Share

Pariuri fotbal, Liga 1 Betano, Poli Iași - Hermannstadt

Liga 1

Cota: 1.87

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

17 Mai 2019 22:44 590 0
Logo CSM Poli Iași
Logo FC Hermannstadt
CSM Poli Iași
FC Hermannstadt
VS
15:30 18 Mai 2019
Liga 1 Betano

Analiză și informații pentru CSM Poli Iași v FC Hermannstadt

În runda cu numărul 11 din playout, Poli Iași joacă pe teren propriu cu Hermannstadt, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Poli Iași este pe locul patru cu 29 de puncte, iar Hermannstadt este pe șase, cu 23 de puncte. 

Pariază la Betano cele mai mari cote din Liga 1

CSM Poli Iași: Forma echipei, știri și statistici

E V E Î E

Poli Iași revine pe teren propriu, după un egal la Mediaș. Echipa lui Flavius Stoican a avut 1-0, a avut și om în plus, dar a părut mulțumită cu un rezultat de egalitate. Ieșenilor le convine un rezultat de egalitate, deoarece ar păstra distanța de șase puncte care le separă în acest moment, cu trei etape rămase de jucat. Frăsinescu va reveni în primul 11 și va face pereche cu Mihalache în centrul apărării, iar Cioinac va urca la mijloc. Va reveni și Patrick petre printre titulari, după ce a fost ținut pe bancă la Mediaș. Poli Iași a primit doar un gol în ultimele trei partide.

FC Hermannstadt: Forma echipei, știri și statistici

E V Î E E

Hermannstadt a revenit la Sibiu și a scos patru puncte din șase posibile. Echipa e pe loc de baraj, dar moralul este unul solid înaintea acestei deplasări. Hermannstadt are două egaluri și trei înfrângeri în deplasare, unde a marcat doar trei goluri. Miriuță preferă în primul rând să nu ia gol, de aceea e de așteptat să revină la sistemul cu trei apărători în zonă centrală. Antrenorul sibienilor se bazează mult pe viteza lui Blănaru, dar acesta ar putea fi păstrat pentru repriza a doua și să-ș vedem pe Tsoumou titular. Va reveni Tătar, după o etapă de suspendare. 

Echipe probabile

CSM Poli Iași

Echipă probabilă CSM Poli Iași
Portar Rus
Fundași Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Sin
Mijlocaşi Cioinac, Qaka, Nascimento
Atacanţi Sanoh, Enoh, Petre

FC Hermannstadt

Echipă probabilă FC Hermannstadt
Portar Căbuz
Fundași Mățel, Stoica, Dîlbea, Dandea, Tătar
Mijlocaşi Dumitriu, Serediuc, Offenbacher
Atacanţi Jazvic, Tsoumou

Statistica meciurilor directe CSM Poli Iași v FC Hermannstadt

În sezonul regulat, Hermannstadt a câștigat ambele partide cu 2-0. În tur, în playout, Poli Iași s-a impus cu 1-0, la Pitești

Cote pentru CSM Poli Iași v FC Hermannstadt

Pantru acest meci, vă mai recomand două cote. Cea de 2,12 pentru ca una dintre echipe să nu marcheze, deoarece asta s-a întâmplat în cele trei partide anterioare. Și ar mai fi cota de 1,62 pentru ca Hermannstadt să nu piardă acest meci.

Pont CSM Poli Iași vs FC Hermannstadt: Sub 2,5 goluri

Poli Iași va aborda acest meci cu gândul să nu piardă, iar celor de la Hermannstadt le va conveni acest lucru. Mă aștept la un meci fără ritm, între două echipe care vor resimți oboseala acumulată în runda intermediară. Sibienii nu prea înscriu în deplasare, iar Poli Iași are și ea mari probleme la acest capitol. Se anunță un meci fără prea multe reușite, așa că mergem pe under.

Pont pariuri: Sub 2,5 goluri

Miza: 10/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

19

Castigate:

6

Pierdute:

10

Anulate:

3

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici