Share

Pontul pentru CFR Cluj - Sepsi OSK, Liga I: țintă clară pentru campioni

Liga 1

Cota: 1.55

Adaugat de: Răzvan Toma

02 Dec 2019 23:15 1,2k 0
Logo CFR Cluj
Logo Sepsi Sf. Gheorghe
CFR Cluj
Sepsi Sf. Gheorghe
VS
18:00 04 Decembrie 2019
Fotbal România - Liga 1

Analiză și informații pentru CFR Cluj v Sepsi Sf. Gheorghe

În acest mijloc de săptămână, CFR Cluj nu mai e cu gândul departe, adică la mii de km, la adversarele de Liga Europa, așa cum se obișnuise în ultima vreme, ci a rămas cu el acasă. Aceasta deoarece de această dată va trebui să se confrunte în etapa intermediară cu Sepsi. Iar meciurile interne au devenit tot mai grele acum, la sfârșit de an, când oboseala a început să cuprindă și trupa lui Dan Petrescu. S-a văzut asta în confruntarea sa din ultima etapă, când a fost obligată să se mulțumească doar cu remiza în fața unei echipe foarte modeste, precum Hermannstadt. Sepsi în schimb a luat prima gură de aer, și încă una mare, de la venirea lui Leo Grozavu pe banca tehnică, după victoria în fața favoritei de carton la titlu, CSU Craiova. Așa că meciul nu se anunță chiar așa ușor pentru campioană, care rămâne însă mare favorită. Pontul pentru acest joc poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

E Î V E V

În afara egalului din prima etapă a sezonului, 1-1 cu CSMP Iași, CFR Cluj n-a mai pierdut vreun punct pe teren propriu, în Liga I, câștigând toate cele 8 partide care au urmat în Gruia: 1-0 cu Dinamo, 3-0 cu Hermannstadt, 4-1 cu FC Botoșani, 5-0 cu FC Voluntari, 3-0 cu Gaz Metan, 2-0 cu CSU Craiova, 3-0 cu Academica, 4-0 cu Chindia. Așadar, doar două goluri primite. Dan Petrescu nu are indisponibilități în lot, însă sarcina sa în a alcătui primul „11” nu se simplifică, deoarece trebuie să cumpănească în ceea ce privește jucătorii pe care să-i folosească și cum să le drămuiască forțele pentru a fi apți de rezultate pozitive atât cu Sepsi (căci cel cu Botoșaniul este posibil să fie amânat), cât și în decisivul joc cu Celtic, din Europa.

Sepsi Sf. Gheorghe: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î V

După 7 etape fără victorie, cei de la Sepsi au izbutit să pună capăt acelei nefericite serii, câștigând runda trecută, acasă, cu CSU Craiova, 1-0. Un rezultat care are darul de a readuce încrederea în cadrul lotului. De aceea nici Leo Grozavu nu are motive să efectueze vreo schimbare în primul 11 pe care îl va alinia, chiar dacă nu are indisponibilități. Până la începutul returului sezonului regular, Sepsi nu primise în deplasare mai mult de un gol pe meci: 0-0 la FC Voluntari, 1-1 la Gaz Metan, 1-0 la CSU Craiova, 1-1 la Academica, 0-0 la Chindia, 1-1 la CSMP Iași și 1-1 la FC Botoșani. În cele două deplasări din retur însă, numărul de goluri din poarta lor a crescut, mai întâi 1-2 la FCSB și apoi 1-4 la Viitorul. Este necesară precizarea că ambele aceste scoruri au fost „ajutate” și de arbitraje, la București chiar în ceea ce privește rezultatul final, iar la Ovidiu în numărul exagerat de goluri primit, inventându-i-se un henț în careu inexistent, din care a primit golul 4. Așadar, cei din Sfântu Gheorghe se apară destul de bine, echipele gazde fiind nevoite să se întrebuințeze ceva pentru a-i desface apărarea.

Echipe probabile

CFR Cluj

Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Arlauskis
Fundași Sušić, Paulo Vinicius, Boli, Camora
Mijlocaşi Itu, Bordeianu, Culio
Atacanţi Deac, Traoré, Costache

Sepsi Sf. Gheorghe

Echipă probabilă Sepsi Sf. Gheorghe
Portar Niczuly
Fundași Dimitrov, Barišić, Diakhité, Fl. Ștefan
Mijlocaşi Vașvari, Velev – Carnat, I. Fülöp, M. Ștefănescu
Atacanţi Šafranko

Statistica meciurilor directe CFR Cluj v Sepsi Sf. Gheorghe

Până la începutul acestui sezon, CFR Cluj avea 100% în partidele cu Sepsi, adică 6 victorii în 6 meciuri. Însă în acest tur de sezon regular, când a fost 1-1 la Sfântu Gheorghe, s-a întâmplat pentru prima oară ca Sepsi să nu părăsească terenul învinsă în fața echipei clujene. A rămas însă procentul de 100% pentru CFR ca gază în confruntările dintre cele două, alb-vișinii câștigând toate cele 3 partide de până acum disputate cu Sepsi în Gruia.

Cote pentru CFR Cluj v Sepsi Sf. Gheorghe

1,56 este cota că nu vor înscrie ambele.

CFR Cluj vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: CFR Cluj -1 handicap asiatic

Chiar dacă s-a văzut cu Hermanntsadt, în precedenta etapă, că a cuprins-o și pe CFR Cluj oboseala, fapt normal după atâtea partide jucate, campioana rămâne o echipă redutabilă, care se poate mobiliza în momentele de cumpănă. Așa cum ar fi și acum, nu neapărat deoarece Sepsi ar fi o mare piatră de încercare, ci pentru că alb-vișinii se află în linia dreaptă a finișului acestui an calendaristic, când de obicei cei din urmă pași devin tot mai grei, tot mai apăsători. Nu trebuie uitat însă că oamenii lui Dan Petrescu, fără egalul din prima etapă cu CSMP Iași, ar fi avut 100% față de ceea ce înseamnă victoriile în Gruia, câștigând de-atunci, nefiind deloc niște gazde ospitaliere. De asemenea, în afară de acel meci amintit, care a avut scorul de 1-1, clujenii au mai primit doar un singur gol (de la FC Botoșani). Așadar doar 2 goluri recepționate în 9 partide, campioana arătând ca o adevărată fortăreață, greu de străpuns pentru echipele vizitatoare. De aceea, și cu Sepsi, CFR are clar prima șansă, în care va ținti mai ales cele trei puncte, fără a viza un festival de goluri, mai ales că și apărarea lui Sepsi nu e chiar de matineu.

Pont pariuri: CFR Cluj -1 handicap asiatic

Miza: 9/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

CFR Cluj vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: Over 3 goluri handicap asiatic

CFR a dat 4 goluri Chindiei în ultimul meci de campionat de pe teren propriu și are un traseu impresionant acasă. Echipa se simte bine pe propria arenă, jucătorii se știu foarte bine, combinațiile sunt bine puse la punct, așa că apar și ocaziile, și golurile. Sepsi mi-a plăcut ca și curaj în meciul de la Viitorul, unde a pierdut din cauza a două eliminări. Cred că oaspeții vor încerca și ei să pună probleme, dacă vor să scoată ceva de pe terenul campioanei. La fix 3 goluri marcate în acest meci, primim înapoi suma mizată. La mai mult de 3, câștigăm pariul.

Pont pariuri: Over 3 goluri handicap asiatic

Miza: 5/10

Cota: 2.80

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici