1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Poli Iași vs Universitatea Craiova - Ponturi pariuri, 15.02.2020. Rednic a schimbat discursul

Poli Iași vs Universitatea Craiova - Ponturi pariuri, 15.02.2020. Rednic a schimbat discursul

Caramavrov
Caramavrov

2020-02-14 23:14:00

Ponturi România Liga 1

15 Februarie 2020, 20:00

Nefolosibil1

Nefolosibil1

versus
Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

2.02

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Nefolosibil1 v Universitatea Craiova

Universitatea Craiova se deplasează la Iași pentru meciul din etapa 25 cu Poli, din 15 februarie (ora 20:00).

Poli Iași este pe locul 12 în clasament, cu 22 de puncte și golaveraj 23-33, iar Universitatea este pe 2, cu 43 de puncte și golaveraj 36-24.

Pronosticul pentru meciul Poli Iași vs Universitatea Craiova poate fi citit în concluzia acestei analize.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Nefolosibil1: Forma echipei, știri și statistici

Mircea Rednic a anunțat că țintește cele trei puncte din partida cu Craiova. Este o altă atitudine, în contextul în care de la jocurile precedente tehnicianul nu avusese așteptări mari, considerând că vârful de formă trebuie atins în Play-out.

„N-avem accidentaţi, n-avem suspendaţi, suntem în efectiv complet. Primele două meciuri m-au ajutat să-mi fac o imagine despre jucătorii mei, despre randamentul pe care ei îl dau pe anumite posturi”, a spus Rednic, care i-a trimis la echipa a doua pe Andrei Radu și pe F. Cristea, considerând că aceștia nu au profitat de șansele oferite.

Poli Iași este pe ultimul loc în clasamentul formei, cu înfrângeri pe linie în ultimele 5 etape, golaveraj 3-8.

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

După trei eșecuri consecutive în deplasare, Universitatea Craiova a câștigat meciul de la Ovidiu (2-1), dar victoria a fost una norocoasă. Echipa lui Hagi a ratat cinci ocazii mari de gol la scorul de 1-1, înainte ca Mihăilă să înscrie pe contraatac. E greu de spus dacă problemele avute de olteni în deplasare s-au reglat.

„E genul de meci în care dacă te consideri favorit, ești într-o mare eroare. Și FCSB era favorită cu Clinceni și ați văzut ce s-a întâmplat”, a spus antrenorul Corneliu Papură, care nu poate conta pe fundașul central Acka. Acesta a suferit o entorsă și va lua o pauză de trei săptămâni.

Universitatea Craiova este pe locul 5 în clasamentul formei, cu 9 puncte câștigate în ultimele 5 etape, golaveraj 7-6.

Echipe probabile

Nefolosibil1 Echipă probabilă Nefolosibil1
Portar Târnovanu
Fundași Grădinaru, Frăsinescu, Klimavičius, Șerban
Mijlocaşi De Iriondo, Passaglia - Horşia, Omoh, Chacana
Atacanţi A. Cristea
Universitatea Craiova Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Pigliacelli
Fundași Martić, Bălaşa, Ćosić, Bancu
Mijlocaşi Nistor, Mateiu, Cicâldău
Atacanţi A. Ivan, Koljic, V. Mihăilă

Statistica meciurilor directe Nefolosibil1 v Universitatea Craiova

Poli Iași și Universitatea Craiova s-au întâlnit de 15 ori până în prezent. Craiova a câștigat de 4 ori la Iași, iar Poli de 3 ori.

În turul acestui campionat regulat, cele două echipe au remizat, 1-1.

Cote pentru Nefolosibil1 v Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a pierdut 3 din ultimele 4 deplasări. Victoria lui Poli Iași are o cotă foarte tentantă, de 4.65. Chiar și selecția „Poli Iași peste 0.5 goluri” are o cotă bună: 1.65.

Nefolosibil1 vs Universitatea Craiova Pont: 1X

Mircea Rednic poate stopa seria înfrângerilor lui Poli Iași. „Studenții” au pierdut în ultimele minute atât meciul cu Viitorul, cât și pe cel cu Sepsi. Dacă se vor concentra mai bine, pot obține măcar un punct din întâlnirea cu Universitatea Craiova, o echipă care a avut probleme mari în deplasare până acum. Cred că sunt șanse mari să asistăm la o surpriză, raportat la locurile din clasament ale celor două echipe.

Ponturi România Liga 1

1X

2.02
Miza: 10/10
Cota: 2.02
Status: Pierdut

Nefolosibil1 vs Universitatea Craiova Pont: +1 HA Iași

Iași nu a jucat rău cu Viitorul, acasă, și la Sepsi, dar a ratat pe final egalul, în ambele partide. Cred că Rednic are mândria și capacitatea de a scoate măcar un piunct astăzi. Echipa lui a început să se organizeze bine pe faza defensivă, să vedem dacă va reuși ceva și în atac. Craiova nu a impresionat la Ovidiu, unde gazdele au ratat 5-6 ocazii clare de a marca, portarul Pigliacelli ținând în joc echipa antrenată de Papură. E foarte posibil un meci egal, dar am ales acest tip de pariu pentru a ne asigura banii mizați în cazul în care oaspeții câștigă la un gol diferență.

Miza: 10/10
Cota: 1.49
Status: Pierdut

Nefolosibil1 vs Universitatea Craiova Pont: Total goluri: Par

Încă un meci predispus la "X". Se înfruntă două echipe care, în situația actuală, nu-și permit să piardă. Ieșenii au nevoie stringentă să oprească incredibila serie neagră de 7 înfrângeri consecutive în Liga 1, respectiv 10 meciuri fără victorie (un singur punct în 10 etape!). Craiovenii s-au calificat matematic în play-off, de acum miza lor este să se apropie cât mai mult de CFR Cluj. O victorie contra ieșenilor i-ar duce pe olteni la 3 puncte de campioni, adică 1,5 puncte după înjumătățire. Cum-necum, Craiova s-ar trezi implicată cu șanse în lupta pentru titlu! Teoria probabilităților favorizează un rezultat cu număr par de goluri. Favorit este scorul de 1-1. În ultimele 14 meciuri din Liga 1, raportul Impar-Par este de 9-3. Toate cele trei "pare" sunt rodul unui unic rezultat: 0-0 (Gaz Metan - CFR Cluj, FCSB - Clinceni, CFR Cluj - Viitorul). E vremea rezultatelor pare!

Miza: 10/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici