1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Farul Constanța vs FC Argeș Pitești

Farul Constanța vs FC Argeș Pitești - Ponturi pariuri play-off Liga 1 România, 14.05.2022. Hagi vrea locul 4

Caramavrov
Caramavrov

2022-05-13 16:31:00

Fotbal România - Liga 1

14 Mai 2022, 16:30

Farul Constanţa

Farul Constanţa

versus
FC Arges

FC Arges

1.62

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Farul Constanţa v FC Arges

Punem pariu pe meciul Farul Constanța vs FC Argeș Pitești, care se dispută pe 14 mai, de la ora 16.30, în cadrul rundei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 din România.

„Marinarii” se află pe locul 5 în clasament, cu 29 de puncte, golaveraj 3-12, în timp ce argeșenii sunt ultimii în această fază a competiție (locul 6 la general), cu 27 de puncte, 3 goluri marcate și 24 primite.

Farul Constanţa: Forma echipei, știri și statistici

Farul n-a reușit s-o învingă acasă, în etapa trecută, pe FC Voluntari, ratând șansa de a trece peste aceasta, pe locul 4. A fost 1-1 după ce Gabi Iancu deschisese scorul în minutul 33. Acesta va lipsi cu piteștenii din cauza unei accidentări.

Pentru a mai spera la poziția a 4-a, constănțenii trebuie s-o învingă pe FC Argeș, iar Voluntari să piardă cu FCSB, ceea ce este destul de plauzibil.

Clubul lui Hagi a încasat o lovitură dură: nu i-a fost acordată licența UEFA, din cauza schimbării denumirii din Viitorul în Farul, în 2021, dar acum, după eliminarea celor de la CS Universitatea din Cupa României, locul 4 din play-off nu va mai juca baraj pentru Conference League. Președintele Gică Popescu a anunțat că grupaea pe care o conduce va contesta la TAS această decizie.

Revin atacanții Adrian Petre și Jefte Betancor, primul după suspendare, iar cel de-al doilea după accidentare.

„Fiind ultimul meci acasă, trebuie să avem o evoluție foarte bună și să câștigăm, iar suporterii să fie bucuroși. Aceasta am transmis echipei, iar apoi să obținem la Craiova un rezultat care să ne mențină pe locul 4. În afară de obiectivul nostru, de a încerca să câștigăm fiecare meci, cu o mentalitate de învingători, trebuie să ne intereseze până la urmă și partea financiară, căci și ea joacă un rol important”, a declarat Hagi într-o conferință de presă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

FC Arges: Forma echipei, știri și statistici

FC Argeș a ratat finala Cupei României, după ce a pierdut și returul cu FC Voluntari, 0-1 (a fost 0-2 în tur), dar echipa lui Prepeliță a ratat un penalty în minutul 49, prin I. Șerban, la 0-0.

În ultimul joc de campionat, piteștenii au cedat lamentabil pe teren propriu, 0-6 cu CFR, meci în care atacantul George Ganea a pimit al 4-lea său cartonaș galben din play-off, fiind suspendat acum pentru confruntarea cu fosta lui echipă.

Fundașul central Boldor a primit cartonaș roșu în returul semifinalei de Cupă și este suspendat pentru duelul cu Farul. Acesta intrase în minutul 37 al meciului, în locul lui Joao Miguel, fiind eliminat în minutul 83. Portughezul s-a accidentat destul de grav și e foarte posibil să nu joace sâmbătă.

Fanii piteșteni i-au cerut din nou demisia antrenorului Andreo Prepeliță, însă acesta nu vrea să renunțe, mai ales că este cel care a dus echipa în play-off și în semifinalele Cupei României.

În ciuda evoluțiilor catastrofale din această fază a competiției, FC Argeș mai are șanse chiar la locul 4!

Echipe probabile

Farul Constanţa Echipă probabilă Farul Constanţa
Portar Aioani
Fundași Dussaut, Larie, Artean, De Nooijer
Mijlocaşi Boboc, Nedelcu, Ciobanu
Atacanţi Pitu, Betancor, Radaslavescu
FC Arges Echipă probabilă FC Arges
Portar Greab
Fundași Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Latovlevici
Mijlocaşi Meza Colli, Raynov – Șerban, Palic, Dumitrașcu
Atacanţi Fatai

Statistica meciurilor directe Farul Constanţa v FC Arges

În ultimii patru ani, FC Argeș a întâlnit-o de 6 ori pe Farul (deci nu pe Viitorul): trei meciuri în Liga 1 și trei în Liga 2.

Cele trei confruntări din prima divizie au fost în acest campionat. În sezonul regulat, piteștenii au învins în ambele jocuri, cu 2-1 acasă și cu 1-0 la Ovidiu. În turul play-off-ului, echipa lui Hagi și-a luat revanșa, câștigând cu 2-0 la Pitești.

Cote pentru Farul Constanţa v FC Arges

Pentru -1 handicap asiatic Farul, am găsit cea mai bună cotă la Unibet pariuri sportive, 2.16. Avantajul față de handicapul clasic (european) este acela că, în cazul unei victorii la numai un gol diferență a gazdelor, suma mizată este returnată în contul de pariuri.

Dacă mizați Pe Over 1,5 goluri marcate de Farul, cota este 1.93 pe Betano.

Farul Constanţa vs FC Arges Pont: Victorie Farul

Cele două echipe mai au șanse la locul 4, dar trupa mai motivată pare a fi Farul. Argeșenii se află într-o cădere liberă, de formă și de chef. Nu i-am văzut prea entuziaști nici la returul semifinalelor Cupei României, când au avut puține acțiuni periculoase la poarta Voluntariului. Gică Hagi e orgolios și nu vrea să rămână cu o singură victorie în play-off, iar locul 4 i-ar aduce și mai mulți bani din drepturile tv. Un atu pentru constănțeni este și acela că revine golgheterul lor, spaniolul Jefte Betancor, absența lui punându-și amprenta pe evoluțiile mai puțin consistente în atac ale Farului din ultima vreme. Am ales cota din oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal România - Liga 1

Victorie Farul

1.62
Farul Constanţa vs FC Arges

14 May 22, 16:30

Miza: 9/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Farul Constanţa vs FC Arges Pont: -1 handicap asiatic Farul

Farul pare echipa mai motivată, iar Hagi vrea neapărat locul 4, după un play-off modest. "Marinarii" n-au jucat rău pe terenul campionei, unde și-au creat câteva ocazii, pierzând la limită, cu 1-0, iar apoi, în etapa următoare, au condus-o pe Voluntari, dar au remizat la final. Mă aștept la o reacție de orgoliu a constănțenilor în fața unei echipe căzute, care nu mai știe să marcheze nici din penalty. Ultimele 5 meciuri ale piteștenilor au fost eșecuri la zero, în care au primit nu mai puțin de 17 goluri, așa că văd o victorie lejeră a Farului, cel puțin cu 2-0. Dacă gazdele bat la un singur gol diferență, miza este returnată. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.82
Status: Anulat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici