Chindia vs. Rapid. Ponturi pariuri. Liga 1. 19.11.2021, Două echipe care știu să se apere

Liga 1

Cota: 1.50

Adaugat de: Alin Buzărin

16 Noi 2021 07:09 949 0
Logo Chindia Targoviste Chindia Targoviste
Logo Rapid Bucuresti Rapid Bucuresti
VS
20:30 19 Noiembrie 2021
Fotbal România - Liga 1

Analiză și informații pentru Chindia Targoviste v Rapid Bucuresti

O dispută între surpriza plăcută a sezonului, Rapid, aflată pe un nesperat loc 5 (cu 26 de puncte) și o formație târgovișteană maestră în a se apăra, căreia ofensiva îi vine cam peste mână și care parcă joacă mai bine afară decât acasă. Aceasta și pentru că noțiunea de ”acasă” aproape că nu există, fiind al treilea campionat în care Chindia (loc 10, 17 puncte)  e nevoită să fie gazdă pe alte terenuri (ba la Ploiești, ba la Buzău) decât cel din Curtea Domnească. Se anunță un meci de un echilibru pregnant, pe care e destul de greu de pariat, pentru că, practic, orice se poate întâmpla. La finalul analizei veți regăsi și un pariu.

Chindia Targoviste: Forma echipei, știri și statistici

Î V V E

Formația lui Emil Săndoi e prototipul eficienței dobândite cu mjloace minime. Cu doar 10 goluri marcate, dâmbovițenii au adunat 17 puncte.

De primit, au primit tot 10, situându-se pe podiumul ermetismului defensiv al ligii 1, după CFR (8), Farul (9) și la egalitate cu Botoșani.

Așadar, avem de-a face cu  o echpă care se simte mult mai bine în propria jumătate de teren și lasă bucuroasă posesia în seama adversarului.

Rigurozitate, discplină tatică dusă până la extrem, eliminarea tuturor riscurilor inutile. 1-0 și 0-0 par scorurile lor preferate, dar se mai întâmplă să fie și câte un 0-1, așa ca la ultima lor apariție pe teren propriu, contra Gazului Metan.

Dacă apucă să dea gol, Târgoviștea îl apără cu cerbicie, dacă nu, nici o remiză albă nu e de lepădat, chit că joacă afară sau acasă.

Până la urmă punct cu punct se umple sacul...

Rapid Bucuresti: Forma echipei, știri și statistici

V E Î E V

Giuleștenii au urcat mult peste cota celor mai optimiste așteptări ale suporterilor lor.

Foarte puțină lume nădăjduia ca vișiniii să fie pe loc de playoff la finalul turului sezonului regulat.

Începutul a fost fabulos, apoi Rapidul s-a dezumflat nițel, dar de câteva etape și-a revenit și arată ca o trupă care s-a obișnuit deja cu prima ligă și care obține cât poate mai multe puncte.

Baza e apărarea, alcătuită din fotbaliști extrem de experimentați.

Însă din defensivă va lipsi Bellu-Iordache, recordmenul indisciplinei din Liga 1, iarăși suspendat, de această dată pentru cumul de cartonașe galbene.

Dacă e să găsim un punct slab al giuleștenilor, atunci acesta ar fi atacul, unde prea cad cam toate sarcinile în cârca lui Adrian Bălan.

Indisponibil: Bellu-Iordache (suspendat)

Echipe probabile

Chindia Targoviste

Echipă probabilă Chindia Targoviste
Portar Căbuz
Fundași Căpușă, Celea, P. Iacob, Rrumbullaku
Mijlocaşi Neguț, M. Dulca, Kocic, Popadiuc
Atacanţi M. Șerban, D. Florea

Rapid Bucuresti

Echipă probabilă Rapid Bucuresti
Portar H. Moldovan
Fundași Goge, Săpunaru, Dandea, J. Morrais
Mijlocaşi Sefer, Al. Albu, Crepulja, Alami
Atacanţi Bălan, Stahl

Statistica meciurilor directe Chindia Targoviste v Rapid Bucuresti

Giuleștenii au revenit în această vară în elită, după șase ani de exil în diviziile inferioare. Chindia e doar într-al treilea an de Liga 1, precedentul sejur aici petrecându-li-se în urmă cu peste două decenii. Așadar, până în vară, în iulie, în sezonul regulat, cele două nu s-au mai întâlnit la nivel de prim eșalon de mai bine de 20 de ani. În meciul despre care vă vorbeam, cel de revenire a lor pe pe prima scenă, giuleștenii au învins cu 1-0, prin golul lui Bălan.

Cote pentru Chindia Targoviste v Rapid Bucuresti

Remiza e cotată cu 3, succesul uneia sau alteia dintre echipe situându-se nu cu mult sub această valoare: 2,9 pentru gazde, 2,75 pentru oaspeți. Putem ataca un pariu pe Chindia HA+0 la o cotă de 2,00 din oferta Betano pariuri sportive.

Chindia Targoviste vs Rapid Bucuresti Pont: Sub 2,5 goluri asiatic

Să mai privim o dată liniile de clasament ale celor două preopinente: Chindia: 4 victorii, 5 egaluri, 6 înfrângeri Rapid: 7 victorii (majoritatea în startul sezonului, sub entuziasmul debutului), 5 egaluri, 3 înfrângeri. Observăm că până acum fiecare dintre cele două a terminat la egalitate o treime dintre meciurile disputate. Mai punem în balanță și faptul că ambele se apără bine, niciuna dintre ele nu se dă de ceasul morții să marcheze. Și că și una, și cealaltă, parcă se simt mai bine în deplasare. Sunt mai multe argumente care ne conduc spre concluzia că vom avea parte de o dispută dârză, însă lipsită de cine știe ce veleități spectaculare. Că acest meci are mari șase să se încheie la egalitate și că probabil vom avea parte de goluri puține. Foarte posibil, de două, câte unul de fiecare parte. Dar nu e deloc exclus nici ca omul care se ocupă de tabela de marcaj să șomeze cu desăvârșire...

Pont pariuri: Sub 2,5 goluri asiatic

Miza: 9/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Alin Buzărin

Status: Pierdut

Alin Buzărin

Ponturi:

8

Castigate:

1

Pierdute:

6

Anulate:

0

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici