1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FC Argeș Pitești vs CFR Cluj

FC Argeș Pitești vs CFR Cluj - Ponturi pariuri Play-off Liga I, 07.05.2022. Meci în zi aniversară

Caramavrov
Caramavrov

2022-05-06 21:07:00

Fotbal România - Liga 1

07 Mai 2022, 20:30

FC Arges

FC Arges

versus
CFR Cluj

CFR Cluj

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FC Arges v CFR Cluj

Pont la FC Argeș vs CFR Cluj, meci care se dispută sâmbătă, 7 mai, de la ora 20:30, în cadul etapei a 8-a a Play-off-ului Ligii I.

Echipa gazdă este ultima în clasamentul Play-off-ului, cu 27 de puncte (golaveraj 3-18), iar campioana en-titre este pe primul loc, cu 51 de puncte (golaveraj 9-5).

FC Arges: Forma echipei, știri și statistici

Chiar în ziua meciului cu CFR Cluj, FC Argeș va celebra 50 de ani de la câștigarea primului titlu de campioană a României. Sărbătoarea vine într-o perioadă nu tocmai bună pentru „vulturii violeți”, care sunt ultimii în Play-off și au pierdut categoric în runda precedentă, 0-4 cu FCSB. Fanii se tem de un nou eșec la scor și în fața campioanei en-titre, ceea ce este perfect posibil, având în vedere lipsa de formă a fundașilor.

„Încercăm să schimbăm ceva, nu trebuie să ajungem la meciul cu CFR și să ne gândim că am putea repeta rezultatul din meciul precedent, ar fi o greșeală să pornim cu astfel de mentalitate. E un moment greu, dar suntem bărbați și trebuie să arătăm pe teren. Nici nu mă gândesc la meciul de acasă, e și o sărbătoare pentru club, 50 de ani de la meciul cu Real Madrid, trebuie să avem o atitudine mult schimbată față de partida cu FCSB”, a spus Prepeliță.

Cel mai probabil, Joao Miguel, „gafeurul de serviciu” în confruntările cu CFR și FCSB, va fi lăsat pe banca de rezerve. În defensivă ar putea juca Mușat, Dobrosavlevici urmând a fi trecut în centru.

FC Argeș este pe ultimul loc în clasamentul formei între echipele din Play-off, cu 3 puncte câștigate în ultimele 5 etape (golaveraj 1-12).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

CFR Cluj are nevoie neapărat de victorie în acest joc, în contextul în care FCSB este la numai două puncte în spate. Echipa antrenată de Dan Petrescu și-a revenit după cele două înfrângeri de la finalul turului Play-off-ului și a reînceput să câștige în stilul caracteristic. Totuși, „cefereștii” au învins la minim două goluri diferență cinci din ultimele șapte partide contra „vulturilor violeți”.

„Presiunea este foarte mare. Trebuie să abordăm meciul mai bine în special în prima repriză. Numai victoriile aduc victorii. Zilele acestea au fost zile bune la antrenamente. În fotbal nu e de ajuns să joci fotbal, contează doar rezultatul”, a spus Petrescu.

Susic este accidentat. Pe partea dreaptă a defensivei poate juca tot Graovac, Cristi Manea fiind în dizgrația antrenorului. Nu sunt probleme în celelalte compartimente, Petrescu putând să alinieze cea mai bună formulă. 

CFR Cluj este pe locul 3 în clasamentul formei, cu 9 puncte obținute în ultimele 5 etape (golaveraj 6-4).

Echipe probabile

FC Arges Echipă probabilă FC Arges
Portar Micle
Fundași Mușat, Turda, Dobrosavlevici, Latovlevici
Mijlocaşi Raynov, Meza Colli - Viana, Șerban, Dumitrașcu
Atacanţi Said
CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Letica
Fundași Graovac, Yuri, Burcă, Camora
Mijlocaşi Bordeianu, Boateng, Păun
Atacanţi Deac, Debeljuh, Petrila

Statistica meciurilor directe FC Arges v CFR Cluj

FC Argeș și CFR Cluj s-au întâlnit de 13 ori până în prezent. Clujenii au câștigat ultimele șapte meciuri directe.

Echipa antrenată de Dan Petrescu a câștigat la „zero” toate partidele din acest sezon: 2-0 și 1-0 la Cluj, 1-0 la Pitești.

Cote pentru FC Arges v CFR Cluj

FC Argeș a pierdut fără drept de apel în etapa precedentă (0-4 cu FCSB). Betano bet oferă cota 1.95 pentru selecția „CFR Cluj -1.25 handicap asiatic”.

Echipa antrenată de Andrei Prepeliță nu a marcat în 4 din ultimele 5 meciuri în Liga I. Selecția „FC Argeș sub 0.5 goluri” are cota 1.53 pe Betano.

FC Arges vs CFR Cluj Pont: CFR Cluj -1 handicap asiatic

CFR Cluj are nevoie de o victorie la scor pentru un moral bun în „dubla” decisivă pentru titlu cu Universitatea Craiova și cu FCSB. Dan Petrescu a anunțat că echipa sa va forța încă din prima repriză, pentru a tranșa soarta celor trei puncte cât mai repede. FC Argeș a primit opt goluri în ultimele două meciuri. Este puțin probabil ca defensiva „alb-violetă” să reziste în fața ofensivei campioanei. În mod normal, oaspeții se vor impune la minim două goluri diferență. Dacă vor câștiga la un singur gol, miza este returnată.

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici