1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Dinamo - Viitorul. Ponturi pariuri România Liga 1. 26.02.2021

Dinamo - Viitorul. Ponturi pariuri România Liga 1. 26.02.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-02-25 23:23:00

Fotbal România - Liga 1

26 Februarie 2021, 20:30

Dinamo București

Dinamo București

versus
Viitorul

Viitorul

2.45

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Dinamo București v Viitorul

În etapa a 25-a din Liga 1, Dinamo joacă pe teren propriu cu Viitorul, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Dinamo ocupă locul 12. cu 26 de puncte, în timp ce Viitorul este pe 13, cu 25 de puncte. 

Meciul va fi arbitrat de Adrian Cojocaru.

Dinamo București: Forma echipei, știri și statistici

Dinamo are un singur punct în ultimele patru etape și a ajuns la patru puncte de locul de baraj. Elevii lui Ionel Gane nu au niciun gol marcat în aceste patru runde și vin după o înfrângere și un joc slab cu Astra. Câinii au avut doar un șut pe spațiul porții și au arătat că se descurcă greu fără Adam Nemec în atac. Gueye este lent și nu se bate pentru fiecare minge, Fabbrini se încurcă în driblinguri, iar Nepomuceno are doar sclipiri și nu arată constanță timp de 90 de minute. Pentru acest meci, vor lipsi Puljic și Sorescu, doi oameni extrem de importanți în defensivă. Astfel, Andrei Radu va juca fundaș dreapta, iar Grigore și Ehmann vor juca în defensivă. Dinamo are doar cinci goluri marcate în cele nouă etape din retur. 

Viitorul: Forma echipei, știri și statistici

Viitorul este și ea în criză. Fără victorie de opt etape și cu un singur succes sub comanda lui Mircea Rednic, dobrogenii au fost salvați de ceață cu Poli Iași. Meciul a fost amânat și se va juca din minutul 1. Până în minutul 68, când a fost întrerupt, Viitorul a jucat slab, lipsită de idei și era chiar dominată de ieșeni în repriza a doua. Fostul atacant al celor de la FCSB, Juvel Tsoumou, ar putea fi soluția pentru ieșirea din criză, după ce letonul Sabala a dezamăgit. Viitorul a marcat un singur gol în ultimele trei etape. Nu sunt probleme de lot pentru acest meci. Echipa pregătită de Rednic nu are nici o victorie în retur. 

Echipe probabile

Dinamo București Echipă probabilă Dinamo București
Portar Eșanu
Fundași Radu, Grigore, Ehmann, Filip
Mijlocaşi Răuță, Anton, Achim
Atacanţi Nepomuceno, Gueye, Fabbrini
Viitorul Echipă probabilă Viitorul
Portar Cojocaru
Fundași Dussault, Mladen, Dobrosavlevic, Boboc
Mijlocaşi Artean, Matei, Ciobanu
Atacanţi Ganea, Tsoumou, Mățan

Statistica meciurilor directe Dinamo București v Viitorul

În tur, Viitorul s-a impus cu 2-1, dar cele două s-au mai întâlnit în cupă, unde Dinamo a câștigat cu 3-0 pe teren propriu. Viitorul are șase victorii în 12 partide în Ștefan cel Mare, dar nu a mai câștigat aici din 2017.

Cote pentru Dinamo București v Viitorul

Din oferta Superbet, am ales alte două cote pentru acest meci. Avem o cotă de 1,65 pentru un meci cu cel mult două goluri și o cotă de 2,02 pentru un PSF 2.

Dinamo București vs Viitorul Pont: Viitorul câștigă

Se întâlnesc două echipe în criză, dar apărarea celor de la Dinamo mi se pare sub cea a Viitorului. Iar aceast va fi cheia meciului. Dinamo va încerca să joace și se va expune contraatacurilor adverse. Rednic știe să joace astfel de meciuri cu miză și să-și motiveze jucătorii. Merg pe experiența lui Rednic și cred că jocul lui Dinamo nu are cum să prindă aripi împotriva unui adversar careține bine de minge. Cota pentru victoria oaspeților am luat-o din oferta Superbet.

Miza: 10/10
Cota: 2.45
Status: Castigat

Dinamo București vs Viitorul Pont: +0.5 handicap asiatic Viitorul

Dinamo n-a dat gol în ultimele 4 meciuri de campionat, e într-o criză profundă a jocului și nu prea are cum să-și revină. Fotbaliștii nu se pot exprima la un nivel mai ridicat, ăștia sunt, problemele de la club îi apasă, câțiva dintre ei nici nu au o valoare deosebită. Viitorul trece și ea prin momente dificile, fără victorie de 8 partide, dar a mai reușit câteva egaluri în deplasare (3 din ultimele 4 confruntări pe teren străin), așa că e posibil să scoată și azi măcar o remiză. În plus, constănțenii au primit maxim un gol în 10 din 11 meciuri de afară, din Liga 1. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.40
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici