1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Chindia Târgoviște vs FC Voluntari - Ponturi pariuri Liga 1 România, 5.04.2021. Dâmbovițenii au cel mai slab atac din campionat

Chindia Târgoviște vs FC Voluntari - Ponturi pariuri Liga 1 România, 5.04.2021. Dâmbovițenii au cel mai slab atac din campionat

Caramavrov
Caramavrov

2021-04-04 18:57:00

Fotbal România - Liga 1

05 Aprilie 2021, 17:30

Chindia Targoviste

Chindia Targoviste

versus
Voluntari FC

Voluntari FC

1.50

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Chindia Targoviste v Voluntari FC

Pariuri pe meciul dintre Chindia Târgoviște și FC Voluntari, care se dispută pe 5 aprilie 2021, de la ora 17.30, în cadrul etapei a 29-a a Ligii 1 România.

Chindia se află pe 9, cu 36 de puncte obținute în 28 de partide, golaveraj 22-23, în timp ce Voluntari e pe locul 12, cu 31 de puncte în 28 de etape, 31 de goluri marcate și 38 primite.

Meciul se dispută pe stadionul Municipal din Buzău.

Chindia Targoviste: Forma echipei, știri și statistici

În ultimul meci disputat în Liga 1, târgoviștenii au remizat la Viitorul 0-0.

Chindia a primit un singur gol în ultimele 4 partide din Liga 1 și are a treia apărare din campionat (23 de goluri primite, după Craiova (14) și CFR (15). E drept că au și cel mai slab atac, cu doar 22 de reușite, fără gol marcat în ultimele două meciuri (un gol înscris în ultimele 4 partide oficiale – 3 în campionat și una în Cupa României). Numai în cazul unei victorii cu Voluntari, echipa din Târgoviște mai are șanse la play-off.

„Întâlnim o echipă care era în mare formă înaintea întreruperii campionatului. Ne-am propus un anumit număr de puncte până la finalul sezonului regulat, sper să le și realizăm”, este declarația antrenorului Emil Săndoi înaintea jocului cu Voluntari.

Lipsește atacantul Daniel Popa, suspendat pentru acest meci, după ce a primit în runda precedentă al 7-lea cartonaș galben din acest sezon.

Mijlocașul Marco Dulca a fost titular pentru naționala U21 în meciul cu Germania (0-0), de la CE de tineret.

Chindia a jucat un amical cu Astra în perioada de întrerupere a campionatului, scor 1-1.

Voluntari FC: Forma echipei, știri și statistici

FC Voluntari e neînvinsă în ultimele 5 deplasări, în care a reușit 3 victorii și două remize!

„Încercăm să scoatem maxim posibil, să câștigăm. Noi avem mare nevoie de puncte, ca să ne îndepărtăm de zona roșie. Sper să avem continuitate în evoluții și în rezultate”, a sintetizat starea echipei antrenorul Bogdan Andone la conferința de presă premergătoare meciului de la Buzău.

Apărarea condusă de „bătrânul” Gabi Tamaș merge excelent: ilfovenii au primit un singur gol în ultimele 4 confruntări!

Mijlocașul Hélder Tavares s-a calificat, alături de selecționata Capului Verde, la Cupa Africii! El a intrat în repriza a doua în ultimele două meciuri disputate de naționala țării sale, cu Camerun (3-1) și Mozambic (1-0).

Mijlocașul Lukas Droppa este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene (4).

În pauza datorată acțiunilor echipelor naționale, Voluntari a învins cu 3-1, într-un amical, divizionara secundă Gloria Buzău.

Echipe probabile

Chindia Targoviste Echipă probabilă Chindia Targoviste
Portar Aioani
Fundași Martac, Pițian, Celea, C. Dinu
Mijlocaşi Dulca, Iacob – Neguț, Rață, Dumitrașcu
Atacanţi Florea
Voluntari FC Echipă probabilă Voluntari FC
Portar Rîmniceanu
Fundași Balaur, Tamaș, Armaș
Mijlocaşi Costin, I. Gheorghe, Droppa, Tavares, Briceag
Atacanţi Betancor, Pesic

Statistica meciurilor directe Chindia Targoviste v Voluntari FC

Au fost 7 confruntări între cele două până acum: 4 victorii Chindia, 3 Voluntari, niciun rezultat de egalitate!

În turul campionatului curent, târgoviștenii au câștigat în deplasare cu 2-0.

Cote pentru Chindia Targoviste v Voluntari FC

Puteți lua de la Betano bonus de bun venit, dar și o cotă bună, 1.62, pentru Under 2,25 total asiatic. Dacă se dau două goluri, câștigați jumătate din pot. La un gol sau niciunul, luați toată suma.

La Under 2 total asiatic, cota e 1.83 la aceeași agenție. În acest caz, la fix două reușite în acest meci, miza este returnată.

Chindia Targoviste vs Voluntari FC Pont: Sub 2,5 goluri

Cele două echipe au ajuns la o organizare tactică extraordinară pentru campionatul românesc. Ambele primesc foarte puține goluri și, dacă preiau conducerea în meci, e greu să mai fie egalate. Chindia are ultimele 6 jocuri oficiale de Under 1,5! Voluntari a terminat ultimele 7 partide din Liga 1 cu Under 2,5 goluri la total, iar 5 dintre acestea sunt de Under 1,5! Circumstanțe clare de un Under și în partida directă. Am ales cota din oferta Winmasters pariuri sportive.

Miza: 6/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici