1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FC Argeș vs Dinamo. Ponturi Pariuri Liga 1, 16.05.2021. Obiective diferite

FC Argeș vs Dinamo. Ponturi Pariuri Liga 1, 16.05.2021. Obiective diferite

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-05-15 10:54:00

Fotbal România - Liga 1

16 Mai 2021, 16:30

FC Arges

FC Arges

versus
Dinamo București

Dinamo București

1.93

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FC Arges v Dinamo București

FC Argeș primește vizita lui Dinamo, într-un meci din penultima etapă a play-out-ului Ligii 1. Piteștenii ocupă locul secund în play-out și au 4 puncte peste Dinamo, care nu a scăpat complet de emoții. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

FC Arges: Forma echipei, știri și statistici

Scăpată matematic de orice fel de griji după victoria cu Voluntari (3-0), FC Argeș a jucat foarte prost la Ovidiu, unde a suferit al doilea eșec în play-out. Înfrângerea a făcut ca echipa lui Andrei Prepeliță să nu fi pus mâna, din punct de vedere matematic, și pe locul de baraj pentru Conference League, obiectivul lui FC Argeș după intrarea în play-out. Momentan, piteștenii sunt pe poziția secundă, la 4 puncte în spatele Chindiei, care a pierdut în această etapă cu Viitorul. FC Argeș are două puncte peste Gaz Metan și Viitorul, dar numai echipa de la malul mării are licență pentru Europa, astfel încât este vital pentru piteșteni să obțină un rezultat care să-i permită să se mențină la o distanță sigură de urmăritoare. Asta ar însemna, în primul rând, o victorie, care ar califica-o matematic în barajul pentru Europa. Nici o remiză n-ar fi de lepădat, pentru că piteștenii ar putea fi egalați, cel mult, de Viitorul, în fața căreia ar avea avantajul că a intrat în play-out fără să fi beneficiat de rotunjirea punctajului, precum constănțenii.

Prepeliță va face câteva modificări în primul 11. În primul rând, va reveni Turda în centrul apărării, alături de Boldor. Deslandes va rămâne pe bancă. Apoi, același lucru îl va păți și Ribeiro Telles, care va fi înlocuit de Antun Palic. Luka Maric, un alt fost dinamovist, a lipsit în ultimele 3 etape și nu este disponibil nici pentru această partidă. 

FC Arges a pierdut o singură dată pe teren propriu, în ultimele 12 etape, după eșecul cu Dinamo (0-1) din decembrie. A fost tot un 0-1, cu Chindia, în urmă cu o lună.  În afara eșecului cu Chindia, FC Argeș a obținut 5 victorii și 6 remize în această perioadă. În ultimele două meciuri jcuate pe stadionul Nicolae Dobrin, FC Argeș le-a învins pe UTA (4-1) și Voluntari (3-0). 

Dinamo București: Forma echipei, știri și statistici

Dinamo a suferit o transformare incredibilă în ultima lună. După 13 etape fără succes, echipa lui Dusan Uhrin a bifat 4 victorii consecutive și a scăpat matematic de retrogradarea directă. Totuși, sezonul nu este încheiat pentru Dinamo, care are 3 puncte peste zona barajului, iar obiectivul este, evident, și evitarea pozițiilor care ar prelungi sezonul cu încă două partide. La mijlocul săptămânii, Dinamo a fost eliminată din semifinalele Cupei României, de Astra. Meciul a fost decis la loviturile de departajare, după ce Dinamo reușise în ultimul moment să egaleze scorul la general, cu golul lui Andrei Radu. În anumite condiții, Dinamo ar putea inclusiv să joace barajul pentru Conference League, dar pentru asta trebuie să câștige neapărat la Pitești. Orice alt rezultat înseamnă că echipa lui Uhrin nu va juca în Europa nici în sezonul viitor. Cu 6 puncte în ultimele două meciuri - Dinamo joacă împotriva Chindiei în ultima etapă - dinamoviștii pot prinde barajul european, dacă FC Argeș nu câștigă nici în ultima rundă, pe terenul lui Hermannstadt.

Foarte probabil, Uhrin nu va face nicio modificare față de echipa pe care a trimis-o în teren cu Astra, în semifinalele Cupei. După minutul 60, Uhrin i-a scos pe Morsay, Filip, Sorescu și Gol, iar în prelungiri l-a schimbat și pe Nemec. Dinamo va miza tot pe sistemul cu 3 fundași centrali. E posibil ca Ricardo Grigore să rămână titular, în detrimentul lui Bejan, care a intrat doar în prelungirile partidei cu Astra. Răuță este indisponibil.

Dinamo s-a impus în ultimele două meciuri jucate pe teren străin, 2-1 cu Poli Iași și Viitorul, după ce pierduse 3 dintre precedentele 5 deplasări, în care obținuse doar două puncte. Cu excepția partidei de la Giurgiu (0-0 cu Astra), Dinamo a luat gol în toate celelalte 8 deplasări din ultimele 3 luni și jumătate. 

Echipe probabile

FC Arges Echipă probabilă FC Arges
Portar Greab
Fundași Tofan, Turda, Boldor, Mușat
Mijlocaşi Șerban, Meza Colli - Dumitru, Palic, Grecu
Atacanţi Malele
Dinamo București Echipă probabilă Dinamo București
Portar Eșanu
Fundași Puljic, Albentosa, Grigore
Mijlocaşi Sorescu, Gol, Anton, Fabbrini, Filip
Atacanţi Morsay, Nemec

Statistica meciurilor directe FC Arges v Dinamo București

În sezonul regulat, meciurile au fost câștigate de echipa care a jucat în deplasare. Dinamo s-a impus la Pitești cu 1-0, iar piteștenii au câștigat în Ștefan cel Mare cu 2-1.

Cote pentru FC Arges v Dinamo București

Un meci cu cel puțin 9 cornere este cotat la 1.65. O cotă foarte interesantă (3.00) este cea pe varianta ”FC Argeș marchează prima și câștigă”.

FC Arges vs Dinamo București Pont: Arges HA+0

Eșecul din meciul cu Viitorul le-a arătat băieților lui Andrei Prepeliță că nimic nu s-a încheiat, iar locul de baraj pentru Conference League încă nu a fost obținut matematic. Mă aștept ca piteștenii să aibă o reacție pozitivă, așa cum s-a întâmplat după fiecare eșec de până acum. De partea cealaltă, Dinamo vine după 4 victorii consecutive, dar cred că echipa lui Uhrin nu va putea continua seria câștigătoare, pe un teren foarte dificil. Betano pariuri propune cea mai bună cotă de pe piață pentru un Argeș HA+0, cu miza returnată în cazul în care meciul se termină la egalitate.

Fotbal România - Liga 1

Arges HA+0

1.93
Miza: 8/10
Cota: 1.93
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici