1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. CS Mioveni vs FCSB

CS Mioveni vs FCSB - Ponturi pariuri Superliga România, 06.08.2022. Transferuri în lanț făcute de Becali

Caramavrov
Caramavrov

2022-08-06 06:50:00

Superliga România

06 August 2022, 19:00

CS Mioveni

CS Mioveni

versus
FCSB

FCSB

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru CS Mioveni v FCSB

Punem pariu pe meciul CS Mioveni vs FCSB, care se dispută pe 6 august 2022, de la ora 19.00, în runda a 4-a a Supeligii România, ediția 2022-2023.

Mioveni e ultima în clasament, cu 0 (zero) puncte, golaveraj 2-9, în timp ce FCSB se află pe 14, cu numai două puncte din 3 patide, două goluri marcate și patru încasate.

Întâlnirea fusese programată inițial pentru luni, 8 august, dar a fost devansată pentru sâmbătă, 6 august, la cererea celor de la FCSB, care vor juca joi returul cu Dunajska Streda, în Conference League.

Pariază la Winner pe meciul dintre Mioveni vs FCSB cu CEL MAI MARE PACHET DE BUN VENIT

CS Mioveni: Forma echipei, știri și statistici

Mioveni a marcat primele sale două goluri din acest campionat pe terenul campioanei CFR, unde a condus cu 1-0. Ambele goluri ale argeșenilor au fost marcate de Bogdan Rusu, care a fost achiziționat apoi de FCSB. Așadar, echipa antrenată de Alexandu Pelici, oricum sterilă în acest îneput de sezon, a rămas și fără cel mai expeimentat atacant al ei. Dar a primit în schimb 100.000 de euro și poate încasa până la 250.000 de euo., în funție de performanțele FCSB în Conferene League.

În locul lui Rusu a fost adus imediat portughezul Ricardo Valente (31 de ani), ultima oară la Gaz Metan Mediaș și fost jucător la Guimaraes, Maritimo Funchal sau Tondela.

Presa sportivă a scis că în contul lui Rusu vor fi cedați de la FCSB și mijlocașul Lixandru și fundașul stânga Pantea, dar cei doi nu au fost anunțați încă de gruparea argeșeană.

CS Mioveni are cea mai slabă defensivă din acest debut de campionat, cu 9 goluri primite în trei partide, adică, în medie, trei golui încasate per joc!

Trif a ieșit accidentat în minutul 24 al partidei din Gruia, fiind înlocuit cu Bunea. Ultimul va fi, pobabil, titular cu FCSB.

Mijlocașul central Daniel Toma își ispășește a doua etapă de suspendare după cartonașul roșu primit în confruntarea cu Farul, din etapa a 2-a. Cu CFR, în locul lui a jucat Pop, venit în această vară de la FC U Craiova.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

FCSB nu are încă victorie în actualul campionat, două egaluri și o înfrângere, dar a reușit două succese în Conference League: 4-2 la returul cu Saburtalo și 1-0 la Dunajska Streda în prima manșă a turului III preliminar, gol marcat de fundașul central Tamm. Estonianul înscrisese și în precedentul meci jucat de echipa lui Dică, primul al acestuia pe banca tehnică de la revenire: 1-1 acasă cu FC U Craiova.

Înainte de partida din Slovacia, Becali i-a adus pe David Miculescu, de la UTA, și Bogdan Rusu, de la Mioveni, ambii fiind introduși titulari în Conference League, la numai câteva zile după semnarea contactelor. Cei doi au juat acceptabil, nici bine, nici rău.

Între timp, patronul a mai făcut trei transferuri: Radaslavesu și Boboc, de la Farul, și Marco Dulca, de la Chindia, folosind o parte din banii luați pe Florin Tănase (3.000.000 de dolari), plecat la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite.

Vestea proastă este că Florinel Coman, care devenise căpitanul echipei, s-a accidentat din nou, fiind înlocuit la pauza meciului cu Dunajska. El are o ruptură musculară și va absenta 5-6 săptămâni. Este a patra accidentare majoră a atacantului în ultimii doi ani!

Radunovic a avut și el probleme medicale după partida din Conference și nu va fi foțat sâmbătă, iar Bogdan Rusu nu poate evolua împotriva fostei sale echipe, conform unei înțelegeri între cele două părți. În atac va fi titular, aproape sigur, Ianis Stoica. În locul muntenegreanului poate juca Sorin Șeban.

În atacul celor de la FCSB ar putea evolua trei fotbaliști sub 21 de ani: Octavian Popescu (19 ani), Miculescu (21) și Ianis Stoica (19)!

Echipe probabile

CS Mioveni Echipă probabilă CS Mioveni
Portar Croitoru
Fundași Balaur, Scarlatache, Garutti
Mijlocaşi Oancea, Vereș, Pop, Burnea
Atacanţi Antal, Valente, Blănaru
FCSB Echipă probabilă FCSB
Portar Tîrnovanu
Fundași Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Pantea
Mijlocaşi Edjouma, Șut - Cordea, Oct. Popescu, Miculescu
Atacanţi I. Stoica

Statistica meciurilor directe CS Mioveni v FCSB

Au fost doar 7 partide oficiale între cele două echipe, 6 în Liga 1 și una în Cupa României. FCSB are 5 victorii, Mioveni – niciuna, dar argeșenii au reușit o califiare în Cupă, când au trecut de formația lui Becali la penalty-uri, în optimile competiției (a fost 1-1 în timp regulamentar și prelungiri). CS Mioveni a scos un singur egal în Liga 1 cu adversara ei de duminică.

Pe 6 iulie, adică acum o lună, cele două au jucat un amical, câștigat de FCSB cu 1-0.

Cote pentru CS Mioveni v FCSB

-1 handicap asiatic pe oaspeți are cota 2.05 la agenția de pariuri Betano. Se câștigă pariul dacă FCSB învinge la minim două goluri diferență. Avantajul față de -1.5 handicap este acela că, în cazul unui succes la un singur gol diferență al echipei antrenate de Nicolae Dică, miza este returnată.

Pentru minim două goluri marcate de FCSB, cota cea mai bună este la aceeași casă de pariuri numită mai sus, 1.82.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Mioveni vs FCSB cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

CS Mioveni vs FCSB Pont: Victorie FCSB

FCSB pare a avea un alt suflu după venirea lui Nicolae Dică, dar și după transferurile efectuate. Echipa a jucat binișor în Slovacia, în Conference League, unde Tamm a marcat din nou, având acum și mai multă încredere. Miculescu va dori să iasă în evidență și își poate pune amprenta mai consistent în atacul FCSB-ului. Posibil să-i vedem și pe Radaslavescu și Boboc, ambii au jucat până acum la Farul, ultimul, ce-i drept, mai puțin în acest debut de sezon. De partea cealaltă, având cea mai slabă defensivă din campionat până acum, Mioveni pare a fi victima perfectă pentru prima victorie a echipei lui Becali. Am ales Supercota din oferta Superbet pariuri sportive.

Superliga România

Victorie FCSB

1.65
CS Mioveni vs FCSB

06 Aug 22, 19:00

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici