1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Chindia vs Gaz Metan

Chindia Târgoviște vs Gaz Metan Mediaș. Ponturi Pariuri Liga 1, 13.05.2022. Ultimul meci în Liga 1 pentru Gaz Metan

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-05-12 15:11:00

Fotbal România - Liga 1

13 Mai 2022, 17:30

Chindia Targoviste

Chindia Targoviste

versus
Gaz Metan Medias

Gaz Metan Medias

2.05

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Chindia Targoviste v Gaz Metan Medias

Ultima etapă din play-out începe la Ploiești, unde Chindia Târgoviște joacă împotriva lui Gaz Metan. Chindia are nevoie de victorie pentru a se menține deasupra lui Dinamo, lucru extrem de important în perspectiva barajului. Gaz Metan este la ultimul meci în Liga 1. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Chindia Targoviste: Forma echipei, știri și statistici

Chindia a ajuns în ultima etapă cu apa până la gât. A scos doar un punct în ultimele 4 etape și are nevoie de victorie pentru a-și menține poziția în fața lui Dinamo. Primul loc de baraj asigură un adversar accesibil în dubla manșă de promovare/retrogradare. Situația nu e tocmai roz, dar nici neașteptată, după ce echipa lui Săndoi i-a vândut pe Daniel Popa și Neguț în plin campionat. Chindia a marcat două goluri în ultimele 4 etape, iar ultimul succes este cel cu Academica, 3-0 în urmă cu 5 runde. Victoria de la Clinceni este singura obținută de la începutul play-out-ului. Chindia a obținut numai 5 puncte în play-out, doar Gaz Metan (3) și Clinceni (0) fiind mai slabe la acest capitol.

Deși Chindia a pierdut în ultima etapă, 1-2 la Sfântu Gheorghe, Emil Săndoi a fost destul de mulțumit de felul în care au jucat băieții săi. Tocmai de aceea este puțin probabil să schimbe ceva în primul 11. Florea și Chamed vor juca în atac, iar Andrei Șerban și Popadiuc vor încerca să-i susțină din flancuri. 

Chindia a scos doar două puncte în ultimele 4 meciuri jucate pe teren propriu, 0-0 cu FCU Craiova și Rapid. În play-out, echipa lui Săndoi n-a câștigat niciun meci acasă și a marcat un singur gol, 1-2 cu Botoșani. Ultimul succes al dâmbovițenilor, pe teren propriu, și singurul din ultimele 15 meciuri,  1-0 cu UTA, în finalul sezonului regulat. În afara arădenilor, pe terenul Chindiei au mai pierdut Dinamo (0-1) și Farul (0-2), la începutul sezonului. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Gaz Metan Medias : Forma echipei, știri și statistici

Conform clasamentului, Gaz Metan Mediaș este cea mai slabă echipă din Liga 1. Totuși, lucrurile nu stau chiar așa, pentru că echipa lui Flavius Boroncoi a încasat penalizare după penalizare, astfel încât a ajuns să aibă -38 de puncte. Iar în play-out, tocmai a obținut prima victorie, 4-3 cu Academica, singura echipă care nu a făcut niciun punct. A fost primul succes după 13 înfrângeri consecutive. Gaz Metan nu mai bătuse pe nimeni din ianuarie, 1-0 cu UTA, în deplasare. Înainte să intre în colaps, Gaz Metan era o echipă greu de învins, iar cel mai bun exemplu este chiar meciul cu CFR Cluj (1-2), pierdut la ultima fază. Medieșenii se despart de Liga 1 cu un meci în care îi pot face viața grea Chindiei. Fără presiune, puștii lui Boroncoi visează la un al doilea succes consecutiv, după cel cu Academica.

Nici Boroncoi nu va face vreo revoluție la nivelul lotului. Iancu, Gașpar și Șteau, 3 dintre marcatorii din ultima etapă, vor fi pe teren și la Ploiești, alături de Francisco Junior și Felix Mathaus, singurii străini rămași la Mediaș.

După victoria de la Arad (1-0), din ianuarie, Gaz Metan a pierdut următoarele 8 meciuri jucate în deplasare. Cel mai categoric eșec a fost cel din Giulești (0-8). În ultimele 8 deplasări, Gaz Metan a marcat de doar două ori. Golul cu Sepsi a fost primul, pe teren străin, din ianuarie încoace. 

Echipe probabile

Chindia Targoviste Echipă probabilă Chindia Targoviste
Portar Căbuz
Fundași Butean, Căpusă, Iacob, Dinu
Mijlocaşi A. Șerban, Dulca, Passaglia, Popadiuc
Atacanţi Chamed, Florea
Gaz Metan Medias Echipă probabilă Gaz Metan Medias
Portar Bumbar
Fundași Maxim, Avram, F. Mathaus, Țala
Mijlocaşi F. Junior, Iancu - Șteau, Gașpar, Costea
Atacanţi Domșa

Statistica meciurilor directe Chindia Targoviste v Gaz Metan Medias

Chindia și Gaz Metan și-au împărțit victoriile în ultimele 4 partide, câte două de fiecare. E a 4-a întâlnire din acest sezon, în care cele două au fost adversare și în Cupa României. Chindia s-a impus de fiecare dată în deplasare, 4-0 în campionat și 1-0 în Cupă. Gaz Metan a câștigat pe terenul dâmbovițenilor, în toamnă, 1-0. Ultimul succes al Chindiei, pe teren propriu, 1-0 în toamna lui 2020.

Cote pentru Chindia Targoviste v Gaz Metan Medias

Un meci cu cel puțin 4 goluri este cotat la 2.00. GG-ul are 2.57 și nu este tocmai imposibil ca Mediașul să marcheze împotriva Chindiei, dacă a reușit s-o facă la Sfântu Gheorghe sau acasă, cu Mioveni. 

Chindia Targoviste vs Gaz Metan Medias Pont: Peste 1.5 goluri în prima repriză

Chindia are nevoie de victorie în ultimul meci pentru a rămâne deasupra lui Dinamo și, în mod cert, o va obține, pentru că întâlnește ultima clasată, o echipă care își ia la revedere de la Liga 1. Singura necunoscută este diferența de scor, iar asta depinde de modul în care echipa lui Săndoi va aborda meciul. Cred că dâmbovițenii nu-și permit un start lent, care ar putea complica lucrurile, tocmai de aceea vor încerca să marcheze cât mai repede, chiar dacă echipa lui Săndoi nu este recunoscută drept una ofensivă. Din oferta de pariuri sportive Superbet am ales varianta unei prime reprize cu cel puțin două goluri. 5 dintre ultimele 6 meciuri ale Gazului au avut cel puțin două goluri până la pauză.

Miza: 10/10
Cota: 2.05
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici