1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Botoşani - U Craiova 1948. Ponturi pariuri fotbal Liga 1. 26.09.2021

Botoşani - U Craiova 1948. Ponturi pariuri fotbal Liga 1. 26.09.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-09-25 19:57:00

Fotbal România - Liga 1

26 Septembrie 2021, 18:00

FC Botoșani

FC Botoșani

versus
FCU Craiova 1948

FCU Craiova 1948

1.91

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FC Botoșani v FCU Craiova 1948

În etapa a zecea a Ligii 1, FC Botoşani joacă pe teren propriu cu U Craiova 1948, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Betano pariuri. Botoşani ocupă locul al doilea, cu 20 de puncte, în timp ce U Craiova este pe 13, cu doar opt puncte. 

Meciul va fi arbitrat de Horaţiu Feşnic.

FC Botoșani: Forma echipei, știri și statistici

FC Botoşani revine pe teren propriu după ce a fost eliminată din Cupa României de FC Argeş. Marius Croitoru a mizat pe jucătorii care au avut mai puţine minute, iar cu o jumătate de oră înainte de final a schimbat cinci jucători. Au intrat o parte din titulari, cu Ongenda în frunte, dar, în ciuda unei dominări evidente, tabela nu s+a modificat. La loviturile de departajare, moldovenii nu au avut inspiraţie şi au fost eliminaţi.

În campionat, lucrurile arată bine, cu două victorii şi un egal în ultimele trei etape. Victoriile cu CFR şi Dinamo au consolidat moralul echipei, astfel că înfrângeea din Cupă nu a durut prea tare. Croitoru nu are probleme de lot pentru acest meci, astfel că am putea vedea acelaşi 11 din partida cu Dinamo, dar cu Dawa în locul lui Mateus Santos.

Pe teren propriu, Botoşani are două victorii, un egal, cu FCSB şi o înfrângere, cu Rapid. În partidele cu Rapid şi FCSB elevii lui Croitoru nu au marcat. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

FCU Craiova 1948: Forma echipei, știri și statistici

U Craiova a alunecat în clasament pe locul 13, după cinci etape în care a luat doar două puncte. Jocul suferă foarte mult, mai ales în atac, oltenii reuşind să înscrie o singură dată în aceste cinci runde. Se vorbeşte de o plecare a lui Adrian Mutu, care ar fi dorit pe banca lui Dinamo.

Pretenţiile oltenilor sunt mari, dar nejustificate, deoarece valoarea jucătorilor străini care au fost aduşi este una scăzută. Apărarea este vulnerabilă, cu Diallo şi Kovacic gafeuri în serie. Cu FCSB, Diallo a făcut un penalty la o fază care nu anunţa nimic.

Craiova a reuşit să câştige în Cupă la Ploieşti, cu Petrolul, astfel că încrederea e ceva mai bună după acest rezultat. Mutu nu are probleme de lot. Paramatti a jucat bine cu Petrolul şi ar putea rămâne în centrul apărării alături de Diallo, iar Compagno va conduce atacul. Albu a fost reyervă în Cupă, însă este căpitanul echipei şi va juca la Botoşani.

Echipe probabile

FC Botoșani Echipă probabilă FC Botoșani
Portar Pap
Fundași Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu
Mijlocaşi Onghenda, Edjouma, Florescu, Roman
Atacanţi Kage, Dawa
FCU Craiova 1948 Echipă probabilă FCU Craiova 1948
Portar Mogoşanu
Fundași Negru, Paramatti, Diallo, Huyghaebaert
Mijlocaşi Albu, Asamoah, Van Durmen
Atacanţi Viera, Compagno, Ondaan

Statistica meciurilor directe FC Botoșani v FCU Craiova 1948

Este prima întâlnire directă.

Cote pentru FC Botoșani v FCU Craiova 1948

Din oferta Betano pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercaţi la acest meci. Avem o cotă de 1,62 pentru un PSF 1 şi o cotă de 1,42 pentru un meci cu cel puţin două goluri.

FC Botoșani vs FCU Craiova 1948 Pont: Botoşani câştigă

Botoşani este o echipă care joacă bine acasă şi va încerca să-şi impună acest joc împotriva Craiovei. Adrian Mutu nu este un antrenor care să-şi pună echipa pe două linii, de aceea moldovenii vor avea spaţii să se desfăşoare. Botoşani are în Onghenda un mijlocaş ofensiv inspirat şi cu poftă de fotbal, capabil să găsească cele mai bune soluţii. Cred că moldovenii vor reuşi să se impună împotriva unei formaţii care nu refuză jocul şi care este presată de clasament să câştige. Cota este excelentă şi am ales-o din oferta Betano pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.91
Status: Pierdut

FC Botoșani vs FCU Craiova 1948 Pont: Botoșani handicap asiatic 0

FC U Craiova nu spune mare lucru ca fotbal, o exprimare modestă în atac și destul de multă nesiguranță în defensivă. Mutu nu are ce să schimbe prea mult în joc față de etapele precedente, sunt mulți jucători mediocri. Botoșani joacă excelent în campionat, Croitoru a făcut din nou echipă, în ciuda plecărilor din această vară. În ultimul meci de acasă, Botoșani a învins campioana CFR, ceea ce arată forța de grup a echipei moldovene. În ultimele două deplasări, FC U Craiova a pierdut de fiecare dată cu 1-0. Am ales handicap asiatic 0 pentru siguranță, în caz de egal urmând să primim cota 1, pariul venind din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.40
Status: Anulat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici