1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FC Hermannstadt vs CFR Cluj - Ponturi pariuri Liga I, 25.01.2021. Se joacă pe teren neutru.

FC Hermannstadt vs CFR Cluj - Ponturi pariuri Liga I, 25.01.2021. Se joacă pe teren neutru.

Caramavrov
Caramavrov

2021-01-24 22:25:00

Fotbal România - Liga 1

25 Ianuarie 2021, 20:30

FC Hermannstadt

FC Hermannstadt

versus
CFR Cluj

CFR Cluj

1.54

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru FC Hermannstadt v CFR Cluj

CFR Cluj se deplasează la Mediaș pentru jocul cu FC Hermannstadt din runda a 18-a a Ligii I, care va avea loc pe 25 ianuarie, de la ora 20:30. Partida se joacă la Mediaș.

Campioana este pe locul secund în clasamentul primului eșalon, cu 37 de puncte (golaveraj 22-7), în timp ce echipa din Sibiu este pe 14, cu 16 puncte (golaveraj 17-25).

Predicția mea pentru meciul FC Hermannstadt vs CFR Cluj poate fi citită în concluzia acestei avancronici.

FC Hermannstadt: Forma echipei, știri și statistici

FC Hermannstadt și-a schimbat antrenorul și a reușit să obțină un punct în deplasare cu Academica Clinceni (0-0). Liviu Ciobotariu a fost foarte mulțumit de evoluția noilor săi elevi și a pregătit defensiva pentru un test mult mai greu, cel cu CFR. Cel mai probabil, sibienii vor reveni la un sistem cu patru fundași, întrucât sistemul cu trei apărători este foarte riscant.

''Teoretic, jucăm acasă, dar asta nu reprezintă neapărat un avantaj pentru noi, fiindcă disputăm acest meci la Mediaș, fără suporteri. Mi-aș fi dorit să avem suporterii de partea noastră, dar sper să ne adaptăm condițiilor de joc. Venim acum după un rezultat pozitiv cu Academica Clinceni. Ne dorim foarte mult să repetăm jocul bun din partida anterioară și vrem să câștigăm următorul meci cu CFR Cluj. Avem nevoie de puncte”, a spus Ciobotariu, care nu poate conta pe fundașul Scarlatache (accidentat).

Tehnicianul medieșenilor a atras atenția conducerii că lotul este „subțire”: „Mai trebuie adus un fundaș central, să avem 4 în lot. Ne mai trebuie un fundaș stânga, iar în linia de mijloc mai avem nevoie de un mijlocaș inter, dar și de un mijlocaș lateral.”

FC Hermannstadt este pe penultimul loc în clasamentul formei, cu două puncte câștigate în ultimele 5 meciuri, golaveraj 3-7.

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

CFR Cluj trebuie să câștige meciul de la Mediaș pentru a rămâne aproape de liderul FCSB. Echipa antrenată de Edward Iordănescu alternează evoluțiile ofensive cu cele în care tempo-ul este dictat de pragmatismul ce amintește de „era Dan Petrescu”. În etapa precedentă, la Sfântu Gheorghe, campioana a fost dominată, dar a câștigat grație golului marcat de croatul Debeljuh, la capătul unui contraatac. CFR „își permite” să atace în partida cu FC Hermannstaft, pentru că oponenta este mai slabă decât Sepsi.

„Va fi foarte greu cu Hermannstadt, toţi adversarii sunt dificili şi se organizează foarte bine. Hermannstadt are mijloace, forţă de joc, a schimbat antrenorul şi am văzut cu totul o altă replică la ultimul meci al lor. Dar noi avem drumul nostru şi avem nevoie de puncte”, a declarat Iordănescu jr., în conferința de presă care a precedat meciul din etapa a 18-a.

Mijlocașul Pereira este suspendat, iar Djokovic (plecat la Rizespor/Turcia) și Vojtus (transferat la Mezokovezd/Ungaria) au părăsit echipa. Vinicius are în continuare probleme medicale și e puțin probabil să prindă lotul.

Interesant este că la CFR ar putea fi titular Denis Ciobotariu, fiul actualului antrenor de la Hermannstadt, Liviu Ciobotariu. Cel puțin așa a jucat Iordănescu la Sepsi, cu Ciobotariu și Burcă fundași centrali.

Echipe probabile

FC Hermannstadt Echipă probabilă FC Hermannstadt
Portar Cristiano
Fundași Mățel, Viera, Stoica, Opruț
Mijlocaşi P. Petrescu, Addae, Dâlbea, Pires
Atacanţi Sîntean, Mayoral
CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Bălgrădean
Fundași Cr. Manea, Burcă, Ciobotariu, Camara
Mijlocaşi Deac, Hoban, Chipciu
Atacanţi Păun, Debeljuh, Costache

Statistica meciurilor directe FC Hermannstadt v CFR Cluj

FC Hermannstadt și CFR Cluj s-au mai întâlnit de 5 ori în Liga I. Clujenii au învins de trei ori, celelalte două partide încheindu-se la egalitate.

În turul acestui campionat, CFR a câștigat cu 1-0 la Cluj, prin golul înscris de Vinicius.

Cote pentru FC Hermannstadt v CFR Cluj

CFR Cluj a câștigat 4 din ultimele 6 meciuri la diferență de minim două goluri. Betano bet oferă cota 1.63 pe un bilet conținând selecția „CFR Cluj -0.75 handicap asiatic”.

Campioana a primit un singur gol în cele 6 partide amintite, iar FC Hermannstadt a marcat o singură dată în ultimele 4 etape. Selecția „FC Hermannstadt sub 0.5 goluri” are cota 2.08 la Unibet pariuri sportive.

FC Hermannstadt vs CFR Cluj Pont: Victorie CFR Cluj

CFR Cluj rămâne o echipă solidă, chiar și după plecarea lui Djokovic. Băieții lui Edward Iordănescu ar trebui să preia controlul meciului încă din start și să încerce să se distanțeze pe tabela de marcaj. FC Hermannstadt este decentă pe faza defensivă, dar nu are forță de atac. Doar Borja Mayoral ar putea pune ceva probleme defensivei campioanei, însă e greu să aibă reușite fără sprijin din partea coechipierilor. Cred că echipa care are statut de oaspete se va impune fără mari emoții. Cota vine din oferta Winmasters pariuri sportive.

Fotbal România - Liga 1

Victorie CFR Cluj

1.54
FC Hermannstadt vs CFR Cluj

25 Jan 21, 20:30

Miza: 8/10
Cota: 1.54
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici