Share

Liga 1 Betano, pariul pentru Dinamo - Gaz Metan Mediaș, dinamoviștii își încep aventura în playout

Liga 1

Cota: 1.60

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

12 Mar 2018 10:50 3,5k 0
Logo Dinamo Bucuresti
Logo Gaz Metan Medias
Dinamo Bucuresti
Gaz Metan Medias
VS
20:45 12 Martie 2018
Liga 1 Betano

Analiză și informații pentru Dinamo Bucuresti v Gaz Metan Medias

Ultima partidă din etapa de playout are loc în Ștefan cel Mare, unde Dinamo o întâlnește pe Gaz Metan Mediaș, iar pontul nostru îl veți afla imediat. Dinamo a câștigat ambele partide din sezonul regulat, 3-1 pe teren propriu și 3-0 la Mediaș.

Eliminată din Cupa României la Craiova, Dinamo mai are doar playout-ul, unde are ca obiectiv clasarea pe locul șapte și construirea unuie schelet de bază în vederea sezonului viitor. Florin Bratu va avea misiunea dificilă de a-și motiva jucătorii și pare dispus să nu facă niciun fel de concesie celor care nu se vor pregăti așa cum trebuie. Sunt mulți cărora le expiră contractul în vară, de aceea poate să apară lipsa de implicare. Nemec este accidentat și va lipsi și la acest meci, iar Bratu îi va da credit lui Daniel Popa, sprijinit din spate de croatul Pesic. Hanca va rămâne titular, dar va fi urcat la mijloc în locul lui Torje, în timp ce Nistor va juca la închidere alături de Mahlangu. Dinamo nu a reușit să marcheze în ultimele două partide oficiale, dar va avea în față una dintre cele mai slabe defensive din Liga 1. Dinamo a înregistrat doar cinci victorii în 13 partide pe teren propriu, bilanț care trebuie îmbunătățit în playout.

Penedo - Romera, Katsikas, Popescu, Olteanu - Nistor, Mahlangu - Hanca, Pesic, Salomao - Popa

Gaz Metan Mediaș începe playout-ul de pe loc retrogradabil și se află la trei puncte de locul de baraj ocupat de Sepsi. Medieșenii s-au calificat în semifinalele cupei, dar campionatul este vital pentru supraviețuire, deoarece o retrogradare ar putea fi fatală clubului. Jocul Gazului a arătat rău cu Juventus și Botoșani, de aceea Pustai va încerca să găsească soluții pentru redresarea lui. Sunt probleme în defensivă, unde Crețu și Marius Constantin sunt suspendați. Gazul nu are nicio victorie în deplasare, doar șase egaluri în 13 partide, a marcat de 8 ori și a primit 22 de goluri. Venezueleanul Rondon a dat un randament foarte bun în atac, dar nu primește sprijinul necesar în multe situații.

Greab - Diogo, Mitic, Sîrghi, Popovici - Neagu, Rosado - Caiado, Olaru, Ely Fernandes - Rondon

Pont Dinamo Bucuresti vs Gaz Metan Medias : Dinamo câștigă

Este primul meci în playout pentru Dinamo, iar eu am încredere în capacitatea lui Bratu de a-și motiva jucătorii. Un start bun este vital pentru a nu începe degringolada la echipă, de aceea îi văd pe câini jucând cu multă răutate și determinare. Mediașul nu este o echipă care să se închidă foarte bine, deoarece are jucători destul de ofensivi și mă aștept la un meci deschis. Dinamo are atuul de a fi câștigat clar ambele meciuri din campionat, ceea ce poate constitui un indiciu despre raportul de forțe. Elevii lui Bratu au o datorie față de suporteri și nu cred că vor rata startul în playout.

Pont pariuri: Dinamo câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 8

66.7%

Nu 4

33.3%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

13

Castigate:

9

Pierdute:

3

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici