1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Chindia Târgoviște vs Academica Clinceni - Ponturi pariuri Liga 1 România, 22.01.2021. Apărări beton

Chindia Târgoviște vs Academica Clinceni - Ponturi pariuri Liga 1 România, 22.01.2021. Apărări beton

Caramavrov
Caramavrov

2021-01-21 22:11:00

Fotbal România - Liga 1

22 Ianuarie 2021, 17:00

Chindia Targoviste

Chindia Targoviste

versus
Academica Clinceni

Academica Clinceni

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Chindia Targoviste v Academica Clinceni

Pronostic la finalul acestei analize pentru partida Chindia Târgoviște vs Academica Clinceni, care se dispută pe 23 ianuarie 2020, de la ora 17.00, în etapa a 18-a a Ligii 1 România.

Cele două, surprizele actualului campionat, sunt vecine pe ultimele două locuri de play-off: Academica se află pe poziția a 5-a, cu 26 de puncte, golaveraj 17-13, iar Chindia e pe 6, cu 24 de puncte, 14 goluri marcate și 13 primite.

Partida se va juca la Buftea, stadionul Chindiei fiind în modernizare.

Chindia Targoviste: Forma echipei, știri și statistici

Chindia a învins cu 1-0 la Dinamo, etapa trecută, prestând același joc bazat pe organizare defensivă și ieșiri pe contraatac. Târgoviștenii au ajuns la 7 meciuri oficiale consecutive fără înfrângere, incluzându-l și pe cel din Cupa României, cu Hermannstadt.

Clubul dâmbovițean a realizat două transferuri în această săptămână: fundașii Florinel Mitrea (27 de ani, de la Turris turnu Măgurele) și Milan Kocic (30 de ani, sloven, de la FC Voluntari).

„Avem o continuitate în rezultate pozitive, asta este cel mai important pentru noi. Asta demonstrează că rezultatele bune din tur nu au fost întâmplătoare”, spune antrenorul Emil Săndoi.

Marea problemă a Chindiei rămâne atacul, cel mai slab din campionat, alători de cel al arădenilor de la UTA, cu numai 14 reușite în 17 etape!

Posibil ca Berisha să rămână titular ca mijlocaș dreapta, ținând cont de faptul că el a marcat golul victoriei împotriva „câinilor”.

Ca știre de ultimă oră: clubul a anunțat pe pagina sa de facebook că trei jucători au fost depistați pozitiv la Coronavirus, fără a se specifica numele acestora. Cei trei au fost izolați, iar restul fotbaliștilor din lot au fost retestați, având rezultate negative, deci disputarea meciului nu este pusă în pericol.

Academica Clinceni: Forma echipei, știri și statistici

În ultimul meci de campionat, Academica a remizat, 0-0, la Călărași, într-un meci considerat pe teren propriu, cu Hermannstadt, după un joc modest, fapt recunoscut și de antrenorul Ilie Poenaru.

În această săptămână, clubul din Ilfov i-a transferat pe francezul Thibault Moulin (31 de ani, mijlocaș, ultima oară la MOS Caen, în Liga Regională 1 din Hexagon) și pe Adi Popa (32 de ani, atacant, ultima oară la FC Voluntari). Moulin nu poate încă juca, pentru că este în urmă cu pregătirea fizică.

Popa ar putea să apară pe teren în repriza a doua.

Rusescu va intra abia de luni la antrenamente normale, deci nu va evolua contra Chindiei.

„Se întâlnesc două echipe care încearcă să joace un fotbal bun, două echipe mici, dar care își doresc să facă performanță. Am avut parte de liniște și de stabilitate financiară, așa că au început să apară și rezultatele. Acum, așteptările sunt foarte mari.”, a punctat Poenaru la conferința de presă organizată pentru jocul de vineri.

Clinecniul are un singur eșec în ultimele 10 etape, 1-3 la CFR, în prima etapă din 2021.

Echipe probabile

Chindia Targoviste Echipă probabilă Chindia Targoviste
Portar Aioani
Fundași Căpușă, Pițian, Iacob, Dinu
Mijlocaşi Berisha, Rață, Dulca, Dumitrașcu
Atacanţi D. Florea, D. Popa
Academica Clinceni Echipă probabilă Academica Clinceni
Portar Vîlceanu
Fundași Pașov, Jutric, Gardoș, Dobrescu
Mijlocaşi Cascini, L. Dumitriu – Andronic, Longher, Cr. Tănase
Atacanţi Ciunciukov

Statistica meciurilor directe Chindia Targoviste v Academica Clinceni

În Liga 1, cele două s-au întâlnit de 5 ori: 3 victorii Academica, una Chindia și un egal.

În tur, a fost 0-0 cu Clinceni gazdă.

Cote pentru Chindia Targoviste v Academica Clinceni

Ambele echipe au făcut multe meciuri de Under, stau foarte bine în defensivă, așa că, logic, ar fi de pariat pe Under 2,5. Puteți accesa la Winmasters bonus de bun venit, dar și cea mai bună cotă pentru această opțiune: 1.51.

Academica handicap asiatic 0 are cea mai bună cotă la Betano: 2.12.

Chindia Targoviste vs Academica Clinceni Pont: +0.5 handicap asiatic Clinceni (X2)

Probabil că va fi un meci cu puține ocazii, e posibil să vedem un egal de luptă, poate 0-0 sau 1-1, asta în condiții normale, ținând cont de evoluțiile de până acum ale celor două echipe. N-o văd pe Chindia să aibe forța să câștige această partidă. Și dacă vor conduce târgoviștenii, Academica poate riposta. Impresia mea de până acum este că formația din Clinceni e mai puternică și, chiar dacă sunt doar două puncte între cele două, există un plus de valoare în favoarea ilfovenilor, dat și de jucătorii cu mare experiență, gen Gardoș, Cristi Tănase, acum și Adi Popa. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.53
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici