1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Farul vs Sepsi

Farul vs Sepsi. Ponturi Pariuri Superliga, 19.03.2023. Ultima întâlnire a fost câștigată clar de constănțeni

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2023-03-18 13:45:00

Superliga

19 Martie 2023, 16:30

Farul Constanţa

Farul Constanţa

versus
Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe

1.72

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Farul Constanţa v Sepsi Sf. Gheorghe

Farul și Sepsi se întâlnesc în prima etapă din play-off-ul Superligii, la doar 3 săptămâni distanță de precedentul meci, câștigat clar de echipa lui Hagi. Farul a încheiat sezonul regulat cu 4 victorii în ultimele 5 etape. Sepsi a prins play-off-ul grație succesului clar cu FCU Craiova, 4-0. Partida va fi arbitrată de Istvan Kovacs. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Farul Constanţa: Forma echipei, știri și statistici

Farul a intrat în play-off pe primul loc, la egalitate de puncte cu CFR, dar campioana ultimelor 5 sezoane a beneficiat de rotunjirea punctajului, primul criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte la finalul sezonului. Este un avantaj important, prea puțin luat în seamă, acum la început de play-off.

Echipa lui Hagi a încheiat sezonul cu 4 victorii în ultimele 5 etape de campionat. Singura sincopă a fost înfrângerea de pe Cluj Arena, 0-2 în etapa a 29-a. A fost doar al doilea eșec în 2023, după cel de pe teren propriu cu CFR Cluj (0-3).

În ultima etapă a sezonului regulat, Farul a învins-o mai clar decât arată scorul pe Rapid (2-1), deși giuleștenii au condus cu 1-0.

Farul are 11 victorii în ultimele 12 meciuri jucate pe teren propriu - singurul pas greșit este înfrângerea cu CFR Cluj, din primul meci al anului, facilitată de schimbările greșite ale lui Hagi. Acela este și singurul eșec suferit de constănțeni pe teren propriu în acest sezon. De la Ovidiu, au mai plecat cu câte un punct Chindia (0-0) și Hermannstadt (0-0), la începutul sezonului. Farul a câștigat ultimele 4 partide jucate acasă, 2-1 cu Universitatea Craiova și Rapid și 2-0 cu Petrolul și Sepsi.

Pentru partida cu Sepsi, Hagi nu poate conta pe Mihai Popescu. Stoperul Farului a încasat al 7-lea galben al sezonului în meciul cu Rapid și este suspendat. Varianta la îndemână pentru acoperirea găurii din centrul apărării este retragerea lui Artean alături de Larie, o mutare pe care Hagi a făcut-o de multe ori când a avut nevoie. S-ar putea ca Hagi să păstreze sistemul cu 3 fundași centrali, folosit în meciul cu Rapid. La mijloc ar putea intra Casap, alături de Nedelcu și Grameni. O variantă ar fi și ivorianul Doukoure. În atac, Alibec și Louis Munteanu nu au rivali la titularizare, iar Mazilu este revelația sezonului. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Sepsi Sf. Gheorghe: Forma echipei, știri și statistici

Sepsi a prins locul de play-off în ultimul moment, cel al rejucării meciului cu FCU Craiova. Echipa lui Bergodi s-a impus foarte clar, 4-0, în fața unui adversar care, pur și simplu, nu s-a prezentat la meci. A fost 3-0 la pauză, iar golul 4 a venit în minutul 49, suficient de rapid încât orice tentativă de revenire a oltenilor să fie zadarnică. A fost doar al doilea succes pentru Sepsi în 2023, după cel obținut tot acasă, 2-1 cu Hermannstadt, la finalul lui februarie.

Covăsnenii intră în play-off cu 21 de puncte, cu 5 mai puțin decât Rapid, aflată pe poziția a 5-a. Evoluțiile echipei lui Bergodi n-au fost foarte consistente, iar cea mai bună dovadă este linia de clasament dinaintea partidei cu FCU Craiova - o victorie, 4 remize și 3 eșecuri în 2023. Înaintea meciului decisiv pentru calificarea în play-off, Sepsi adunase doar un punct în precedentele 3 meciuri, 2-2 cu CFR Cluj, rezultat încadrat de eșecurile cu Farul (0-2) și FCSB (0-1).

În deplasările din 2023, Sepsi a obținut doar două puncte din 15 posibile, în remizele cu Mioveni (1-1) și Botoșani (1-1), echipe care luptă pentru evitarea retrogradării. Cu Rapid, Farul și FCSB, echipa lui Bergodi nu a marcat. Ultima victorie în deplasare, 4-1 cu UTA, la începutul lui decembrie. 

Bergodi nu are niciun motiv să schimbe ceva în primul 11, după evoluția foarte consistentă din meciul cu FCU Craiova. Poate doar oboseala unora dintre jucători să-l determine pe italian să umble la formula de start. În mod normal, vom vedea aceeași echipă, cu Ștefănescu, Matei și Aganovic în spatele lui Safranko și cu golgheterul Mario Rondon doar pe banca de rezerve.

Ninaj revine după suspendare, dar Ciobotariu și Bălașa rămân favoriți la titularizare în centrul apărării. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Farul Constanţa Echipă probabilă Farul Constanţa
Portar Aioani
Fundași Artean, Larie, Kiki
Mijlocaşi Mazilu, Casap, Nedelcu, Grameni, Borza
Atacanţi Alibec, Munteanu
Sepsi Sf. Gheorghe Echipă probabilă Sepsi Sf. Gheorghe
Portar Niczuly
Fundași Dimitrov, Ciobotariu, Bălașa, Dumitrescu
Mijlocaşi Păun, Rodriguez - Aganovic, Matei, Ștefănescu
Atacanţi Safranko

Statistica meciurilor directe Farul Constanţa v Sepsi Sf. Gheorghe

Farul a câștigat ambele meciuri cu Sepsi, în acest sezon, 1-0 în deplasare și 2-0 pe teren propriu. În toamna lui 2021, Sepsi a câștigat la Ovidiu, 1-0 în Cupa României, după ce pierduse în campionat, o lună mai devreme, cu același scor. 

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Farul Constanţa v Sepsi Sf. Gheorghe

Over 2 are 1.87. Un meci cu cel puțin 9 cornere are 1.90.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Farul Constanţa vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: Farul câștigă o repriză

Cotele pentru meciul de la Ovidiu sunt mai echilibrate decât ar trebui, la nici o lună distanță de precedentul meci direct, pe care Farul l-a câștigat clar. Cred că echipa lui Hagi este favorită și de această dată, pentru că nu s-a schimbat mare lucru între timp. Victoria clară a echipei lui Bergodi, din meciul decisiv pentru play-off, poate fi pusă și pe seama evoluției foarte slabe a adversarului. Farul a arătat foarte bine pe teren propriu, așa că merg pe o repriză câștigată de constănțeni, o variantă care ar putea fi câștigătoare și în cazul în care Sepsi face surpriza la Ovidiu. Cota am ales-o in oferta de pariuri sportive Betano.

Farul Constanţa vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: Farul -1 handicap asiatic

Farul a dominat-o clar pe Sepsi în ultimul joc direct, disputat la Ovidiu pe 28 februarie, adică nu cu mult timp în urmă. A fost 2-0, rezultat stabilit la pauză, dar constănțenii puteau avea 5-0 după primele 45 de minute, atât de multe ocazii și-a creat și atât de mare a fost diferența dintre cele două echipe. Covăsnenii au făcut un singur meci bun în 2023, cel decisiv pentru play-off, cu FC U Craiova, în care oltenii s-au prezentat lamentabil. În rest, nimic deosebit în evoluțiile lor, mai ales în deplasare. Consider că echipa lui Hagi poate câștiga și această confruntare la o diferență de minim două goluri, fiind și mai motivată pentru obiectivul titlului. Dacă "marinarii" bat la un singur gol difeență, miza pe care o stabilim pentu acest pariu ne este trimisă înapoi în cont de Unibet, agenția care oferă această cotă generoasă.

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici