Share

Dunărea Călărași vs Craiova. Pontul lui Dan Ștefănescu

Liga 1

Cota: 1.67

Adaugat de: Dan Ștefanescu

11 Aug 2018 23:13 3,2k 0
Logo FC Dunărea Călărași
Logo Universitatea Craiova
FC Dunărea Călărași
Universitatea Craiova
VS
15:30 12 August 2018
Liga 1 Betano

Analiză și informații pentru FC Dunărea Călărași v Universitatea Craiova

Primul meci al zilei de duminică, în Liga 1 Betano, se joacă la Călărași. Dunărea, echipă nou promovată, are un start de sezon mai bun decât Craiova, ocupanta locului 3 din sezonul precedent și deținătoarea Cupei României. Meciul va fi arbitrat de Ovidiu Hațegan. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Pariază la o cotă de 50 fără rulaj pe victoria lui Dinamo cu Viitorul!

FC Dunărea Călărași: Forma echipei, știri și statistici

E E V Î V

Dunărea are un start de sezon peste așteptări, mai ales dacă ne uităm la adversarii pe care i-a avut echipa lui Dan Alexa. Ultimele două campioane din Liga 1 Betano nu au putut câștiga împotriva nou-promovatei -1-0 la Ovidiu și 0-0 acasă, cu CFR. În ultima etapă, Dunărea a scos un punct pe terenul unde pierduse în sezonul trecut, în Liga 2 (1-1 cu Hermannstadt). Sigur, la nivel de joc, echipa lui Alexa nu asigură un spectacol deosebit, dar obține puncte, ceea ce e extrem de important pentru o echipă aflată la prima participare în Liga 1 Betano.

Dunărea a încasat un singur gol în cele 3 meciuri de până acum. De altfel, toate cele 3 partide din Liga 1 Betano au fost sărace în goluri (sub 2,5), așa cum au fost 10 dintre ultimele 11 meciuri disputate de călărășeni. 

Alexa face destul de multe schimbări în echipă, așa cum s-a întâmplat după victoria de la Ovidiu. La meciul cu CFR, toată linia de 3, din spatele lui Alexandru, a fost schimbată. Însuși Alexandru, golgheterul echipei, a fost lăsat pe bancă la meciul cu Hermannstadt. Ar putea debuta Marinescu, cel care a ratat aproape toată pregătirea de vară, dar care a ajuns la un nivel ce-i permite să joace mpcar 60 de minute. 

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Î E Î E Î

Craiova are un start de sezon mult sub așteptări. Doar două puncte în Liga 1 Betano, ambele obținute pe teren propriu, plus 3 eșecuri - în Supercupă, cu CFR (0-1), la Sfântu Gheorghe (0-1) și Leipzig (1-3).  Spre deosebire de partida de la Sfântu Gheorghe, unde Craiova a jucat înfiorător, jocul de la meciul cu Botoșani a fost ceva mai bun, au venit și golurile. Le-a marcat Mitriță, ajutat de Mihăilă. Tot o rază de speranță este și reușita lui Martic, de la Leipzig, unde Craiova fost depășită clar, la toate capitolele, dar oltenii nutresc speranțe pentru o calificare uluitoare. 

Mangia a mizat pe tineri în ultimele meciuri și pentru că întăririle au venti destul de târziu. Donkor a intrat bine în joc, pe Meza Colli îl mai așteptăm. Încă se vorbește despre alte transferuri, ceea ce, corelat cu rezultatele modeste, are darul de a întreține o atmosferă destul de încordată. Peste toate, plutește nemulțumirea fanilor, arătată la meciul cu Botoșani. 

Meza Colli ar putea fi titular în ofensivă, alături de Mitriță și Burlacu. Donkor va completa linia defensivă, iar lo mijloc vor evolua jucătorii obișnuiți.

 

Echipe probabile

FC Dunărea Călărași

Echipă probabilă FC Dunărea Călărași
Portar Straton
Fundași Gligorov, Șandru, Dobrosavlevici, Mendy
Mijlocaşi Kouakou, Monroy, Honciu, Pușcaș, Munteanu
Atacanţi Mediop

Universitatea Craiova

Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Pigliacelli
Fundași Donkor, Kelic, Thiago Ferreira
Mijlocaşi Martic, Cicâldău, Mateiu, Bancu
Atacanţi Meza Colli, Mitriță, Burlacu

Statistica meciurilor directe FC Dunărea Călărași v Universitatea Craiova

Cele două echipe nu au mai stat față în față până acum.

Cote pentru FC Dunărea Călărași v Universitatea Craiova

3 cornere ale Craiovei, în prima repriză, dublează investiția (1.97) și tot oltenii au o șansă bună să încheie cu mai multe cornere decât adversara (1.57). Un meci cu cel puțin 9 cornere, așa cum au fost toate cele jucate de Dunărea, până acum, a primit o cotă decentă (1.60).

Pariază pe minim un gol marcat în Supercupa Spaniei la o cotă mărită de 25.00!

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont FC Dunărea Călărași vs Universitatea Craiova: Dunărea - peste 3,5 cornere

Meciul cu oltenii vine cum nu se poate mai bine pentru echipa lui Alexa. Dunărea are 5 puncte, dar a făcut un joc foarte prudent în toate cele 3 meciuri de până acum. Mă aștept, însă, ca lucrurile să se schimbe și să o vedem pe Dunărea mai ofensivă. Jocul modest al Craiovei, la Sfântu Gheorghe, dar și golul marcat de Martic la Leipzig, reușită care le-a lăsat speranțe oltenilor, cred că vor face ca partida de pe Ion Comșa să incline balanța spre tabăra gazdelor. Cel puțin la capitolul cornere, acolo unde o văd pe echipa lu Alexa ajungând cel puțin la cota 4. Acolo au ajuns ultimele două adversare ale Craiovei, Sepsi și Botoșani. Betano oferă o cotă foarte bună.

Pont pariuri: Dunărea - peste 3,5 cornere

Miza: 8/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Dan Ștefanescu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Pont FC Dunărea Călărași vs Universitatea Craiova: Peste 2,5 goluri

O luăm de la capăt cu overul 2,5 în Liga 1 Betano dar pornim cu o miză mai mică pentru a putea duce mai multe meciuri, așa că pornim cu miza de o unitate pentru peste 2,5 goluri la prima partidă a zilei din Liga 1 Betano, cea dintre Dunărea Călărași și Universitatea Craiova.

Pont pariuri: Peste 2,5 goluri

Miza: 1/10

Cota: 2.25

Adaugat de: Modster

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

33.3%

Nu 2

66.7%

Dan Ștefanescu

Ponturi:

13

Castigate:

7

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro În afara fotbalului și tenisului, îmi mai plac atletismul, sporturile de iarnă, handbalul, snooker-ul și rugby-ul.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Inter vs PSV. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.70 11 Dec 2018 22:00 0