1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FC Argeș vs FC Voluntari

FC Argeș vs FC Voluntari - Ponturi pariuri Play-off Liga I România, 23.05.2022. Demotivați

Caramavrov
Caramavrov

2022-05-22 18:50:00

Fotbal România - Liga 1

23 Mai 2022, 20:30

FC Arges

FC Arges

versus
Voluntari FC

Voluntari FC

2.75

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru FC Arges v Voluntari FC

Punem pariu pe meciul FC Argeș vs FC Voluntari, ultimul al Play-off-ului și al Ligii I România, care se dispută pe 23 mai, de la ora 20:30.

Argeșenii sunt pe locul 6 în clasamentul primei ligi (ultimii în play-off), cu 27 de puncte (golaveraj 3-25), iar ilfovenii se află pe poziția a 4-a, cu 32 de puncte (golaveraj 8-14).

FC Arges: Forma echipei, știri și statistici

FC Argeș are o revanșă de luat după ce a fost eliminată de FC Voluntari din semifinalele Cupei României. Elevii lui Andrei Prepeliță au pierdut și în deplasare (0-2), și pe teren propriu (0-1). Indiferent de rezultatul meciului de luni, „vulturii” nu pot urca în clasament, așadar nu există nicio presiune. Fotbaliștii se vor concentra numai pe fotbalul „de plăcere”.

„Avem o listă de jucători pe care dorim să-i aducem. Să vedem câți dintre ei, pentru că sunt, într-adevăr, de calitate. Cu siguranță, lucrurile se vor schimba  în bine la Pitești. Cu jucătorii cărora deja le-am prelungit contractele și cu cei pe care îi avem sub contract, FC Argeș se va bate și în următorul sezon pentru play-off”, a spus președintele Jean Vlădoiu, care a anunțat că Prepeliță va fi antrenorul echipei și sezonul viitor. 

Este foarte probabil ca tehnicianul argeșenilor să folosească mai mulți tineri din academia clubului, unii dintre aceștia meritând să debuteze în Liga I după evoluțiile din acest sezon.

FC Argeș este pe locul 5 în clasamentul formei, cu 3 puncte câștigate în ultimele 5 meciuri, golaveraj 1-15.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Voluntari FC: Forma echipei, știri și statistici

FC Voluntari vine după dezamăgirea din finala Cupei României, pierdută (1-2) în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe. Una peste alta, a fost un sezon bun pentru echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, care s-a calificat în Play-off și, mai mult decât atât, termină mai sus decât Farul Constanța și FC Argeș în clasament.

„Încercăm să strângem rândurile și să obținem un rezultat bun la Pitești. Așteptăm să intrăm și noi în vacanță, nu avem ce să facem dacă așa a fost programarea”, a declarat Cristi Costin, marcatorul celui de-al doilea gol al lui FC Voluntari în partida cu FCSB.

După Robert Ion, care a semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe, Liviu Ciobotariu ar putea fi nevoit să se descurce sezonul viitor și fără portarul Mihai Popa, ofertat de CFR Cluj, după meciul foarte bun făcut contra FCSB-ului. De asemenea, Constantin Budescu (acum accidentat) va pleca la Petrolul.

FC Voluntari este pe poziția a 6-a în clasamentul formei, cu două puncte obținute în ultimele 5 runde, golaveraj 3-6.

Echipe probabile

FC Arges Echipă probabilă FC Arges
Portar Greab
Fundași Tofan, Moisie, Dobrosavlevici, Mușat
Mijlocaşi Raynov, Șerban - Ișfan, Palic, Oprescu
Atacanţi Ernest
Voluntari FC Echipă probabilă Voluntari FC
Portar M. Popa
Fundași Briceag, Armaș, Kilili
Mijlocaşi Ricardinho, Tavares, Fl. Bălan, L. Fulop, C. Costin
Atacanţi Merloi, Lopes

Statistica meciurilor directe FC Arges v Voluntari FC

FC Argeș și FC Voluntari s-au întâlnit de opt ori în toate competițiile. Piteștenii s-au impus de 5 ori în Liga I, cea de-a șasea partidă încheindu-se la egalitate, 0-0.

FC Argeș a câștigat cu 1-0 ultima confruntare din campionat, jucată la Voluntari.

Cote pentru FC Arges v Voluntari FC

FC Argeș a câștigat 5 din cele 6 meciuri directe disputate în campionat. Selecția „FC Argeș -0.25” are cota 2.22 la Betano bet.

În 3 din ultimele 4 confruntări din Liga 1 jucate de FC Argeș s-au marcat minim 4 goluri. Unibet pariuri sportive oferă cota 3.40 pentru selecția „peste 2.75 goluri total asiatic”.

FC Arges vs Voluntari FC Pont: Peste 2.5 goluri total asiatic

Este doar un meci care trebuie bifat. Sezonul s-a încheiat pentru ambele echipe din punt de vedere al mizei, așa că vom vedea o evoluție relaxată a celo două ombatante. Probabil că pe teren vor apărea jucători care au jucat mai puțin în acest campionat și care trebuie să le demonstreze antrenorilor că se poate conta pe ei în sezonul următor. În plus, FC Argeș are de luat o revanșă după eliminarea din Cupa României. Ar trebui să fie un meci cu goluri, cota pentru Over 2,5 fiind mai mult decât ofertantă.

Miza: 10/10
Cota: 2.75
Status: Pierdut

FC Arges vs Voluntari FC Pont: Peste 1,5 goluri total asiatic

Principalul argument pentru a vedea goluri la acest meci este acela că nu există vreo miză, deci n-ar trebui să se simtă încrâncenarea, ci mai degrabă o relaxare în defensivă. Fotbal de plăcere și pentru spectacol, la asta ar trebui să asistăm astăzi. Voluntariul e supermulțumită cu locul 4 în play-off, chiar dacă există o frustrare după pierderea finalei Cupei României. Argeșul va ataca pentru a mai spăla rușinea din aceată fază a competiției, unde n-a reușit mai nimic. Vor fi, probabil, și multe schimbări în cele două echipe, așa că nu vom putea vorbi de o organizare defensivă. Trei din ultimele patru partide ale ilfovenilor au fost de Over 1,5, iar piteștenii au avut multe jocuri cu goluri în acest play-off. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.55
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici