1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FC Argeș vs Dinamo București - Ponturi pariuri România Liga 1, 04.12.2020. Haos administrativ

FC Argeș vs Dinamo București - Ponturi pariuri România Liga 1, 04.12.2020. Haos administrativ

Caramavrov
Caramavrov

2020-12-03 18:31:00

Fotbal România - Liga 1

04 Decembrie 2020, 20:30

FC Arges

FC Arges

versus
Dinamo București

Dinamo București

1.90

Cele mai bune cote:

MrBit
L1213854VW001295
Pariază acum la MrBit

Analiză și informații pentru FC Arges v Dinamo București

Dinamo se deplasează la Pitești pentru meciul cu FC Argeș, din etapa a 12-a a Ligii I (4 decembrie, ora 20:30).

Ambele echipe au 9 puncte, dar „câinii” sunt cu un loc mai sus în clasament (14) datorită golaverajului superior: 12-14 vs. 10-18.

În concluzia acestei analize puteți citi ce cred eu că se va întâmpla în meciul FC Argeș vs Dinamo București.

FC Arges: Forma echipei, știri și statistici

Adrian Dulcea, care îl înlocuise pe Ionuț Moșteanu, a fost demis de la FC Argeș la 48 de ore după ce a fost numit în funcție! Cel puțin până la finalul anului, conducerea tehnică va fi asigurată de Augustin Eduard și de Andrei Speriatu. Această jonglerie cu antrenori a fost însoțită de un comunicat de presă scris într-un stil care amintește de alte vremuri:

„Din această perspectivă, primarul municipiului Piteşti, împreună cu preşedintele CD, au hotărât că nu mai este admisibilă efectuarea de experimente pe seama echipei, sens în care s-a luat decizia ca în perioada ce va urma să fie analizate cât mai multe variante de antrenori principali reprezentativi, atât pe plan intern, cât şi internaţional, care să se bucure de recunoaştere şi apreciere în fotbalul actual, astfel încât, alături de acesta, vulturii alb-violeţi să poată progresa atât ca joc, cât şi ca mentalitate, în perioada care va urma”. :))))

Cam aceasta este atmosfera în care jucătorii lui FC Argeș trebuie să abordeze meciul cu Dinamo, unul mai greu decât pare.„Vulturii violeți” sunt blocați psihic, stare evidentă și în partida din Cupa României, pierdut în fața divizionarei secunde Viitorul Pandurii Tg. Jiu (0-1).

Este un joc special pentru croații Maric și Palic, care vor evolua împotriva fostei lor echipei.

FC Argeș este pe locul 7 în clasamentul formei, cu 8 puncte câștigate în ultimele 5 etape, golaveraj 6-6.

Dinamo București: Forma echipei, știri și statistici

Cosmin Contra a părăsit Dinamo după ce a urmărit antrenamentul de joi. În aceeași zi au mai plecat mijlocașul ofensiv Borja Valle, fundașul stânga Isma Lopez, precum și preparatorul fizic Javi Reyes. În acest moment se știe că în timpul meciului cu FC Argeș, va sta pe banca tehnică Iulian Matei, tehnician adus să îl înlocuiască pe Gheoghe Mihali la Dinamo 2. Până la urmă, Mihali nu a mai fost dat afară.

Situația „câinilor” este una incredibilă. Deplasarea și masa la Pitești au fost plătite de fani. Pablo Cortacero, care nu a dat niciun ban, demite pe bandă rulantă oameni din club. Dar aceeași situație era și înainte de meciurile cu FC Voluntari (în Liga I) și cu Viitorul (în Cupa României), ambele câștigate cu 3-0.

Fundașul dreapta Gonzalez este în continuare accidentat. Andrei Sin și Andreas Mihaiu au fost rechemați de la echipa a doua.
 
Dinamo este pe locul 12 în clasamentul formei, cu 4 puncte obținute în ultimele 5 meciuri de campionat, golaveraj 5-6.

Echipe probabile

FC Arges Echipă probabilă FC Arges
Portar Micle
Fundași Tofan, Maric, Leca, Mușat
Mijlocaşi Prepeliță, Palic, Meza Colli, Grecu
Atacanţi Năstăsie, Malele
Dinamo București Echipă probabilă Dinamo București
Portar Mejia
Fundași Sorescu, Puljic, Ehmann, Grigore
Mijlocaşi Camara, Anton, Gol
Atacanţi Măgureanu, Nemec, Fabbrini

Statistica meciurilor directe FC Arges v Dinamo București

Este cea de-a 19-a confruntare între FC Argeș și Dinamo. „Câinii” au câștigat 7 din ultimele 9 confruntări directe.

Precedentele două întâlniri au avut loc în sezonul 2008-2009. FC Argeș a învins cu 5-2 la Pitești, după ce, în turul campionatului, Dinamo se impusese cu 2-0 pe teren propriu.

Cote pentru FC Arges v Dinamo București

La Publicwin oferta cuprinde selecția „Dinamo -0.75 handicap asiatic”, care are cota 2.15. Este un pariu de luat în calcul, ținând cont de faptul că echipa bucureșteană a câștigat cu 3-0 ultimele două partide.

Ar trebui să fie un meci cu nervi, jucătorii fiind cu psihicul greu încercat în ultimele zile. Betano bet oferă cota 1.87 pentru selecția „peste 5.5 cartonașe galbene”.

FC Arges vs Dinamo București Pont: Victorie Dinamo București

Dintre două echipe la care domnește haosul, Dinamo este, totuși, mai puternică. „Câinii” au dovedit că uită de problemele cu banii atunci când intră pe teren și cred că pot învinge niște adversari năuciți de schimbările de antrenor din ultimele zile. Singura plecare mai importantă de până acum este cea a lui Borja Valle, dar Fabbrini a jucat foarte bine în ultimul timp și îl poate înlocui pe spaniol. Mizez pe „2 solist”.

Miza: 7/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici