1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Dinamo București vs Universitatea Craiova - Ponturi pariuri Liga I, 18.10.2020. Pierderi mari în atacul oltenilor

Dinamo București vs Universitatea Craiova - Ponturi pariuri Liga I, 18.10.2020. Pierderi mari în atacul oltenilor

Caramavrov
Caramavrov

2020-10-16 11:32:00

Fotbal România - Liga 1

18 Octombrie 2020, 21:30

Dinamo București

Dinamo București

versus
Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

2.45

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Dinamo București v Universitatea Craiova

Pe 18 octombrie, de la ora 21:30, Arena Națională găzduiește derby-ul dintre Dinamo și Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 7-a a Ligii I.

„Câinii” sunt pe locul 14 (de baraj) în clasamentul campionatului Romniei, cu 5 puncte și golaveraj 7-8. De partea cealaltă, „Știința” este lider cu 18 puncte din tot atâtea posibile și golaveraj 12-3.

Pontul meu pentru meciul Dinamo București vs Universitatea Craiova poate fi citit în concluzia acestei analize.

Dinamo București: Forma echipei, știri și statistici

Cosmin Contra a avut la dispoziție două săptămâni să lucreze cu tot lotul, astfel că Dinamo ar trebui să fie mai omogenă. Lipsa relațiilor de joc a fost principala problemă în cele două meciuri pierdute înainte de întreruperea campionatului (0-1 cu UTA Arad și 2-3 cu FCSB), pentru că se vede clar că jucătorii aduși au valoare. Între timp, a mai venit un atacant francez, Magaye Gueye, fost jucător al lui Everton.

În presa sportivă au apărut informații despre o stare de tensiune în cadrul echipei, din cauza restanțelor salariale. Se pare că se va rezolva și această problemă. Finanțatorul Pablo Cortacero a anunțat că a făcut transferul banilor către club. „Nu pot să-mi imaginez un eventual bluf. Nu pot”, a spus Giovanni Becali după o întâlnire cu patronatul spaniol.

Paul Anton este noul căpitan al lui Dinamo. Mijlocașul central îl va înlocui în primul „unsprezece” pe Răuță, care oricum este suspendat, fiindcă a fost eliminat în patida cu FCSB. În acel meci a primit cartonaș roșu și fundașul stânga Isma Lopez. Foarte probabil, acea poziție va fi acoperită de Andrei Radu.

Ultimul transfer al lui Dinamo: fundașul senegalez Andoulaye Ba (29 de ani), venit liber de contract, de la Rayo Vallecano.

E posibil să îl vedem în teren, măcar în repriza a doua, pe Aleix Garcia, cel mai sonor nume ajuns în campionatul românesc, un mijlocaș spaniol de 23 de ani care a fost sub contract cu Manchester City!

Dinamo este pe locul 14 în clasamentul formei, cu 4 puncte câștigate în ultimele 5 etape, golaveraj 6-7.

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Universitatea Craiova a mers ceas în primele șase etape, dar a suferit apoi două pierderi grele în ofensivă: Mihăilă a plecat la Parma, iar Koljic, cel mai important om de atac, s-a accidentat grav și nu va mai juca în acest an. În plus, fundașul dreapta titular, Vlădoiu, și mijlocașul Câmpanu au fost testați pozitiv cu coronavirus după întoarcerea de la naționala de tineret. 

„Mi se pare greu meciul cu Dinamo, vin după atâtea înfrângeri, au adus jucători cu CV, sper să ridice capul după jocul cu noi”, a spus Cîrțu, președintele clubului din Bănie.

Absența lui Vlădoiu face ca Screciu să aibă șanse la titularizare, pentru că Bălașa ar putea fi mutat pe flancul drept al defensivei. În plus, Screciu este și jucător U21, ca Vlădoiu. Marea problemă este înlocuirea celor doi jucători de atac. A fost adus un v\rf croat de 1.91 cm înălțime, Ivan Mamut, dar e puțin probabil ca el să fie titular. Mai mari șanse să joace le are Ofosu, venit de la FC Botoșani, el fiind deja obișnuit cu Liga I. 

Tudorie a revenit la antrenamente abia pe 8 octombrie, când a primit testul negativ la Coronavirus, așa că nu a revenit la un nivel normal din punct de vedere fizic.

O variantă pentru primul 11 ar fi și Căpățână, transerat de la FC Voluntari.

Universitatea Craiova este pe locul 1 în clasamentul formei, cu victorii pe linie în ultimele 5 runde, golaveraj 11-3.

Echipe probabile

Dinamo București Echipă probabilă Dinamo București
Portar Tomas
Fundași Gozalez, Puljic, Grigore, A. Radu
Mijlocaşi Gol, Anton - Sorescu, J. Camara, Mihaiu
Atacanţi Nemec
Universitatea Craiova Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Pigliacelli
Fundași Bălașa, Screciu, M. Constantin, Bancu
Mijlocaşi Nistor, Bic, Cicâldău
Atacanţi Baiaram, Ivan, Ofosu

Statistica meciurilor directe Dinamo București v Universitatea Craiova

Dinamo și Universitatea Craiova s-au mai întâlnit de 16 ori din 2014 până în prezent, în toate competițiile. „Știința” a câștigat doar unul din cele 7 meciuri directe din București, iar „câinii” s-au impus de trei ori.

Sezonul trecut, Dinamo a fost la un nivel sportiv foarte scăzut, astfel că Universitatea a obținut victorii în cele două confruntări directe: 4-1 acasă și 2-0 în deplasare.

Cote pentru Dinamo București v Universitatea Craiova

Pentru o cotă mai mare, de 2.75, se poate încerca și un pariu pe selecția „Dinamo -0.75 handicap asiatic”, la Unibet pariuri sportive.

„Câinii” au marcat minim două goluri în două din ultimele trei meciuri de campionat. Selecția „Dinamo peste 1.5 goluri” are cota 2.30 la Betano bet.

Dinamo București vs Universitatea Craiova Pont: Victorie Dinamo București

Dincolo de importanța pe care o au punctele, este și un meci al orgoliilor. Între dinamoviști și craioveni au ieșit mai mereu scântei. Cosmin Contra știe cum să își introducă jucătorii în atmosfera de derby și poate profita de dificultățile pe care le are Bergodi la nivelul lotului. Este posibil ca până la ora jocului să apară și alte cazuri de coronavirus la Universitatea, deci mai mulți absenți. Cred că Dinamo se va impune.

Miza: 10/10
Cota: 2.45
Status: Pierdut

Dinamo București vs Universitatea Craiova Pont: Dinamo DNB

Craiova e fără două dintre gurile sale de tun, Mihăilă și Koljic. În plus, are din nou probleme cu virusul, doi jucători, Câmpanu și Vlădoiu, fiind depistați pozitiv și trimiși la izolare. Oltenii au fost dominați și aproape să fie egalați la Pitești, în precedenta lor deplasare, de o echipă modestă. La Dinamo ar trebui să se vadă în joc mulțimea de transferuri făcute în această vară. Contra a avut timp, în pauza datorată meciurilor naționalei, să își pună la punct strategia. Îi văd în stare pe "câini" să provoace prima înfrângere a liderului. În caz de egal, primim înapoi suma mizată.

Miza: 1/10
Cota: 1.73
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici