1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Dinamo vs CFR Cluj

Dinamo vs CFR Cluj. Ponturi Pariuri Liga 1, 07.11.2021. Meci infernal pentru Dinamo

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-11-06 12:23:00

Fotbal România - Liga 1

07 Noiembrie 2021, 18:30

Dinamo București

Dinamo București

versus
CFR Cluj

CFR Cluj

1.98

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Dinamo București v CFR Cluj

Dinamo primește vizita lui CFR Cluj, în ultima etapă a turului, în sezonul regulat din Liga 1. Echipa din Ștefan cel Mare este penultima, cu doar 8 puncte adunate în primele 14 etape, în vreme ce campioana României are încă un avantaj confortabil în fruntea clasamentului - 6 puncte peste FCSB. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Dinamo București: Forma echipei, știri și statistici

Dinamo traversează cea mai gravă criză din istoria clubului, iar ieșirea la liman nu se întrezărește. Mircea Rednic aduce jucători pe bandă rulantă, dar e tot degeaba, în condițiile în care cei mai mulți dintre ei n-au mai jucat de luni bune și au nevoie de timp pentru a ajunge la o formă acceptabilă. În această perioadă, rezultatele proaste se înmulțesc, iar șansele lui Dinamo se diminuează pe meci ce trece. Alb-roșiii n-au mai câștigat de 11 etape, timp în care au obținut doar două remize. Nici Rednic nu mai e un antrenor inspirat, reușind să câștige un singur meci din ultimele 19 în care a fost implicat în Liga 1. Dinamo vine după un eșec drastic la Sfântu Gheorge, cu Sepsi (1-4), iar acum are ghinionul de a da peste CFR Cluj, liderul Ligii 1. 

Rednic îl va titulariza pe slovenul Nunic, abia adus și care n-a mai jucat de 7 luni. Acesta va fi ajutat de Ivanovski și Torje, cel mai bun dinamovist în ultima perioadă, în ofensivă. Sorescu a fost readus la prima echipă, dar nu e clar dacă va fi titular, pentru că Rednic nu l-a iertat pe deplin, după contrele pe care le-au avut. Totuși, având alternativa Andrei Radu, care e fundaș stânga, Rednic l-ar putea juca pe Sorescu din primul minut, în flancul drept. Abia luni va semna contractul austriacul Gluhakovic, adus pentru postul de fundaș dreapta. Itu nu are drept de joc, fiind împrumutat de la CFR Cluj, iar Răuță încă nu poate reveni pe teren, după problemele pe care le-a avut în meciul cu Rapid. Ehmann va fi avansat în linuia mediană, alături de Espinosa și Matei, un trio care nu inspiră prea multă încredere.

Dinamo are cea mai slabă defensivă din Liga 1, cu 33 de goluri primite în 14 meciuri. Dinamo a luat gol în toate meciurile din acest sezon, dar este neînvinsă în ultimele două apariții pe teren propriu, 2-2 cu UTA și 1-1 cu Rapid. În ambele meciuri, dinamoviștii au condus, dar au fost egalați în prelungiri. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

CFR Cluj e lider în Liga 1, cu 6 puncte peste FCSB, dar imaginea ardelenilor nu mai este impecabilă. S-au adunat problemele și în Gruia, unde Dan Petrescu nu mai are aceeași autoritate ca în trecut. În plus, jocul CFR-ului a scăzut și victoriile parcă sunt obținute tot mai greu, așa cum s-a întâmplat în runda precedentă, când Omrani a adus victoria cu Voluntari în minutul 89. La mijlocul săptămânii, CFR Cluj a mai pierdut un meci în Conference League, 0-2 cu Alkmaar, și rămâne pe ultimul loc în grupă, fără șanse de calificare. Un alt motiv pentru ca atmosfera din cadrul vestiarului să nu fie cea mai bună, așa cum a recunoscut și Bălgrădean, după meciul din Olanda. De când a revenit Dan Petrescu, CFR Cluj a bifat 5 victorii și două eșecuri, ambele în deplasare, 0-1 la Botoșani și 0-2 cu Rapid, la Mioveni. Niciuna dintre aceste două echipe nu poate fi, totuși, comparată cu Dinamo. 

Petrescu are probleme de lot înaintea partidei din Ștefan cel Mare. Omrani și Cestor au probleme și nu vor juca nici cu Dinamo, după ce au fost lăsați acasă și la meciul cu Alkmaar. Alibec a făcut un meci slab în Olanda și a fost înlocuit la pauză cu Debeljuh, reprimit în lot de urgență, după ce fusese trimis la reciclare de Dan Petrescu. Croatul va fi titular cu Dinamo, iar în centrul defensivei vor juca Bouhenna și Burcă. Boateng și Petrila ar trebui să apară în primul 11, din care nu vor lipsi Deac și Culio. 

CFR Cluj are 4 victorii și două eșecuri în cele 6 deplasări de până acum. În două dintre ultimele 3 deplasări nu a marcat, cu Botoșani și Rapid. Doar la primul meci jucat pe teren străin, CFR Cluj a marcat mai mult de un gol, în acest sezon de Liga 1 - 2-1 cu Academica Clinceni. 

Echipe probabile

Dinamo București Echipă probabilă Dinamo București
Portar Iliev
Fundași Sorescu, Pinto, Grigore, Radu
Mijlocaşi Matei, Ehmann, Espinosa
Atacanţi Torje, Ivanovski, Nunic
CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Bălgrădean
Fundași Manea, Bouhenna, Burcă, Camora
Mijlocaşi Culio, Bordeianu, Boateng
Atacanţi Deac, Debeljuh, Petrila

Statistica meciurilor directe Dinamo București v CFR Cluj

CFR Cluj n-a mai pierdut din mai 2017 în fața lui Dinamo, pe care a învins-o de 7 ori în ultimele 8 întâlniri, o perioadă în care Dinamo a scos doar o remiză, un 0-0 acasă, în noiembrie 2019. Mai mult, în ultimele 8 meciuri directe, Dinamo a marcat doar o dată, la un eșec în Gruia, 1-3. În sezonul precedent, CFR Cluj s-a impus pe terenul lui Dinamo cu 2-0. 

Cote pentru Dinamo București v CFR Cluj

CFR Cluj are 1.57 la victorie. Un Over 1 în prima repriză este cotat la 2.05.

Dinamo București vs CFR Cluj Pont: CFR Cluj câștigă HA (-1)

E greu de crezut că Dinamo va reuși să-și revină tocmai în fața echipei care a dominat ultimele sezoane din Liga 1. Deși nu traversează nici ea o perioadă extraordinară și vine după o nouă înfrângere în Conference League, CFR Cluj rămâne mare favorită a meciului din Ștefan cel Mare. Lotul lui Dinamo este subțire și a fost completat cu jucători care au venit complet nepregătiți și nici acum nu sunt la un nivel fizic de top. Adică tocmai acel capitol la care CFR Cluj excelează. Din oferta de pariuri Betano am ales varianta handicapului asiatic pe victoria campioanei. Dacă va fi un succes la limită, miza va fi returnată.

Miza: 10/10
Cota: 1.98
Status: Castigat

Dinamo București vs CFR Cluj Pont: Victorie CFR

CFR rămâne una dintre cele mai puternice echipe din campionat, poate chiar cea mai puternică, în ciuda unor sincope arătate în ultimul timp. Echipa lui Dan Petrescu e experimentată și păstrează, deocamdată, distanța față de urmăritoarele FCSB și CS Universitatea Craiova. Ar fi o surpriză imensă dacă s-ar împiedica în fața unei formații care nu se regăsește nici cu Mircea Rednic pe bancă. La Dinamo au mai venit de curând niște jucători, însă e greu să faci o echipă cu multe implanturi să joace un fotbal eficient într-un timp foarte scurt. Am ales cota din oferta Winmasters pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.56
Status: Castigat

Dinamo București vs CFR Cluj Pont: Over 3 total asiatic

Apărarea lui Dinamo e vraiște, cea mai slabă din campionat, cu 33 de goluri încasate în 14 etape, adică peste două goluri per meci, în medie. 5 din ultimele 6 partide oficiale disputate de "câini" au fost de Over 2,5 goluri, iar patru dintre acestea au fost de Over 3,5. CFR are valoarea necesară pentru a înscrie repede și de mai multe ori, ca să nu aibă emoții pe final. Chiar dacă Dan Petrescu e recunoscut pentru faptul că închide jocul când are avantaj, nu cred că este cazul acum. Dinamo are nevoie de puncte și se va expune în fața experimentaților atacanți ai campioanei. La fix 3 goluri la total, ni se dau banii înapoi. De la 4 goluri în sus, pariul e verde.

Miza: 10/10
Cota: 3.00
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici