Share

Ponturi pariuri fotbal, Liga 1 Betano, Poli Iași - Dunărea Călărași

Liga 1

Cota: 1.53

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

10 Mai 2019 23:19 784 0
Logo CSM Poli Iași
Logo Dunarea Calarasi
CSM Poli Iași
Dunarea Calarasi
VS
18:00 11 Mai 2019
Liga 1

Analiză și informații pentru CSM Poli Iași v Dunarea Calarasi

În etapa a noua a Ligii 1 Betano, Poli Iași joacă pe teren propriu cu Dunărea Călărași, iar noi vă propunem un pronostic pentru acest meci. Poli Iași este pe locul patru cu 25 de puncte, în timp ce Dunărea Călărași este pe șase, cu 21 de puncte.

Meciul va fi arbitrat de Radu Petrescu.

Pariază la Betano cele mai mari cote din Liga 1

CSM Poli Iași: Forma echipei, știri și statistici

E Î E Î V

Poli Iași a ajuns la doar patru puncte de locul de baraj, după ce a adunat doar 2 puncte din 12 posibile în ultimele patru partide. Flavius Stoican este amenințat cu demiterea, iar de acest meci poate depinde viitorul său pe banca moldovenilor. Jocul ieșenilor a fost destul de slab în ultimele etape, iar la finalizare sunt mari probleme. Două meciuri fără gol marcat are Poli Iași înaintea acestei confruntări. Revine Gardoș în defensivă, iar în atac, Sanoh îl va însoți pe Platini. Poli Iași nu a câștigat în playout pe teren propriu și a marcat doar două goluri.

Dunarea Calarasi: Forma echipei, știri și statistici

V E E Î E

Dunărea |Călărași vine cu un moral excelent la Iași și hotărâtă să apere locul de baraj pe care a urcat după victoria cu Dinamo. Ammari a marcat unicul gol al meciului și promite să o salveze pe Dunărea de la retrogradare. Dunărea călărași are trei meciuri consecutive fără gol primit, dar l-a pierdut pe Mediop pentru această partidă. Gabi Iancu rămkâne atacantul în care Dan Alexa își pune speranțele, sprijinit de Ammari. Enache este suspendat pentru acest meci, deoarece a văzut roșu cu Dinamo. 

Echipe probabile

CSM Poli Iași

Echipă probabilă CSM Poli Iași
Portar Rusu
Fundași Gallego, Frăsinescu, Gardoș, Sin
Mijlocaşi Cioinac, Qaka, Nascimento
Atacanţi Platini, Enoh, Sanoh

Dunarea Calarasi

Echipă probabilă Dunarea Calarasi
Portar Straton
Fundași Gligorov, Dobrosavlevici, Luchin, Mendy
Mijlocaşi Simion, Henderson, Benzar, Keyta
Atacanţi Ammari, Iancu

Statistica meciurilor directe CSM Poli Iași v Dunarea Calarasi

Poli Iași a câștigat meciul tur din playout cu 2-1, după ce Gabi Iancu deschisese scorul pentru Dunărea. Poli Iași s-a impus pe teren propriu în sezonul regulat cu 1-0, prin golul lui Platini.

Cote pentru CSM Poli Iași v Dunarea Calarasi

Meci echilibrat în copou, unde dunărea călărași vine să nu piardă. O cotă care merită încercată este cea de 1,65 pentru egal la pauză sau la final, adică PSF X. Cred că Dunărea poate pleca neînvinsă de la Iași, iar cota de 1,75 pentru X2 este foarte bună

CSM Poli Iași vs Dunarea Calarasi Pont: sub 2,5 goluri

Se întâlnesc două formații cu apărări solide, dar care suferă la finalizare. Dan Alexa ar fi mulțumit cu un punct, iar ieșenii nu ar spune nici ei nu. Se anunță un meci tacticizat, în care va predomina teama de adversar. Astfel, cel mai bun pariu pare cel pe un număr mic de goluri. COta este decentă și cred că are șanse mari să iasă.

Pont pariuri: sub 2,5 goluri

Miza: 10/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

1

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici