1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FC Hermannstadt vs CS Mioveni - Ponturi pariuri baraj Liga I, 02.06.2021. Cu spectatori la Mediaș

FC Hermannstadt vs CS Mioveni - Ponturi pariuri baraj Liga I, 02.06.2021. Cu spectatori la Mediaș

Caramavrov
Caramavrov

2021-06-01 21:26:00

Fotbal România - Liga 1

02 Iunie 2021, 19:00

FC Hermannstadt

FC Hermannstadt

versus
CS Mioveni

CS Mioveni

1.63

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru FC Hermannstadt v CS Mioveni

Pontul meu pentru FC Hermannstadt vs CS Mioveni poate fi citit la finalul acestei analize. Returul barajului de menținere/promovare în Liga I este pe pe 2 iunie, de la ora 19:00 și se joacă la Mediaș.

Partida din prima manșă, de la Mioveni, s-a încheiat cu o remiză albă.

FC Hermannstadt: Forma echipei, știri și statistici

FC Hermannstadt va beneficia de sprijinul fanilor în meciul de la Mediaș, sibienii primind 1.950 de bilete. Eugen Beza a avut timp să pună la punct ce nu i-a plăcut în prima manșă, problema invocată de tehnician fiind stereotipia acțiunilor ofensive. Este posibil ca Beza să fie „supervizat” și de Dani Coman, căruia i s-a propus funcția de președinte.

„Dacă ne luăm după prima repriză, nu merităm să rămânem în prima ligă! Am jucat mai bine parcă în a doua parte. Dar nu e ceea ce ne-am dorit noi, per total. Rezultatul a fost echitabil, însă n-am arătat bine, am fost previzibili. Am dus greu jocul la margine”, a spus Beza, după meciul de la Mioveni.

Sibienii contează pe toți jucătorii importanți. Addae i-ar putea lua locul lui Alhassan, față de partida tur, iar Aralica poate juca titular în locul lui Yazalde.

CS Mioveni: Forma echipei, știri și statistici

CS Mioveni a ajuns în poziția de a juca barajul de menținere/promovare în Liga I terminând pe podiumul Play-off-ului ligii secunde, după Rapid București și FC U Craiova. Elevii lui Alexandru Pelici s-au prezentat onorabil în prima manșă. Argeșenii preferă să privească jumătatea plină a paharului. Nu sunt dezamăgiți de faptul că nu au câștigat meciul de acasă, ci sunt încântați că nu au primit gol, astfel orice reușită în poarta sibienilor va valora „dublu” în retur.

„Au fost momente în care puteam să încercăm mai mult. Puteam să scoatem mai mult dacă aveam curaj, dar îi felicit pe băieți pentru că au încercat și au luptat de la egal la egal cu Sibiu, o echipă care vine totuși din Liga 1. Are altă forță, alt ritm de joc. Nu știu dacă în meciul de azi s-a văzut că ne-am ridicat noi la nivelul lor sau ei au coborât la nivelul nostru. Am zis de la început că Hermannstadt are prima șansă, pentru că e echipa din Liga 1. Ne bucurăm să nu am luat gol”, a spus Pelici.

Fundașul central Iacob s-a accidentat în confruntarea precedentă și este incert. Staff-ul lui CS Mioveni speră să îl recupereze până la ora meciului, pentru că este un jucător important. Argeșenii sunt obligați să înscrie, astfel că Pelici poate forța cu Massaro, un atacant care intră bine în combinații cu coechipierii.

Echipe probabile

FC Hermannstadt Echipă probabilă FC Hermannstadt
Portar Cristiano
Fundași Mățel, Viera, Scarlatache, Opruț
Mijlocaşi Belu-Iordache, Addae, Romário Pires, Oroian
Atacanţi David Mayoral, Aralica
CS Mioveni Echipă probabilă CS Mioveni
Portar I. Popescu
Fundași Oancea, Garutti, Iacob, Șerbănică
Mijlocaşi Toma, Vereș – Coșereanu, Rusu, Massaro
Atacanţi Blănaru

Statistica meciurilor directe FC Hermannstadt v CS Mioveni

FC Hermannstadt și CS Mioveni s-au mai întâlni de patru ori, de trei ori în campionat și o dată în Cupa României. Sibienii au învins în două meciuri, celelalte două terminându-se la egalitate.

S-a disputat un singur joc direct la Sibiu, câștigat de FC Hermannstadt cu 2-1, în sezonul 2017-2018.

Cote pentru FC Hermannstadt v CS Mioveni

Se poate opta și pentru un pariu pe selecția „FC Hermannstadt -0.75 handicap asiatic”, care are cota 1.75 în oferta PublicWin.

În ultimele șase meciuri jucate de FC Hermannstadt s-au înscris maxim două goluri. Selecția „Sub 2.5 goluri” are cota 1.80 pe Betano bet.

FC Hermannstadt vs CS Mioveni Pont: Victorie FC Hermannstadt

Chiar dacă CS Mioveni are entuziasm, FC Hermannstadt rămâne echipa mai experimentată și cu o cotă de piață mai bună. În plus, sibienii au și o bancă de rezerve mai puternică, ceea ce ar trebui să conteze după un campionat obositor. Echipele din Liga I s-au impus de fiecare dată în barajul de menținere/promovare. Cel mai probabil, tradiția se va respecta și în acest an. Formația antrenată acum de Eugen Beza a avut câteva meciuri bune în sezonul curent. Dacă se concentrează, poate repeta una din acele evoluții.

Miza: 8/10
Cota: 1.63
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici