1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Farul - FCSB

Farul - FCSB. Ponturi pariuri fotbal Liga 1, 25.04.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-04-24 21:06:00

Fotbal România - Liga 1

25 Aprilie 2022, 21:00

Farul Constanţa

Farul Constanţa

versus
FCSB

FCSB

2.00

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Farul Constanţa v FCSB

În etapa a șasea din playoff-ul Ligii 1, Farul joacă pe teren propriu cu FCSB, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Farul ocupă locul cinci, cu 28 de puncte, în timp ce FCSB ocupă locul al doilea, cu 43 de puncte

Farul Constanţa: Forma echipei, știri și statistici

Farul mai are ca obiectiv doar să termine pe locul patru, ocupat de Voluntari. Marinarii au fost puși la colț de Universitatea Craiova în runda precedentă, 0-3 și vor trebui să se descurce în rundele următoare fără Jefte Betancor și Adi Petre. Betancor s-a accidentat și va lipsi trei săptămâni, în timp ce Adi Petre a văzut cartonașul roșu și va lipsi două etape. Cei doi sunt primii doi marcatori ai echipei. Moldoveanu va juca în față alături de Gabi Iancu, iar Ciobanu ar putea reveni și el în primul 11, deoarece Grameni a dezamăgit cu Craiova. Farul nu a marcat în cele două meciuri jucate acasă în playoff, cu CFR Cluj și Universitatea Craiova și nu a înscris în cinci din ultimele șase partide. Jocul echipei lui Hagi nu convinge, iar apărarea a arătat mari lacune în partida cu Craiova. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

FCSB merge la Ovidiu cu cinci puncte în spatele CFR-ului. Elevii lui Toni Petrea au câștigat clar meciul din tur și vor încerca să profite de absențele din ofensiva gazdelor. Moralul este excelent, după victoria din runda precedentă, când Octavian Popescu a adus trei puncte uriașe din Gruia. Cu patru victorii și o remiză în playoff, FCSB nu are probleme de lot înaintea acestui meci. Edjouma va reveni în primul 11 în locul lui Șut, iar Ovidiu Popescu își va păstra locul în primul 11, după ce a jucat bine în ultimele două runde. FCSB nu a luat gol în patru din ultimele șase partide, ceea ce ar trebui să reprezinte o garanție împotriva unui adversar care nu a marcat în cinci din ultimele șase runde. 

Echipe probabile

Farul Constanţa Echipă probabilă Farul Constanţa
Portar Aioani
Fundași Dussault, Larie, Mladen, De Noojier
Mijlocaşi Artean, Radaslavescu, Ciobanu, Grameni
Atacanţi Iancu, Moldoveanu
FCSB Echipă probabilă FCSB
Portar Tîrnovanu
Fundași Crețu, Cristea, Miron, Radunovic
Mijlocaşi Ovidiu Popescu, Edjouma, Olaru
Atacanţi Octavian Popescu, Tănase, Cordea

Statistica meciurilor directe Farul Constanţa v FCSB

În sezonul regulat, FCSB a câștigat cu 1-0 la Constanța, în timp ce Farul s-a impus cu 2-0 pe Arena Națională. În tur, în playoff, FCSB a câștigat cu 2-0. În ultimele trei vizite la Ovidiu, FCSB a câștigat de fiecare dată. 

Cote pentru Farul Constanţa v FCSB

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,65 pentru o victorie a celor de la FCSB și o cotă de 2,55 pentru 2 pauză/ 2 final.

Farul Constanţa vs FCSB Pont: FCSB marchează minim două goluri

FCSB va domina acest meci, deoarece are nevoie de victorie, iar la Farul nu are cine să țină de minge în atac în lipsa lui Betancor. FCSB are al doilea atac din campionat și marchează foarte mult după minutul 75. Farul a arătat mari slăbiciuni în defensivă cu Universitatea Craiova, iar valoarea apărătorilor este una medie. FCSB a marcat de două ori în tur și cred că o va face din nou. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri și merită încercată.

Miza: 10/10
Cota: 2.00
Status: Castigat

Farul Constanţa vs FCSB Pont: FCSB DNB

FCSB simte presiunea victoriei celor de la CFR Cluj și are nevoie ca de aer de cele 3 puncte cu Farul, altfel victoria de la Cluj devine inutilă. Cei de la Farul nu prea mai au cine știe ce obiectiv în acest final de campionat, s-au făcut de râs la Craiova, iar lotul este destul de ciopârțit. Ne bazăm un pic și pe cumetrii neaoșe, ne așteptăm la un meci de familie. Pentru un strop de siguranță mergem pe FCSB DNB la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Fotbal România - Liga 1

FCSB DNB

1.23
Farul Constanţa vs FCSB

25 Apr 22, 21:00

Miza: 1/10
Cota: 1.23
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici