1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Universitatea Craiova vs Rapid

Universitatea Craiova vs Rapid. Ponturi Pariuri Superliga, 31.07.2022. Derby în Bănie

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-07-30 15:34:00

Fotbal România - Superliga

31 Iulie 2022, 20:15

CS Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova

versus
Rapid București

Rapid București

1.82

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru CS Universitatea Craiova v Rapid București

Universitatea Craiova și Rapid se întâlnesc într-unul dintre cele mai tari meciuri din etapa a treia a Superligii. Oltenii vin după succesul clar cu Vllaznia, primul sub comanda lui Laszlo Balint, iar giuleștenii tocmai au câștigat cel mai tare meci al carierei lui Mutu, 2-0 cu FCSB. Partida va fi arbitrată de Horațiu Feșnic, iar în camera VAR va fi Istvan Kovacs. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Pariază la Winner pe meciul dintre Craiova vs Rapid cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

CS Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Universitatea Craiova a câștigat la timp primul meci sub comanda lui Laszlo Balint. Prestația convingătoare din returul cu Vllaznia (3-0) a schimbat percepția suporterilor, foarte nemulțumiți după primele meciuri oficiale, toate încheiate cu același scor, 1-1. Oltenii își fac din nou planuri pentru grupele Conference League, deși abia sunt în turul 3 preliminar, unde vor întâlni pe Zorya Luhansk, echipă care n-a mai jucat un meci oficial din decembrie. Până joi, însă, băieții lui Balint trebuie să obțină și primul succes în campionat. Cu Sepsi a fost 2-2 după 2-0, și doar inspirația lui Pigliacelli, plecat între timp la Palermo, a făcut ca juveții să obțină un punct în prima etapă. Cu Universitatea Cluj, în etapa a doua, Craiova a fost de nerecunoscut în prima repriză, pe care a încheiat-o în dezavantaj, dar a egalat Papp în partea a doua.

Balint are multe semne de întrebare cu privire la primul 11 din meciul cu Rapid. În primul rând, în linia de 3 din spatele vârfului, Baiaram nu a dat randament și este de presupus că va fi înlocuit cu Roguljic, care a jucat bine în returul cu Vllaznia. Apoi, Elvir Koljic n-a avut realizări până acum, ceea ce comportă alte discuții în privința titularizării sale. Ar putea primi o ultimă șansă, dat fiind că el a decis meciurile cu giuleștenii din sezonul precedent. Dacă nu, va intra Markovic, unul dintre golgheterii din sezonul precedent. Gustavo a reușit o dublă cu Sepsi, dar pleacă și va fi înlocuit de Cîmpanu. În apărare, Raul Silva ar putea bifa primele minute în Superliga, în locul lui Papp, care a fost schimbat cu Vllaznia, din pricina unor probleme la genunchi. Bancu ispășește ultima etapă de suspendare, ca urmare a eliminării din meciul cu Sepsi, din sezonul trecut al Cupei României. Tot suspendat este și Mateiu, după eliminarea din prima etapă, tot cu Sepsi. Screciu va juca în fața apărării. Rivaldinho nu are încă drept de joc, dar l-am putea vedea pe Hanca.

Doar două echipe au câștigat pe Ion Oblemenco în sezonul precedent. Prima a fost FC Botoșani, 2-1 în luna august, apoi FCSB s-a impus de două ori, 3-2 în noiembrie și 1-0 în mai. În 2022, oltenii au bifat, la un moment dat, 6 victorii consecutive acasă, cu un singur gol încasat. Seria a fost întreruptă de golul lui Mamut, din meciul cu FCSB.  

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rapid București: Forma echipei, știri și statistici

Rapid a obținut în runda precedentă primul succes din acest sezon. Giuleștenii s-au impus fără mari emoții în primul meci mare jucat pe Giulești, 2-0 cu FCSB. a fost, de asemenea, prima mare victorie a carierei lui Adrian Mutu, care a început foarte bine aventura la Rapid, dar a ratat prezența în barajul pentru Conference League, după un final de sezon foarte slab, în care giuleștenii au făcut un singur punct în ultimele 3 etape. Până la victoria adusă de Dugandzic și Săpunaru, echipa lui Mutu bifase 3 eșecuri și o remiză. În prima etapă, Rapid a avut o șansă nesperată să plece cu un punct din Gruia, dar Albu a ratat un penalty la ultima fază a meciului.

E foarte probabil ca Mutu să folosească același prim 11 din meciul cu FCSB și în Bănie. Junior Morais va fi păstrat în banda dreaptă, unde va avea misiunea de a-l anihila pe Andrei Ivan, golgheterul oltenilor din stagiunea trecută. Sefer, Ioniță și Costache vor juca în spatele lui Dugandzic, iar Papeau va intra pe parcurs, așa cum s-a întâmplat și în etapa a doua. Albu s-a refăcut, dar va fi rezervă. 

Rapid are 3 meciuri consecutive fără victorie în deplasare, dintre care două fără gol marcat, 0-0 cu Chindia și 0-1 cu CFR Cluj. Între aceste două meciuri, s-a jucat un 2-3 cu Mioveni. Ultima victorie externă este cea de la Arad, 2-0 în aprilie. Giuleștenii au câștigat primele trei deplasări din sezonul trecut, apoi au mai bifat doar alte trei victorii în restul de 16 meciuri jucate pe teren străin.

Echipe probabile

CS Universitatea Craiova Echipă probabilă CS Universitatea Craiova
Portar Lazar
Fundași Căpățână, Găman, R. Silva, Vătăjelu
Mijlocaşi Screciu, Crețu - Cîmpanu, Roguljic, Ivan
Atacanţi Koljic
Rapid București Echipă probabilă Rapid București
Portar Moldovan
Fundași J. Morais, Săpunaru, Grigore, Fl. Ștefan
Mijlocaşi Kait, Crepulja - Sefer, Ioniță, Costache
Atacanţi Dugandzic

Statistica meciurilor directe CS Universitatea Craiova v Rapid București

În sezonul precedent, oltenii au câștigat ambele meciuri cu giuleștenii - 2-1 pe Arena Națională și 1-0 în returul din Bănie. În ambele meciuri, golul victoriei l-a marcat Elvir Koljic. În partida tur s-au acordat 11 cartonașe, dintre care unul roșu, văzut de Claudiu Belu.Craiova a câștigat ultimele 4 meciuri cu Rapid, care nu s-a mai impus din 2014, din Cupa Ligii (1-0). Este singura victorie a giuleștenilor cu echipa înființată în 2013. 

Cote pentru CS Universitatea Craiova v Rapid București

Un meci cu cel puțin 9 cornere are 1.83. Junior Morais are 2.40 că primește cartonaș. În sezonul precedent, fundașul brazilian a fost cel mai indisciplinat jucător al Rapidului - a luat 11 cartonașe galbene și și a fost eliminat de două ori.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Craiova vs Rapid cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

CS Universitatea Craiova vs Rapid București Pont: Peste 2 goluri asiatic

Rapid a jucat foarte bine cu FCSB, în vreme ce Craiova și-a creat foarte multe ocazii cu Vllaznia, în preliminariile Conference League. Meciul din Bănie are potențial foarte mare și cred că publicul numeros va încuraja jucătorii să-și asume riscuri din dorința de a câștiga. Din oferta de pariuri Betano, am ales varianta unui Over 2, cu miza returnată în cazul în care se marchează doar două goluri.

Miza: 7/10
Cota: 1.82
Status: Pierdut

CS Universitatea Craiova vs Rapid București Pont: Peste 1,5 goluri

În toate cele patru meciuri disputate de CS Universitatea Craiova în acest început de sezon s-au marcat minim două goluri, iar în ultima partidă disputată, cea cu Vllaznia Skodra, din Conference League, oltenii s-au dezlănțuit și au înscris de trei ori. Adevărul este că atacul reprezintă unul din atuurile echipei pregătite de Laszlo Balint sau măcar ar trebui să fie un plus la fiecare meci. Cu Ivan, Koljic, Baiaram și Roguljic în ofensivă, e și normal să se întâmple așa. Rapid a dat și ea două goluri cu FCSB, venirea lui Dugandzic în avanposturi făcându-se simțită de la primul joc. Consider așadar că două reușite la total reprezintă un obiectiv de atins în această confruntare. Cota vine din oferta Winner pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.46
Status: Pierdut

CS Universitatea Craiova vs Rapid București Pont: Peste 5,5 cartonașe

Horațiu Feșnic arbitreaza acest meci si este un arbitru care scoate ușor cartonasul galben. Se anunță 20 000 de spectatori, atmosferă încinsă și două echipe destul de indisciplinate. Merg pe un meci ce cel puțin șase cartonașe, la o cotă atractivă oferită de Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

CS Universitatea Craiova vs Rapid București Pont: CS Universitatea Craiova HA+0

CSU Craiova a trecut un test important împotriva albanezilor de Vllaznia Shkoder, scuturându-se și de un complex apăsător. Acum e liberă să-și dea drumul la joc și să devină eficientă. Argumente ofensive are cu ghiotura, iar sustemul defensiv pare să se consolideze. Chiar dacă a bătut pe FCSB cu 2-0, Rapid e un adversar cu destule probleme, încă nu are un lot suficient de consistent, de la jumătate în sus se simte o oarecare subțirime. În actuala conjunctură, echipa lui Mutu ar fi fericită să plece de la Craiova cu un punct.

Miza: 10/10
Cota: 1.50
Status: Pierdut

CS Universitatea Craiova vs Rapid București Pont: Junior Morais primește cartonaș

Junior Morais este unul dintre jucătorii cu cele mai multe cartonașe primite in fotbalul românesc. În sezonul precedent fundașul brazilian a încasat 11 cartonașe galbene și două roșii. Stilul Rapidului este unul arțăgos, agresiv pe alocuri, caracterizat printr-o implicare totală, dusă adesea peste limita regulamentară. Oarecum ciudat, Junior Morais a scăpat fără vreun cartonaș în primele două etape, Săpunaru a fost incasatorul de serviciu. Mă aștept ca de această dată fostul internațional să fie mai prudent, iar "favorit" principal la un cartonaș devine Morais. Recomand cu încredere această selecție din oferta de pariuri sportive Superbet. Succes!

Miza: 10/10
Cota: 2.40
Status: Pierdut

CS Universitatea Craiova vs Rapid București Pont: -1 handicap asiatic CS Universitatea

Mă inspiră pentru acest pariu prestația bună a celor de la CS Universitatea Craiova în returul cu Vllaznia Skodra, din Conference League, în care echipa antrenată de Laszlo Balint a jucat un fotbal mai aproape de ce vedem în momentul de față într-un campionat cât de cât important. Oltenii au atuul jucătorilo de calitate din față, care pot înscrie la orice acțiune consistentă de atac. Rapid a început bine, dar în deplasae nu prea înscrie. Nu a făcut-o nici la CFR, în prima etapă, iar în campionatul trecut a dat mai multe rateuri. Așa că un 2-0 pentru gazde nu mi se pare deloc imposibil.

Miza: 5/10
Cota: 3.45
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici