1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Chindia vs Sepsi. Ponturi Pariuri Liga 1, 26.07.2021.

Chindia vs Sepsi. Ponturi Pariuri Liga 1, 26.07.2021.

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-07-25 13:41:00

Fotbal România - Liga 1

26 Iulie 2021, 18:30

Chindia Targoviste

Chindia Targoviste

versus
Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Chindia Targoviste v Sepsi Sf. Gheorghe

Chindia și Sepsi se întâlnesc în etapa a doua din Liga 1, într-un meci care se va disputa la Buzău. Cele două au avut starturi diferite de sezon. Chindia a pierdut cu Rapid, pe Arena Națională, în vreme ce Sepsi a învins-o pe Academica Clinceni. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Chindia Targoviste: Forma echipei, știri și statistici

Chindia se află într-un moment delicat, deși suntem abia în etapa a doua. Jocul echipei lui Emil Săndoi nu convinge, în condițiile în care 4 dintre titularii din sezonul precedent au părăsit echipa. Chindia a evoluat modest în prima etapă, pe Arena Națională, unde a pierdut în fața Rapidului (0-1). Cu o linie mediană complet schimbată, Chindia n-a pus probleme decât în foarte puține rânduri, iar cele două ocazii pe care le-a ratat Daniel Florea au venit pe erorile defensivei giuleștene. De altfel, cei doi atacanți, Florea și Popa, au avut foarte puține atingeri de balon și au fost mai activi pe faza defensivă decât în atac.

Săndoi l-a folosit pe Popadiuc pe postul de mijlocaș central, alături de Sergiu Suciu, în condițiile în care Dulca este plecat la lotul olimpic. Foarte probabil că aceasta va fi perechea de mijlocași centrali și cu Sepsi, deși l-a schimbat pe Suciu la scurtă vreme după golul marcat de Bălan. Nu vor fi mari schimbări la nivel de prim 11 și pentru că lotul lui Săndoi nu este suficient de ofertant. E posibil ca Rumbullaku să intre din primul minut în locul lui Cornel Dinu, care a avut probleme musculare în meciul cu Rapid. 

Chindia are 4 partide fără victorie, luând în calcul și amicalele, iar în ultimele 3 întâlniri nu a reușit să marcheze. Dacă ne raportăm doar la confruntările de campionat, echipa lui Săndoi vine după 6 meciuri fără victorie. Ultimul succes este un 1-0 la Arad, la începutul lui mai. Acasă, Chindia a câștigat ultimul meci în aprilie, 2-0 cu Poli Iași. De atunci, târgoviștenii au strâns 4 meciuri în care au obținut doar două rezultate de egalitate. ultimele două partide s-au încheiat cu eșecuri în fața Viitorului, în campionat (0-2) și în barajul pentru Conference League (2-3). 

Sepsi Sf. Gheorghe: Forma echipei, știri și statistici

Sepsi se anunță a fi una dintre echipele cu pretenții în noul sezon. Covăsnenii nu au laut gol în primele două partide oficiale, în care au învins-o pe Academica (2-0) și au remizat la Trnava (0-0), cu Spartak, la debutul european. Lotul lui Leo Grozavu este atât de bine construit încât antrenorul lui Sepsi și-a permis, după victoria cu Academica, să joace a doua zi un amical cu Poli Iași, în care a folosit o formulă nouă , dar rezultatul nu a avut de suferit - meciul s-a încheiat 2-0. Sepsi a arătat un joc solid și la debutul în cupele europene și are o șansă destul de mare de a merge în turul 3 preliminar.

Acum, rămâne de văzut cum va arăta primul 11 din partida cu Chindia. Grozavu nu e adeptul schimbărilor cu orice preț, astfel încât este posibil ca echipa să arate la fel ca în partida din Slovacia, cu Rajko Rep în linia de 3 din spatele lui Chunchucov.

Mitrea, eliminat cu Spartak, va juca din primul minut, alături de noul său partener din centrul defensivei, Tincu. 

Sepsi a câștigat ultimele 3 meciuri din Liga 1 și a făcut-o fără să primească gol. Ultimul eșec este cel cu Academica, 1-2, în mai. Echipa lui Leo Grozavu a alternat victoriile cu eșecurile în ultimele 4 deplasări. A pierdut cu Academica și Botoșani (1-2) și a câștigat cu FCSB (2-1) și CFR Cluj (1-0). Ultimul egal este un 0-0 la Craiova. 

Echipe probabile

Chindia Targoviste Echipă probabilă Chindia Targoviste
Portar Moldovan
Fundași Căpușă, Celea, Iacob, Rumbullaku
Mijlocaşi Neguț, Suciu, Popadiuc, Șerban
Atacanţi Florea, Popa
Sepsi Sf. Gheorghe Echipă probabilă Sepsi Sf. Gheorghe
Portar Niczuly
Fundași Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ștefănescu
Mijlocaşi Păun, Vașvari - Ashkovski, Rep, Bărbuț
Atacanţi Chunchucov

Statistica meciurilor directe Chindia Targoviste v Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi a câștigat 4 dintre cele 8 meciuri directe, în vreme ce Chindia se laudă cu un singur succes. Interesant este că singura victorie a dâmbovițenilor s-a consemnat la ultima întâlnire directă. Chindia s-a impus chiar la Sfântu Gheorghe, la începutul lui martie. Un singur meci dintre cele două echipe s-a încheiat fără goluri, chiar primul jucat în Liga 1, în 2019. În toate celelalte meciuri jucate pe terenul Chindiei au marcat ambele echipe. 

Cote pentru Chindia Targoviste v Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi are 2.12 la victorie. Un meci cu maximum două goluri este cotat la 1.55.

Chindia Targoviste vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: Sepsi câștigă o repriză

E clar că diferența dintre cele două echipe e foarte mare. Chindia a pierdut jucători importanți, pe care încă nu a reușit să-i înlocuiască, în vreme ce covăsnenii au stabilitate la nivelul lotului și vin după evoluții solide atât în campionat, cât și la debutul în cupele europene. Înmod normal, aș miza pe o victorie a oaaspeților, dar faptul că săptămâna viitoare se joacă și returul cu Spartak Trnava mă face să fiu puțin mai precaut. Din oferta de pariuri Betano am ales varianta potrivit căreia Sepsi câștigă o repriză, la o cotă mai mult decât decentă.

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Chindia Targoviste vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: Sepsi HA+0

Sepsi a bătut echipele de titlu în play-off-ul ediției trecute și doar zestrea mai mică din sezonul regulat a făcut să nu se btă pentru primul loc. În acest an, pare și mai solidă, excelent armonizată pe posturi, cu rezerve destul de valoroase. Echipa lui Leo Grozavu a început foarte bine, victorie cu Clinceni și 0-0 la Trnava, ulimul rezultat în Conference League, ceea ce arată o siguranță defensivă extraordinară. Chindia are puține soluții în atac, a pierdut jucători importanți la mijlocul terenului, așa că toate argumentele duc spre o victorie a covăsnenilor. În caz de egal, miza este returnată. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.52
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici