1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FC Argeș - Universitatea Craiova

FC Argeș - Universitatea Craiova. Ponturi pariuri fotbal Liga 1. 21.11.2011

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-11-20 16:31:00

Fotbal România - Liga 1

21 Noiembrie 2021, 18:00

FC Arges

FC Arges

versus
Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

1.95

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FC Arges v Universitatea Craiova

În etapa a 16-a a Ligii 1, FC Argeș joacă pe teren propriu cu Universitatea Craiova, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Betano pariuri. FC Argeș ocupă locul nouă, cu 21 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe trei, cu 28 de puncte.

FC Arges: Forma echipei, știri și statistici

FC Argeș se află la patru puncte de primul loc de playoff. Piteștenii au pierdut în ultimele două etape, 1-2 cu FCSB în deplasare și 0-1 acasă cu Botoșani. În partida cu Botoșani, elevii lui Prepeliță și Ianovschi au avut cifrele de partea lor, cu un raport al cornerelor de 10-1, însă lipsa unui număr nouă de calitate se simte împotriva echipelor puternice. Pentru meciul cu Universitatea Craiova revin Meza Colli, Raynov și Șerban, după ce au fost suspendați cu Botoșani. Acest lucru ar trebui să reprezinte un plus la construcție. Pe teren propriu, FC Argeș a acumulat doar șapte puncte din 21, după două victorii și un egal. Atacul suferă teribil la meciurile de acasă, cu un total de trei goluri în șapte partide. Fatai va conduce atacul, sprijinit de Ișfan și Dumitrașcu. Alb violeții au doar trei meciuri cu peste 2,5 goluri în tot turul, fiind o echipă ermetică. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Universitatea Craiova s-a împiedicat în ultima etapă pe terenul Farului. După o primă repriză pe care a controlat-o lejer, Universitatea a fost de nerecunoscut în partea secundă și a încasat un gol de la Adi Petre. Distanța față de primul loc este de 11 puncte, de aceea meciul de la Pitești trebuie neapărat câștigat. Crețu ar trebui să joace în fața apărării, cu Nistor și Houri în fața sa, iar Ivan și Koljic vor fi cei doi atacanți. Echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf a marcat 28 de goluri până acum, însă numai șase în deplasare. Cu trei victorii și patru înfrângeri în șapte deplasări, Universitatea trebuie să aducă mai multe puncte din deplasare dacă vrea să fie o candidată la titlu. 

Echipe probabile

FC Arges Echipă probabilă FC Arges
Portar Greab
Fundași Tofan, Turda, Miguel, Latovlevic
Mijlocaşi Șerban, Meza Colli, Raynov
Atacanţi Ișfan, Fatai, Dumitrașcu
Universitatea Craiova Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Pigliacelli
Fundași Căpățână, Găman, Screciu, Bancu
Mijlocaşi Crețu, Nistor, Houri
Atacanţi Câmpanu, Koljic, Ivan

Statistica meciurilor directe FC Arges v Universitatea Craiova

În sezonul precedent, Universitatea Craiova s-a impus la Pitești cu 2-1, iar în turul acestei ediții de campionat, a fost 1-0 pentru olteni Ion Oblemenco.

Cote pentru FC Arges v Universitatea Craiova

Din oferta Betano pariuri am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. 

FC Arges vs Universitatea Craiova Pont: Universitatea Craiova câștigă

Universitatea Craiova are mare nevoie de victorie și va întâlni o echipă în criză. FC Argeș și-a arătat limitele cu FCSB și Botoșani și are mari probleme în atac, având doar trei goluri pe teren propriu. Cred că oltenii și-au învățat lecția la Ovidiu și vor fi mai atenți împotriva piteștenilor. Craiova este superioară în toate compartimentele și ar trebui să-și impună forța de atac. Merg pe un succes al oaspeților, la o cotă excelentă oferită de Betano pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici