1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FC Argeș vs FC Voluntari - Ponturi pariuri Liga I, 30.10.2020. Debut pentru Antun Palic la piteșteni

FC Argeș vs FC Voluntari - Ponturi pariuri Liga I, 30.10.2020. Debut pentru Antun Palic la piteșteni

Caramavrov
Caramavrov

2020-10-29 13:38:00

Fotbal România - Liga 1

30 Octombrie 2020, 18:00

FC Arges

FC Arges

versus
Voluntari FC

Voluntari FC

1.61

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FC Arges v Voluntari FC

Pontul meu pentru meciul dintre FC Argeș și FC Voluntari, care se dispută în etapa a 9-a a Ligii I, pe 30 octombrie, de la ora 18:00, poate fi citit în concluzia acestei avancronici.

Piteștenii sunt pe locul 15 în clasament, cu 5 puncte (golaveraj 7-14), iar ilfovenii se află pe poziția a 10-a, cu 10 puncte (golaveraj 9-11).

FC Arges: Forma echipei, știri și statistici

FC Argeș a început să joace mai bine de la venirea pe banca tehnică a lui Ionuț Moșteanu, care l-a înlocuit pe Ionuț Badea. „Vulturii violeți” au învins-o acasă pe Astra (1-0) și au condus cu 2-1 până în prelungirile meciului de la Ovidiu, cu Viitorul, grație dublei lui Cephas Malele. Piteștenii au mai multă determinare și parcă se găsesc mai bine pe teren. În plus, Malele s-a integrat în echipă și a început să își arate clasa, care este peste media Ligii I.

"Moralul băieţilor a mai crescut acum, dar consumul emoţional după partida cu FC Viitorul a fost unul foarte mare. Aşa că trebuie să gestionăm foarte bine acest lucru. Şi eu m-am consumat, însă eu îmi revin repede. Sperăm ca la finalul întâlnirii cu FC Voluntari să ne putem bucura de cele trei puncte”, a declarat Moșteanu în conferința de presă care a prefațat meciul de vineri.

Fanii se plângeau de lipsa unui număr 10, iată că el a fost adus: croatul Antun Palic, care a jucat în trecut pentru Dinamo, a semnat cu FC Argeș. O dată cu el a venit Luka Maric, fundaș central, tot croat. Cei doi pot fi titulari contra lui FC Voluntari.

Fundașul dreapta Gabi Matei este suspendat.

FC Argeș este pe locul 12 în clasamentul formei, cu 4 puncte câștigate în ultimele 5 etape, golaveraj 4-8.

Voluntari FC: Forma echipei, știri și statistici

FC Voluntari vine după două înfrângeri consecutive, fără gol marcat (0-2 cu Viitorul și 0-1 cu CFR Cluj). În etapa precedentă, contra campioanei, echipa antrenată de Mihai Teja a ieșit cu greu din propria jumătate, deși Dan Petrescu nu a folosit cel mai bun prim „unsprezece”.

Au fost emoții în această săptămână la clubul ilfovean, doi membri ai staffului tehnic fiind depistați pozitiv cu coronavirus. Până în prezent, nu s-a raportat niciun caz în rândul fotbaliștilor.

„Jucăm cu o formație în revenire de formă. Trebuie să fim atenți, concentrați. FC Argeș este o echipă care își dorește mult mai mult decât a realizat până în prezent. Există o frustrare. Ne-am bătut de la egal la egal cu două echipe mari ale campionatului, dar am pierdut. Trebuie să ne revenim repede”, a spus Teja, care poate conta pe toți jucătorii importanți.

Este de așteptat ca FC Voluntari să joace ofensiv, dar Adrian Popa și Eric nu sunt în cea mai bună formă. La rândul său, Betancor, care se remarcase în debutul sezonului, nu mai e la fel de prezent în fața porții adverse.

FC Voluntari se află pe locul 15 în clasamentul formei, cu 3 puncte câștigate în ultimele 5 etape, golaveraj 5-9.

Echipe probabile

FC Arges Echipă probabilă FC Arges
Portar Greab
Fundași Tofan, Leca, Maric, Mușat
Mijlocaşi I. Șerban, Mezza Colli - Grecu, Prepeliță, Palic
Atacanţi Malele
Voluntari FC Echipă probabilă Voluntari FC
Portar Rîmniceanu
Fundași Costin, Balaur, Armaș, Kocic
Mijlocaşi Borțoneanu, De Lucas, I. Gheorghe
Atacanţi Ad. Popa, Betancor, Eric

Statistica meciurilor directe FC Arges v Voluntari FC

Este prima confruntare din istorie între FC Argeș și FC Voluntari.

Cote pentru FC Arges v Voluntari FC

Unibet pariuri sportive oferă cota 3.10 pentru un pariu pe victoria lui FC Argeș, una probabilă, dacă ne raportăm la evoluțiile din ultimele două meciuri.

FC Voluntari nu a înscris în precedentele două etape. Selecția „FC Voluntari sub 1.5 goluri” are cota 1.58.

FC Arges vs Voluntari FC Pont: 1X

FC Argeș este pe un trend ascendent al formei, în timp ce FC Voluntari are moralul scăzut. Piteștenii încep să își facă echipă. Palic poate fi servantul ideal pentru Malele, iar Maric va da mai multă siguranță defensivei. Cred că echipa gazdă nu va pierde acest meci, iar cota oferită de Betano bet pentru un pariu pe șansă dublă este de luat. Nu este exclus ca până la ora meciului să apară absențe în rândul oaspeților, din cauza coronavirusului, pentru că sunt deja două persoane pozitive din stafful tehnic.

Fotbal România - Liga 1

1X

1.61
FC Arges vs Voluntari FC

30 Oct 20, 18:00

Miza: 8/10
Cota: 1.61
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici