1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FC Botoșani vs Petrolul Ploiești

FC Botoșani vs Petrolul Ploiești - Ponturi pariuri SuperLiga României, 06.02.2023. Stări de spirit diferite

Caramavrov
Caramavrov

2023-02-05 14:13:00

Fotbal România - SuperLiga

06 Februarie 2023, 17:00

FC Botoșani

FC Botoșani

versus
Petrolul Ploiești

Petrolul Ploiești

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FC Botoșani v Petrolul Ploiești

Pontui pentru meciul FC Botoșani vs Petrolul Ploiești, programat pentru 6 februarie, de la ora 17:00, în etapa a 24-a a SuperLigii România.

Molldovenii sunt pe locul 10 în clasament, cu 27 de puncte (golaveraj 20-34), iar prahoveni se află pe 7, cu 30 de puncte (golaveraj 22-27).

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

FC Botoșani: Forma echipei, știri și statistici

În prognoza meteo pentru Botoșani sunt preconizate ninsori. Suprafața de joc a fost acoperită, dar e foarte posibil ca ea să nu fie foarte ok la ora jocului. Jucătorii lui Flavius Stoican sunt mai obișnuiți cu un asemenea teren, pentru că se antrenează în condițiile de acolo. La sfârșitul lui 2022, FC Botoșani era în subsolul clasamentului, dar cele două victorii din ultimele două runde au construit un moral puternic.

„În general, victoriile îți aduc încredere, îți aduc entuziasm, dar la fel de adevărat este că nu trebuie să ne scadă preocuparea. Au fost antrenamente în această săptămână destul de dificile, pentru că avem nevoie de putere în timpul jocului, avem nevoie de a câștiga dueluri și ne trebuie această potență fizică. Nu aș vrea să dăm cu piciorul la tot ce am făcut bun până acum” a avertizat Stoican.

Echipa gazdă are doi suspendați pentru cumul de cartonașe: fundașul stânga Țigănașu a ajuns la 7 "galbene", iar mijlocașul defensiv Ivanov la 4. Probabil că Dragu va fi „coborât” din nou pentru a suplini lipsa lui primului, iar Florescu va juca și el mai retras.  

FC Botoșani este pe locul 11 în clasamentul formei, cu 7 puncte obținute în ultimele 5 etape, golaveraj 4-10.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Petrolul Ploiești: Forma echipei, știri și statistici

Petrolul are o singură victorie în ultimele șase întâlniri din campionat. În acest an, „lupii” au înregistrat două înfrângeri, cu „lanterna” CS Mioveni în deplasare (0-1), iar apoi cu Chindia acasă (1-2). Echipa antrenată de Nicolae Constantin a rămas la mijlocul clasamentului datorită punctelor câștigate în prima parte a sezonului. Starea de spirit nu este foarte bună la nivelul lotului.

„Ne-au ajutat rezultatele de anul trecut, dar asta nu poate să țină la nesfârșit și trebuie să ne revenim, să avem din nou rezultatele pozitive. Este o deplasare grea, și din punctul de vedere al distanței pe care va trebui să o parcurgem, dar și din acela al adversarului pe care îl întâlnim”, a spus tehnicianul „lupilor”.

Și oaspeții au două absențe: mijlocașul central Jair este suspendat, iar fundașul central Huja este accidentat. Ei nu erau titulari de drept. Budescu a fost rezervă la ultimul meci și, cel mai probabil, va avea același statut și în această rundă.

Petrolul se aflăp pe poziția a 13-a în clasamentul formei, cu 4 puncte obținute în ultimele 5 runde, golaveraj 5-7.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

FC Botoșani Echipă probabilă FC Botoșani
Portar Pap
Fundași Mboko, Mutombo, Șeroni, Dragu
Mijlocaşi Dican, Florescu - Golofca, M. Roman II, Mailat
Atacanţi Zabou
Petrolul Ploiești Echipă probabilă Petrolul Ploiești
Portar Leitner
Fundași Achim, Mathaus, Meijers
Mijlocaşi Borța, Purtic, Dumitriu, Țicu
Atacanţi Grozav, Moldoveanu - Irobiso

Statistica meciurilor directe FC Botoșani v Petrolul Ploiești

Cele două adversare s-au mai întâlnit de 17 ori. Botoșănenii au câștigat ultimele două confruntări directe de pe teren propriu, în 2016 cu 1-0 și în 2015 cu 2-1.

În turul acestui campionat, Petrolul a câștigat cu 2-1 la Ploiești.

111 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru FC Botoșani v Petrolul Ploiești

Formația antrenată de Stoican a câștigat ultimele două meciuri de campionat. Betano bet oferă cota 1.83 pentru selecția „FC Botoșani -0.25 handicap asiatic”.

În 6 din ultimele 7 dueluri ale Petrolului în SuperLigă s-au marcat minim două goluri. Selecția „Peste 1.5 goluri total asiatic” are cota 1.50 la același operator.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

FC Botoșani vs Petrolul Ploiești Pont: FC Botoșani 0 handicap asiatic

Se va juca, probabil, pe un teren greu, din cauza ninsorii. Teoretic, echipa gazdă ar trebui să fie mai obișnuită cu aceste condiții. FC Botoșani este în revenire de formă, în timp ce Petrolul își continuă regresul început la finalul anului trecut. Întoarcerile lui Florescu și Golofca sunt importante pentru echipa antrenată acum de Flavius Stoican. În mod normal, botoșănenii ar trebui să obțină o nouă victorie, care să îi îndepărteze de locurile de baraj. Dacă va fi egal, miza ne va fi returnată. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici