1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Argeș vs Dinamo București

FC Argeș - Dinamo București, Ponturi pariuri fotbal România, Baraj Promovare Superliga, 03.06.2023

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2023-06-03 06:42:00

Fotbal România - Superliga

03 Iunie 2023, 21:00

FC Arges

FC Arges

versus
Dinamo București

Dinamo București

1.42

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru FC Arges v Dinamo București

Sâmbătă se dă primul verdict în Barajul de Promovare/Retrogradare, pentru a afla cine va juca din vară în Suprliga: FC Argeș sau Dinamo (în tur 1-6)? Duminică vom afla răspunsul și la ultima dilemă: UTA sau FC Buzău (în tur 0-0)?

În primul dintre baraje, Dinamo pare deja promovată, iar FC Argeș retrogradată. În mod normal, scorul nry al unui set de tenis e nu greu, ci imposibil de răsturnat, așa ceva nu s-a pomenit în fotbalul mare. De aceea, nu numele echipei promovate e miza pariorilor (pentru Dinamo nici nu se acordă cotă sau e de sub 1,01, pe FC Argeș nu pune banii nimeni), ci rezultatul partidei-retur în sine.

Meciul nu se va disputa la Pitești, întrucât sunt probleme cu instalația de nocturnă la stadionul "Nicolae Dobrin", ci la Mioveni. E o pierdere de capacitate, întrucât pe arena din Mioveni pot intra maximum 10.000 de spectatori, iar la Pitești ar fi avut acces până la 15.000.

Pronosticul pe care vi-l propun se bazează pe o cotă extrasă din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

FC Arges: Forma echipei, știri și statistici

FC Argeș stă pe un butoi cu pulbere. Dezastrul de săptămâna trecută, 1-6 cu Dinamo pe Arena Națională, a declanșat războiul pe mai multe paliere. Sponsorul principal al echipei cere îndepărtarea imediată a directorului Daniel Stanciu. Antrenorul Bogdan Argeș Vintilă este și el contestat din multe direcții, iar între jucători există tensiuni și chiar conflicte. Fotbaliștii, mai ales cei străini, sunt cu gândul la viitoarele lor contracte, pentru că retrogradarea va aduce despărțirea lor de FC Argeș sau micșorarea drastică a contractelor, ceea ce majoritatea nu vor accepta.

Chiar și mutarea meciului de la Pitești la Mioveni e considerată o manevră a conducerii lui FC Argeș de a îndepărta echipa de propria galerie, care ar fi pregătit manifestări ostile, de contestare vehementă, conducerii administrative a clubului, dar și antrenorului și jucătorilor. La Mioveni, se pare că tribunele vor fi dominate de suporterii dinamoviști.

În acest cadru vor încerca piteștenii să obțină rezultat cât de cât onorabil, poate un succes de consolare la despărțirea de Superligă.

Lotul a fost deja subțiat de îndepărtarea subită a trei jucători: brazilianul Brendon Lucas (fundaș central), francezul Njike (mijlocaș defensiv) și malgașul Bertrand (atacant, extremă stânga). De asemenea, congolezul Koubemba este suspendat după eliminarea din partida-tur cu Dinamo.

Golgheteri (în Superliga + baraj): Garita / francez (12), Calcan (3),  Zebic / croat (2), Bertrand / din Madagascar (2), Koubemba / congolez (2), Jobello / din Martinica (1), Jakolis / croat (1), I. Șerban (1), Tofan (1), Turda (1).

Ultimele 5 meciuri:

* 1-6 (d) cu Dinamo

* 3-0 (a) cu Petrolul

* 1-2 (d) cu U Craiova 1948

* 2-2 (a) cu UTA

* 2-0 (d) cu Mioveni

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Dinamo București: Forma echipei, știri și statistici

La Dinamo e o atmosferă extraordinară după acel 6-1 de săptămâna trecută. Singurele emoții ar putea veni din zona administartivă, nu de pe teren. Cei de la FC Argeș au cerut oficial Federației Române de Fotbal retragerea licenței lui Dinamo, din motive financiare, și rămânerea clubului argeșean în prima ligă. Piteștenii sunt sceptici în privința șanselor de a câștiga litigiul la FRF, dar spun că au mari șanse să câștige la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Până una-alta, antrenorul Ovidiu Burcă și jucătorii săi pregătesc returul de la Mioveni cu gândul să nu piardă nici de această dată, ba chiar să ofere o nouă mostră de eficiență. Revine și Ahmed bani, care în partida-tur a fost suspendat.

Staff-ul medical al lui Dinamo face eforturi să-l recupereze și pe fundașul Patrche după accidentarea de la Iași, din ultima etapă a play-off-ului.

Golgheteri (în Liga 2 + baraj): Ghezali / francez (11), Ahmed Bani (6), Dani Iglesias / spaniol (6), Gorka Larrucea / spaniol (5),  Iulian Roșu (4), Al. Pop (4), Borcea (3), Giafer (2), Patriche (2), Bena / francez (1), Țîră (1), Bordușanu (1).

Ultimele 5 meciuri:

* 6-1 (a) cu FC Argeș

* 1-4 (d) cu Politehnica Iași

* 3-0 (a) cu Steaua

* 2-0 (d) cu Oțelul Galați

* 0-0 (a) cu Unirea Dej

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

FC Arges Echipă probabilă FC Arges
Portar Micle
Fundași Tofan, Turda, Zebic, Vianna
Mijlocaşi Meza Colli, Bassong, Jakolis
Atacanţi Calcan, Garita, Jobello
Dinamo București Echipă probabilă Dinamo București
Portar Dujmovic
Fundași Giafer, Gorka Larrucea, Bena
Mijlocaşi Gabriel Moura, I. Roșu, Dani Iglesias, Neluț Roșu, Amzar
Atacanţi Ghezali, Al. Pop

Statistica meciurilor directe FC Arges v Dinamo București

În ultimii 15 ani (2008-2023), cele două echipe s-au întâlnit de 9 ori. Bilanțul este extrem de echilibrat, cu un mic avantaj pentru FC Argeș: 5 victorii și 4 înfrângeri, golaveraj 15-16. În acest interval n-a fost nicio remiză.

Șocant a fost scorul de luni, 29 mai: 6-1 pentru Dinamo, în prima manșă a barajului de promovare/retrogradare. Golurile au fost marcate de francezul Quentin Bena (min. 15), spaniolul Gorka Larrucea (24), Alexandru Pop (28), francezul Lamine Ghezali (40, 62) și spaniolul Dani Iglesias (56), respectiv croatul Mario Zebic (55).

Ultimele 5 confruntări directe:

* 2023: Dinamo - FC Argeș 6-1

* 2022: FC Argeș - Dinamo 2-1

* 2021: Dinamo - FC Argeș 1-2 / Cupa României

* 2021: Dinamo - FC Argeș 0-2

* 2021: FC Argeș - Dinamo 1-2

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru FC Arges v Dinamo București

Din oferta Betano pariuri sportive, pe lângă pontul principal, recomand alte două pariuri:

* Total goluri: sub 2,5 / cota 1,90

* Total goluri FC Argeș: sub 1,5 / cota 1,75.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

FC Arges vs Dinamo București Pont: Total goluri Dinamo: peste 0,5

După 1-6 în tur, e de așteptat o răbufnire de orgoliu a unei echipe umilite și a unor fotbaliști care vor să mai joace, totuși, undeva și din această vară, au nevoie de contracte. FC Argeș are destui jucători buni, a demonstrat-o în unele meciuri din Superligă, iar o mobilizare a lor și o bună partitură tactică aleasă de antrenorul Vintilă (nu cum s-a întâmplat în tur!) ar putea aduce o victorie-pansament a gazdelor. De partea cealaltă, Dinamo va fi preocupată să-și securizeze avantajul din tur, ceea ce în mod cert va și reuși. Iar pentru a fi siguri că nu alunecă spre un scenariu neplăcut, oaspeții vor căuta să marcheze măcar un gol. Moralul lor bun, susținerea masivă pe care o vor avea din partea propriilor suporteri (care vor domina stadionul din Mioveni) și situația explozivă de la FC Argeș sunt argumente pentru această opțiune de pariere. Cota vine din oferta Superbet Pariuri Sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.42
Status: Castigat

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici