1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FC Argeș vs Universitatea Craiova. Ponturi Pariuri Liga 1, 25.09.2020. Oltenii sunt favoriți

FC Argeș vs Universitatea Craiova. Ponturi Pariuri Liga 1, 25.09.2020. Oltenii sunt favoriți

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-09-23 12:15:00

Fotbal România - Liga 1

25 Septembrie 2020, 21:00

FC Arges

FC Arges

versus
Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

1.96

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FC Arges v Universitatea Craiova

FC Argeș și Universitatea Craiova se întâlnesc în al doilea meci de vineri, din etapa a 5-a a Ligii 1. Piteștenii au doar un punct după 4 etape, în vreme ce oltenii sunt singurii cu maximum de puncte. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

FC Arges: Forma echipei, știri și statistici

FC Argeș este una dintre cele mai slabe echipe din Liga 1. Împactul cu prima divizie a fost năucitor pentru piteșteni, care lasă impresia că au promovat din greșeală. Exprimarea ofensivă a lui FC Argeș e foarte modestă, piteștenii au 3 goluri marcate în primele 4 etape, dar ceea ce îngrijorează este modul în care se exprimă apărarea. FC Argeș a încasat 9 goluri până acum, doar Poli Iași a luat mai multe (10), dar pe cele două le separă 5 puncte. Un singur punct au obținut piteștenii, 1-1 cu UTA, într-un meci în care arădenii au ratat o mulțime de ocazii.

Și să vrea și Ionuț Badea nu are cum să facă prea multe modificări. E posibil, totuși, ca după meciul cu FCSB (0-3), înaintea căruia își făcea mari speranțe pentru un rezultat pozitiv, Ionuț Badea să schimbe câte ceva. Deslandes ar putea fi titular în centrul apărării, iar Malele, singurul care a arătat că se ridică la nivelul primei divizii, să joace din primul minut, în locul lui Mediop.

FC Argeș nu a câștigat niciun meci pe teren propriu în 2020. Ultimul succes este un 3-0 cu Sportul Snagov, în decembrie. De atunci, piteștenii au mai jucat 5 meciuri pe teren propriu fără să câștige. În Liga 1, FC Botoșani a câștigat pe stadionul Nicolae Dobrin, iar UTA a scos un punct. În ambele meciuri au marcat ambele echipe.

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Universitatea Craiova este lider cu maximum de puncte după 4 etape. Oltenii le-au învins, până acum, pe Sepsi (1-0), Astra (2-0), Viitorul (4-1) și Voluntari (2-1), dar marea dezamăgire rămâne eliminarea din preliminariile Europa League, survenită chiar în primul tur. De altfel, meciul cu Lokomotiv Tbilisi continuă să creeze tensiuni în cadrul clubului. Bergodi a răbufnit după victoria cu FC Voluntari, din pricina ”cârcotelii” continue din club. Suporterii au reacționat cu un comunicat destul de belicos, astfel că atmosfera nu e dintre cele mai bune. Singurul lucru care ar putea detensiona atmosfera este o victorie la scor, în urma unei prestații convingătoare. De când a venit Bergodi, Craiova a bifat 10 victorii și un singur eșec în Liga 1, cel cu CFR Cluj, din finala campionatului. 

Bergodi este genul de antrenor care schimbă foarte rar echipa câștigătoare. Nici acum nu se anunță vreo modificare față de meciul anterior. Koljic e într-o formă excelentă și a marcat în fiecare etapă. Convocat și la naționala Bosniei, Koljic are 5 goluri marcate până acum. Va fi ajutat de Ivan și Mihăilă, ultimul, fără gol marcat până acum, dar cu o pasă decisivă în ultima partidă. Nistor e destul de nemulțumit după schimbarea cu Voluntari, dar va juca din primul minut, alături de Bic și Cicâldău. Decarul Craiovei a marcat golul victoriei cu Voluntari.

Craiova are 5 victorii consecutive în deplasare, unde nu a mai pierdut de la începutul lui martie, 1-4 cu FCSB. Acela este singurul eșec din ultimele 8 meciuri afară, dintre care oltenii au câștigat 7. Echipa lui Bergodi a marcat în fiecare meci jucat în deplasare, în 2020. Ultima partidă fără gol marcat e cea cu FCSB, din decembrie 2019 (0-2). La Botoșani, în finalul sezonului trecut (2-0), și Sfântu Gheorghe, în startul acestui sezon (1-0), Craiova a bifat singurele meciuri afară în care nu a primit gol, în 2020. 

Echipe probabile

FC Arges Echipă probabilă FC Arges
Portar Croitoru
Fundași Tofan, Deslandes, Turda, Șerbănică
Mijlocaşi Marakis, Prepeliță, Honciu
Atacanţi Grecu, Malele, Mirică
Universitatea Craiova Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Piglicelli
Fundași Vlădoiu, Bălașa, M. Constantin, Bancu
Mijlocaşi Nistor, Bic, Cicâldău
Atacanţi Ivan, Koljic, Mihăilă

Statistica meciurilor directe FC Arges v Universitatea Craiova

E prima întâlnire dintre cele două echipe.

Cote pentru FC Arges v Universitatea Craiova

Craiova are 1.53 pentru un succes la Pitești. O victorie la două goluri diferență e cotată la 2.50, o cotă excelentă dacă ținem cont de modul în care au arătat cele două echipe până acum.

FC Arges vs Universitatea Craiova Pont: Craiova câștigă HA (-1)

Craiova e mare favorită în meciul cu una dintre cele mai slabe echipe din liga 1. Oltenii au maximum de puncte, iar Koljic e într-o formă excelentă, în vreme ce piteștenii au rămas la stadiul de echipă de liga a doua. Echipa lui Ionuț Badea nu are niciun fel de argument în confruntarea de vineri, în care Craiova ar trebui să se impună lejer. Piteștenii au pierdut la cel puțin două goluri până acum, în vreme ce oltenii au două victorii la cel puțin două diferență. În aceste condiții, merg pe varianta unui handicap asiatic. Betano pariuri propune cea mai bună cotă de pe piață, cu banii înapoi în cazul în care echipa lui Bergodi câștigă la limită.

Miza: 10/10
Cota: 1.96
Status: Anulat

FC Arges vs Universitatea Craiova Pont: Victorie Universitatea Craiova

Craiova e lider, cu 4 victorii în primele 4 etape, și pare să fi trecut de șocul ratării calificării în Europa League. Koljic e senzațional, Mihăilă are și el momente de strălucire, Cicâldău pare să-și fi revenit după un început slab de sezon. Echipa lui Bergodi poate surprinde apărarea imobilă a piteștenilor și prin atacuri poziționale, și pe contraatac, datorită vitezei sus-numitului MIhăilă, cât și a lui Ivan sau Bărbuț. FC Argeș s-a făcut de râs împotrivaunei echipe cu mulți copii a FCSB-ului, pierzând cu 3-0, nu o văd făcând față unei formații care vrea titlul.

Miza: 10/10
Cota: 1.58
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici