicao. Evident, se poate vorbi despre venirea portughezului numai dacă echipa va rămâne în primul eșalon.

Atacantul Blănaru este suspendat și pentru acest meci, după gestul nesportiv de la finalul confruntării cu Dunărea Călărași.

CS Universitatea Cluj: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V E

"U" Cluj a fost prea precaută în meciul de acasă și a pierdut, primind două goluri pe parcursul a două minute. Clujenii nu mai au ce să apere în manșa secundă. Sunt obligați să atace din primul minut, în încercarea de a anula dezavantajul din tur.

„Meciul are 180 de minute, mai avem de jucat la Sibiu. Cum au dat ei două goluri aici, putem fda și noi acolo. Mergem la Sibiu să ne jucăm șansa”, a anunțat Bogdan Lobonț, despre care se spune că va fi demis dacă ratează promovarea.

Este posibil ca Lobonț să renunțe la sistemul obișnuit 4-2-3-1 și să opteze pentru o tactică mai ofensivă, cu un singur mijlocaș la închidere. Acesta poate fi Giurgiu, care are o capacitate de efort mai bună decât Florescu. De pe flancuri, Chitoșcă și Pârvulescu vor sprijini un trio ofensiv format, cel mai probabil, din Goga, Axente și Gavra. Goga și Gavra au fost premiați de club, primul fiind ales cel mai bun jucător al sezonului, iar al doilea fiind golgheterul echipei.

Echipe probabile

FC Hermannstadt

Echipă probabilă FC Hermannstadt
Portar Căbuz
Fundași Mățel, Dandea, I. Stoica, Popovici
Mijlocaşi Dâlbea, Antonov - P. Petrescu, Lendrić, Tătar
Atacanţi Tsoumou

CS Universitatea Cluj

Echipă probabilă CS Universitatea Cluj
Portar Dur-Bozoancă
Fundași Al. Coman, Ursu, Cordoș, Berci
Mijlocaşi Chitoșcă, Giurgiu, Pârvulescu
Atacanţi Goga, Axente, Gavra

Statistica meciurilor directe FC Hermannstadt v CS Universitatea Cluj

FC Hermannstadt și U Cluj s-au mai întâlnit o singură dată, în prima manșă a acestui baraj de menținere/promovare, când sibienii au câștigat cu 2-0, golurile fiind marcate în minutele 79 și 80.

Cote pentru FC Hermannstadt v CS Universitatea Cluj

Un pariu pe selecția „peste 2.25 goluri handicap asiatic” are cota 1.82. "U" Cluj este nevoită să atace fără menajamente. Poate marca și, în același timp, poate fi surprinsă pe contraatac. Cota pentru un pariu pe selecția „ambele echipe înscriu” are cota 1.95.

Pont FC Hermannstadt vs CS Universitatea Cluj: Peste 2 goluri handicap asiatic

Din punct de vedere tactic nu mă aștept la schimbări semnificative față de meciul din prima manșă: FC Hermannstadt se va apăra, iar U Cluj va fi în ofensivă. Diferența este că „studenții” sunt obligați să atace cu mult mai mare convingere, pentru că trebuie să înscrie măcar de două ori, pentru a duce dubla manșă în prelungiri. Au jucători experimentați de la mijloc în sus, care marca din acțiuni poziționale. De partea cealaltă, sibienii vor avea multe spații libere pentru acțiunile de contraatac. Mă aștept la o confruntare cu goluri.

Pont pariuri: Peste 2 goluri handicap asiatic

Miza: 7/10

Cota: 1.63

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont FC Hermannstadt vs CS Universitatea Cluj: Peste 1.5 goluri în meci

Universitatea Cluj trebuie să atace din primul minut, nu are altă șansă, ținând cont de faptul că trebuie să înscrie cel puțin două goluri. Sunt jucători buni de atac în echipa clujeană, care ar putea marca și dintr-o execuție, nu neapărat datorită jocului colectiv, care a cam dezamăgit în tur. Hermann e deja o echipă experimentată, care poate profita pe contraatac de spațiile din apărarea oaspeților și poate înscrie singură două goluri.

Pont pariuri: Peste 1.5 goluri în meci

Miza: 10/10

Cota: 1.30

Adaugat de: Admin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Caramavrov

Ponturi:

27

Castigate:

12

Pierdute:

11

Anulate:

3

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la Sport.ro de peste 8 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pentru pariori. Sporturile favorite: fotbal, handbal, tenis.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici