1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Chindia vs. FC Voluntari

Chindia vs. FC Voluntari. Ponturi pariuri. Liga 1. 22.01.2022. Înfruntare sub semnul echilibrului, sub toate aspectele

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2022-01-18 18:00:00

Fotbal România - Liga 1

22 Ianuarie 2022, 14:30

Chindia Targoviste

Chindia Targoviste

versus
Voluntari

Voluntari

3.05

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Chindia Targoviste v Voluntari

În clasament, distanța dintre cele două combatante e destul de mare. Târgoviștenii, poziția a 11-a, cu 22 de puncte, oaspeții, în cel mai fructuos sezon din întreaga lor istorie, un nesperat loc 3, cu 37 de puncte. În mod normal, mult mai bine clasați, cei din Voluntari ar trebui să pornească favoriți, dar trupa lui Săndoi e una extrem de echilibrată tactic, bine așezată în teren, care are de multe ori ca principal scop a nu lăsa adversarul să se desfășoare. Și dincolo, la Voluntari, tot rigoarea tactică e cea care dictează. Deși a treia în ierarhie, cu șanse considerabile să acceadă în playoff, garnitura lui Ciobotariu știe să-și urmărească scopul, să nu se avânte mai mult decât îi permite plapuma. Am pregătit un pariu la final de analiză.

Chindia Targoviste: Forma echipei, știri și statistici

La ambele echipe am luat în considerare doar partidele oficiale, nu și ce-au jucat prin Antalya. Unde târgoviștenii au cedat, 0-3, cu ungurii de la Paksi.

La nivel de lot, a plecat Neguț la CFR, au venit Butean, Sila de la Botoșani și Pițian, ultimul, de fapt, o revenire.

Aceste transferuri însă e greu de crezut că vor modifica optica despre fotbal a Chindiei. Care se rezumă la apărare organizată, cedarea aproape deliberată a posesiei, contraatac.

Să nu uităm că târgoviștenii se prezintă cu cea mai străvezie ofensivă a campionatului, doar 13 goluri înscrise în 21 de meciuri.

Așadar, economie ofensivă cu toate mijloacele.

Și încă un atu în minus: stadionul din Târgoviște încă nu e gata, așa că elevii lui Săndoi vor evolua tot în bejenie, la Ploiești.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Voluntari: Forma echipei, știri și statistici

Ilfovenii (le-am considerat și lor la ”ultimele 5” doar oficialele) au apucat să joace trei amicale în cantonamentul din Antalya. 3-0 cu Genclerbirligi (divizia secundă turcă) , 1-4 cu Aarau (Elveția) , 0-1 cu Zaglebie (Polonia).

La capitolul transferuri i-am putea insera pe experimentatul portar Arlauskis și pe Denis Ciobotariu, fiul antrenorului. Ambii, campioni cu CFR Cluj.

Numai că o pricină financiară mai veche, legată de Laidouni, transferat între timp la Ferencvaros, îi oprește deocamdată să facă legitimări. Sigur, lucrurile se pot debloca în orice moment prin achitarea creanței, însă deocamdată e interzis.

Altfel, probabil că ilfovenii vor merge pe același sistem, cu trei stoperi, pe aceeași rigoare tactică impusă de Ciobotariu.

Oameni de bază rămân cei doi veterani, Gabi Tamaș (38 de ani) în apărare și Adam Nemec (37) în atac.

Plus că Vadim Rață face un sezon excelent, fiind vizat pentru un eventual transfer de multă ”lume bună”.

Indisponibil: Briceag (accidentat).

Echipe probabile

Chindia Targoviste Echipă probabilă Chindia Targoviste
Portar Căbuz
Fundași Căpușă, Celea, Pițian, Butean
Mijlocaşi Sila, M. Dulca, Iacob, Șerban
Atacanţi D. Popa, D. Florea
Voluntari Echipă probabilă Voluntari
Portar M. Popa
Fundași Meleke, Tamaș, Armaș
Mijlocaşi Costin, Droppa, V. Rață, Ricardinho
Atacanţi M. Lopez, Nemec, I. Gheorghe

Statistica meciurilor directe Chindia Targoviste v Voluntari

Echilibru pregnant în ultimele confruntări, câte 3 succese de fiecare parte, plus o remiză. În tur, pe 27 august, ilfovenii au învins acasă cu 2-1, goluri I. Gheorghe și Nemec, respectiv Daniel Popa. Ultimul meci cu Chindia gazdă, 1-0 pentru dâmbovițeni, în aprilie trecut, în playout. Chindia nu poate uita însă cum în urmă cu 3 ediții a ratat promovarea (de fapt a amânat-o cu un an) pierzând, la loviturile de departajare, barajul cu Voluntari.

Cote pentru Chindia Targoviste v Voluntari

Având în vedere că vorbim despre un prim oficial pe 2022, pare plauzibil un meci c u goluri puține, sub 2 goluri asiatic este cotat la 1,80 la Betano pariuri sportive. Dacă vreți un risc mai mic, puteți alege sub 2,5 goluri asiatic la 1,50 la aceeași casă de pariuri online.

Chindia Targoviste vs Voluntari Pont: Rezultat final: X (egal)

Cum se vede din cifrele de mai sus, echilibrul pare constanta acestui meci. Determinat în primul rând de faptul că ambelor echipe pare să le placă mai mult atmosfera din terenul propriu decât cea din jumătatea adversă. Sigur, prin prisma poziției în clasament, mulți ar fi tentați să meargă pe mâna Voluntariului, dar cota de 2,50 pare destul de riscantă. Mai e de luat în calcul ceva: anume că în meciul de debut în noul sezon toată lumea preferă să fie prudentă. Să începi cu un egal nu e o tragedie, în schimb un eșec la start te trage mult în jos. Motiv pentru care egalul pare cel mai apropiat de realitate.

Miza: 5/10
Cota: 3.05
Status: Castigat

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici