1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Farul vs Hermannstadt

Farul vs Hermannstadt. Ponturi Pariuri Superliga, 15.08.2022. Ambele echipe sunt neînvinse

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-08-14 15:29:00

Superliga

15 August 2022, 19:30

Farul Constanţa

Farul Constanţa

versus
FC Hermannstadt

FC Hermannstadt

1.90

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Farul Constanţa v FC Hermannstadt

Farul primește vizita lui Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a 5-a din Superliga. Ambele echipe sunt neînvinse până acum și au acumulat câte 8 puncte. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Pariază la Winner pe meciul dintre Farul vs Hermannstadt cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Farul Constanţa: Forma echipei, știri și statistici

Farul are un start bun de sezon, cu 8 puncte acumulate în primele 4 etape. Cele două victorii, 2-1 cu FCU Craiova și 2-0 la Mioveni, au fost urmate de două rezultate de egalitate, 0-0 cu Chindia și 1-1 la Botoșani. Chiar și așa, Farul este cea care a dominat ambele meciuri, iar Gică Hagi s-a declarat destul de mulțumit. Cu atât mai mult cu cât Hagi a lăsat să plece nu mai puțin de 3 jucători în ultima perioadă - Boboc și Radaslavescu au fost transferați la FCSB, în vreme ce Mladen a fost vândut la Panaitolikos, în Grecia.

Farul este pe locul 4, la doar un punct în spatele lui CFR Cluj și Rapid. Pe giuleșteni, care au jucat deja și au pierdut la Ploiești, constănțenii îi pot depăși în cazul unui succes.

Nu vor fi prea multe schimbări în primul 11. Borza va juca în flancul drept, în locul lui Mladen, așa cum s-a întâmplat și în partea a doua a partidei de la Botoșani. Doukoure ar putea intra din primul minut în locul lui Casap, în linia mediană. Dina Grameni și Romario Benzar nu au jucat la Botoșani, din pricina unor probleme medicale, și sunt șanse mici să fie recuperați pentru partida cu Hermannstadt.

Farul este neînvinsă în ultimele 4 meciuri jucate pe teren propriu - două victorii și două rezultate de egalitate. Ultimul eșec, 0-4 cu FCSB, în aprilie.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

FC Hermannstadt: Forma echipei, știri și statistici

Hermannstadt are parte de un debut de sezon peste așteptări, dar, chiar și așa, problemele financiare sunt departe de a fi rezolvate. Imediat după victoria din ultima etapă, 2-1 cu Voluntari, președintele Dani Coman a anunțat că pleacă de la echipă. Hermannstadt a adunat 8 puncte până acum - două victorii și două remize - dar trei dintre cele 4 meciuri le-a jucat la Mediaș, considerate pe teren propriu. Singura deplasare a sezonului a adus un 1-1 cu Chindia, cu ambele goluri marcate în primele 10 minute ale partidei disputate la Ploiești.

Sibienii sunt la egalitate cu Farul, dar au un golaveraj mai bun și au început etapa pe poziția a 3-a. În cazul unei victorii în premieră pe stadionul de la Ovidiu, Hermannstadt ar urca o poziție cel puțin - ar depăși pe Rapid.

Baba Alhassan este cel mai în formă jucător al echipei lui Marius Măldărășanu și unul dintre golgheterii campionatului. Mijlocașul ghanez a marcat deja de 4 ori și nu are cum să lipsească din primul 11. Antoche a jucat bine în locul lui Bejan și va rămâne printre titulari, alături de Ionuț Stoica. Măldărășanu are dubii cu privire la flancul drept, unde Balaure a fost titular în locul lui Petrișor Petrescu în meciul cu Voluntari. Petrișor Petrescu i-a luat locul după pauză.

În ultimele 5 meciuri din Superligă jucate în deplasare, Hermannstadt a pierdut doar o dată, 0-2 cu Dinamo. În rest, a obținut 3 victorii și remiza de pe terenul Chindiei.

Echipe probabile

Farul Constanţa Echipă probabilă Farul Constanţa
Portar Aioani
Fundași Borza, Larie, Popescu, Kiki
Mijlocaşi Artean, Nedelcu, Doukoure
Atacanţi Pitu - Torje, Morar
FC Hermannstadt Echipă probabilă FC Hermannstadt
Portar Iliev
Fundași Butean, Antoche, Stoica, Opruț
Mijlocaşi Biceanu, Mino, Alhassan
Atacanţi Balaure, Paraschiv, Oroian

Statistica meciurilor directe Farul Constanţa v FC Hermannstadt

Farul a câștigat toate cele 5 meciuri jucate pe teren propriu cu Hermannstadt. În urmă cu două sezoane, Farul, sub denumirea de Viitorul, o învingea pe Hermannstadt cu 2-1, apoi remiza în celelalte două partide, ambele disputate în deplasare, 0-0. În cele 10 întâlniri directe, sibienii s-au impus de doar două ori.

Cote pentru Farul Constanţa v FC Hermannstadt

Un meci cu cel puțin 9 cornere este cotat la 1.90. Pentru cel puțin 4 cornere în primele 45 de minute avem o cotă de 1.60.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Farul vs Hermannstadt cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Farul Constanţa vs FC Hermannstadt Pont: Farul câștigă

Hermannstadt are un start de sezon peste așteptări, dar problemele financiare persistă. Acest lucru o face vulnerabilă pe echipa lui Marius Măldărășanu, mai ales în fața unui adversar de calitate, așa cum este Farul. Cred că echipa lui Hagi se va impune în fața unui adversar care a jucat 3 dintre cele 4 meciuri de până acum, pe teren propriu. Cota am ales-o din oferta de pariuri Winner pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

Farul Constanţa vs FC Hermannstadt Pont: -1 handicap asiatic Farul

Farul joacă bine în acest campionat, Hagi a pus la punct și ofensiva, și defensiva, chiar dacă a cedat câțiva jucători importanți. Au fost două victorii până acum, dintre care una la handicap, 2-0 la Mioveni, și cred că "marinarii" sunt în stare, dacă vor conduce cu 1-0, să se distanțeze și cu sibienii. Aceștia din urmă au în cotinuare probleme financiare, peședintele Dani Coman a anunțat că pleacă de la echipă. Chiar dacă băieții antrenați de Marius Măldărășanu au jucat bine până acum, va veni momentul să și cedeze un joc, iar noi credem că asta se va întâmpla la Ovidiu. În cazul unei victorii simple a Farului, miza este returnată.

Miza: 10/10
Cota: 2.55
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici