1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Dinamo București vs UTA - Ponturi pariuri Liga I, 28.09.2020. "Câinii" și-au făcut echipă

Dinamo București vs UTA - Ponturi pariuri Liga I, 28.09.2020. "Câinii" și-au făcut echipă

Caramavrov
Caramavrov

2020-09-27 14:21:00

Fotbal România - Liga 1

28 Septembrie 2020, 21:00

Dinamo București

Dinamo București

versus
UTA Arad

UTA Arad

1.47

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Dinamo București v UTA Arad

Dinamo București o întâlnește pe UTA Arad în etapa a 5-a a Ligii I, pe 28 septembrie, de la ora 21:00. 

După patru runde disputate din această ediție de campionat, „câinii” sunt pe locul 11, cu 5 puncte (golaveraj 5-4), iar „textiliștii” sunt pe 14, cu 3 puncte (golaveraj 4-5).

Pontul meu pentru meciul Dinamo București vs UTA Arad poate fi citit la finalul acestei analize.

Dinamo București: Forma echipei, știri și statistici

Dinamo pare că a renăscut în această nouă formulă. Jucătorii aduși au avut un impact imediat, dintre ei remarcându-se Juan Camara, cel care demonstrează la fiecare meci că nu a trecut degeaba pe la FC Barcelona.

Cosmin Contra are multe variante la dispoziție pentru formarea unui prim „unsprezece” puternic. Își permite chiar să îl țină rezervă pe Fabbrini, un jucător cu tehnică peste nivelul Ligii I, care are, însă, lacune în ceea ce privește jocul colectiv.

„Am toată convingerea că, până la ora jocului cu UTA, vor fi plătite salariile. Gândul nostru trebuie să fie la meci, la a juca bine”, spunea Contra în săptămâna meciului din runda a 5-a a Ligii I. Banii nu au intrat, iar acum există varianta că unul dintre cele două salarii restante va fi plătit înaintea partidei din etapa următoare, cu FCSB.

După Daniel Popa, și Neicuțescu a fost împrumutat la Chindia Târgoviște, singura echipă care a învins-o pe Dinamo în acest sezon. 

UTA Arad: Forma echipei, știri și statistici

La UTA sunt mai multe surse de neliniște, printre care înfrângerea din etapa precedentă (2-3 cu Poli Iași, pe teren propriu) și incertitudinea financiară. Consiliul Local a promis că va direcționa 2 milioane de lei spre club în această lună, dar până acum nu a ajuns niciun ban în conturile „Bătrânei Doamne”. Este posibil ca o decizie în acest sens să se ia pe 30 septembrie.

„Nu există presiune pentru că jucăm cu Dinamo. Dimpotrivă, este un stimul în plus. Știm că întâlnim o echipă care are jucători de o calitate tehnică foarte bună, dar acest lucru ne obligă și pe noi să ne ridicăm la un nivel superior față de ultimul joc”, a spus antrenorul Laszlo Balint, în prefața confruntării de la București. 

După un început bun de campionat, 1-1 cu Viitorul la Ovidiu, echipa arădeană nu a confirmat, înregistrând alte două remize, plus o înfrângere. Nu există suficientă concentrare pe faza de atac, unde Hora, Buhăcianu, Ciprian Rus sau Morar joacă sub potențial.

Echipe probabile

Dinamo București Echipă probabilă Dinamo București
Portar Tomas
Fundași Gonzalez, Puljic, Ehmann, Lopez
Mijlocaşi Răuță, Gol - Sorescu, Borja Valle, Camara
Atacanţi Nemec
UTA Arad Echipă probabilă UTA Arad
Portar Moldovan
Fundași Tomozei, Erico, Benga, Rrumbullaku
Mijlocaşi Tescan, N. Roșu, Albu, Buhăcianu
Atacanţi Hora, C. Rus

Statistica meciurilor directe Dinamo București v UTA Arad

Dinamo și UTA s-au întâlnit de 8 ori din 2002 până în prezent. Au fost 6 victorii ale echipei bucureștene și două remize.

În ultimii 10 ani s-a jucat doar un meci direct, chiar sezonul trecut. Dinamo s-a impus cu 3-1 la Arad, în Cupa României.

Cote pentru Dinamo București v UTA Arad

Dinamo a câștigat cu 3-1 în precedenta etapă de campionat, la Mediaș. Unibet pariuri sportive oferă cota 1.56 pentru un pariu pe selecția „Dinamo -0.75 handicap asiatic”.

„Câinii” au marcat câte trei goluri în ultimele trei confruntări directe. Este cota 1.66 pentru un pariu pe selecția „Dinamo peste 1.5 goluri”. 

Dinamo București vs UTA Arad Pont: Victorie Dinamo București

Dinamo și-a făcut un atac puternic, sprijinit de o linie de mijloc tehnică, agresivă, care muncește mult. „Câinii” nu ar trebui să aibă probleme cu această echipă arădeană care continuă evoluțiile mai puțin convingătoare din sezonul trecut, în Play-Off-ul Ligii secunde. Betano pariuri oferă o cotă bună pentru o nouă victorie a „alb-roșilor” din București. Nu este exclus să asistăm la un succes confortabil.

Miza: 7/10
Cota: 1.47
Status: Pierdut

Dinamo București vs UTA Arad Pont: -1 HA Dinamo

Dinamo începe să devină o forță a Ligii 1, în primul rând prin transferurile făcute, dar e de remarcat și jocul deja în creștere. "Câinii" au învins la scor la Gaz Metan (3-1), în etapa trecută, după un joc foarte solid. Câțiva dintre jucătorii veniți sunt foarte buni pentru campionatul nostru, și mă refer în primul rând la Borja și Camara. Important pentru Dinamo este că și românii care au rămas în echipă, Grigore, Sorescu și Răuță, chiar și tânărul Borcea, și-au ridicat nivelul și încearcă să țină pasul cu spaniolii. În cazul unui succes al lui Dinamo la un singur gol diferență, primim înapoi banii pe care i-am mizat.

Fotbal România - Liga 1

-1 HA Dinamo

1.79
Miza: 10/10
Cota: 1.79
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici