1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Dunărea Călărași - Voluntari. Ponturi pariuri Liga 1. 29.05.2021

Dunărea Călărași - Voluntari. Ponturi pariuri Liga 1. 29.05.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-05-28 20:53:00

Fotbal România - Liga 1

29 Mai 2021, 18:00

Dunarea Calarasi

Dunarea Calarasi

versus
Voluntari FC

Voluntari FC

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Dunarea Calarasi v Voluntari FC

În meciul tur al barajului de promovare-menținere în Liga 1, Dunărea Călărași joacă pe teren propriu cu Voluntari, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri pentru acest meci. Dunărea Călărași s-a clasat pe locul paru în playoff-ul ligii secunde, în timp ce Voluntari a terminat pe 13 în playout.

Meciul va fi arbitrat de Sebastian Colțescu

Dunarea Calarasi: Forma echipei, știri și statistici

DUnărea Călărași a ajuns fără să vrea la acest baraj, doar pentru că Poli Timișoara și Csikszereda au fost foarte slabe. Elevii lui Cristi Pustai nu sunt plătiți de la începutul anului, iar conducerea a venit să promită plata tuturor salariilor în luna iunie. Atmosfera este proastă, iar lipsa de dorință s-a văzut în meciul de la Craiova din ultima etapă, unde doar soarta a făcut ca Dunărea să nu piardă acel meci.

Călărășenii nu au marcat deloc în ultimele două meciuri, în care jocul a fost foarte slab. Acest baraj arată ca o corvoadă pentru elevii lui Cristi Pustai, chiar dacă experimentatul antrenor încearcă să mascheze situația delicată în declarațiile sale.

Dunărea a primit gol în opt din ultimele nouă meciuri jucate pe teren propriu, câștigând doar două dintre acestea.

Vali Alexandru va conduce ofensiva, sprijinit de Kanda și Alami, iar Djuric și Pușcaș vor juca în fața apărării

Voluntari FC: Forma echipei, știri și statistici

Voluntari a reușit să prindă barajul după victoria uriașă de la Giurgiu cu Astra. Liviu Ciobotariu a reușit să pună repede echipa pe linia de plutire și să readucă siguranța defensivă. Ilfovenii nu au luat gol în ultimele trei etape, dar nici nu au marcat în două dintre acestea.

Moralul este bun pentru elevii lui Ciobotariu, mai ales că se descurcă mai bine în deplasare, unde au pierdut doar de trei ori în ultimele 11 partide. Probabil, Ciobotariu va păstra sistemul cu trei fundași centrali, cu Tamaș flancat de Balaur și Armaș. Jefte și Pesic vor juca în atac, cu Ivanov în spatele lor.

Voluntari este pentru a treia oară la baraj, după ce a trecut de UTA în 2016 și de Chindia Târgoviște în urmă cu doi ani, la loviturile de departajare. 

Echipe probabile

Dunarea Calarasi Echipă probabilă Dunarea Calarasi
Portar Began
Fundași Rus, Lopez, Șandru, Sălceanu
Mijlocaşi Pușcaș, Djuric, CÎrstocea, Alami
Atacanţi Kanda, ALexandru
Voluntari FC Echipă probabilă Voluntari FC
Portar Rîmniceanu
Fundași Balaur, Tamaș, Armaș
Mijlocaşi Ricardinho, Droppa, Ivanov, Gheorghe
Atacanţi Pesic, Jefte

Statistica meciurilor directe Dunarea Calarasi v Voluntari FC

În urmă cu două sezoane, cele două echipe s-au întâlnit în Liga 1, iar ambele partide s-au încheiat la egalitate.

Cote pentru Dunarea Calarasi v Voluntari FC

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,6 pentru un PSF 2 și o cotă de 3,9 pentru o victorie a oaspeților la cel puțin două goluri diferență.

Dunarea Calarasi vs Voluntari FC Pont: Voluntari câștigă

Voluntari va încerca să profite de cea mai slabă apărare din playoff-ul ligii secunde, o apărare prea puțin protejată de linia de mijloc. Atacul Dunării a fost pus pe mute în ultimele două jocuri, în timp ce Voluntari nu a primit gol în cele trei partide de la venirea lui Ciobotariu. Elevii lui Cristi Pustai au arătat o lipsă crasă de dorință la ultimele două apariții, deoarece au fost mințiți în formă continuată de conducerea echipei. Cu o stare de spirit proastă în tabăra gazdelor, cred că Voluntari va încerca să plece acasă cu un avantaj liniștitor. Merg pe o victorie a oaspeților, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Dunarea Calarasi vs Voluntari FC Pont: -1 handicap asiatic Voluntari

Dunărea Călărași a ajuns mai mult fără să vrea la baraj, jucând destul de slab în ultimul timp și totdeauna cu povara problemeleor financiare. Este aproape incredibil cum a ajuns această echipă la baraj, dar nu cred să mai aibă forța să se califice în Liga 1. Voluntari este clar echipa mai bună, are jucători mai valoroși, numai dacă ne gândim la Tamaș sau Jefte. Echipa din Ilfov nu prea are cum să scape din mâini această oportunitate, de a mai juca un an în Liga 1 și de a beneficia de banii din drepturile TV. Pariul este câștigător dacă formația antrenată de Liviu Ciobotariu câștigă la două goluri diferență. La un singur gol, miza ni se returnează.

Miza: 10/10
Cota: 3.00
Status: Anulat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici