1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. CFR Cluj vs FCSB - Ponturi pariuri Supercupa României, 15.04.2021. Multe absențe

CFR Cluj vs FCSB - Ponturi pariuri Supercupa României, 15.04.2021. Multe absențe

Caramavrov
Caramavrov

2021-04-14 20:21:00

Supercupa României

15 Aprilie 2021, 19:00

CFR Cluj

CFR Cluj

versus
FCSB

FCSB

1.52

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru CFR Cluj v FCSB

Vă ofer un pont pentru CFR Cluj vs FCSB, meci pentru Supercupa României, care se joacă pe 15 martie 2021, de la ora 19:00.

Trofeul se dispută între câștigătoarea campionatului din sezonul trecut, CFR, și câștigătoarea Cupei României, FCSB.

Cele două se află în lupta la titlu și în acest sezon. După înjumătățirea punctelor în play-off, FCSB e pe locul 1, cu 33 de puncte, iar CFR se află în imediata apropiere, pe 2, cu 32 de puncte.

Partida se va disputa pe stadionul „Ilie Oană”, din Ploiești, și va fi arbitrată la centru de Radu Petrescu.

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

CFR a remizat, 0-0, la Craiova, în ultima partidă din sezonul regulat, jucând mult mai bine decât cu FCSB (0-3) și Dinamo (1-0, cu doi oameni mai mult pe teren!).

Se pare că Omrani s-a accidentat în meciul de la Craiova, el a și ieșit în minutul 85, înlocuit de Rondon, care ar putea fi titular în Supercupă. Accidentați sunt și Vinicius și Pereira.

„Trebuie să fim conectați, responsabili, să facem un joc aproape perfect. Adversarul nostru e favorit, ținând cont de faptul că e pe primul loc în Liga 1 și de ultimul meci direct. Dar eu am încredere mare în grupul nostru, în posibilitățile noastre”, a spus Edi Iordănescu, cel care a câștigat Supercupa României cu CFR în precedentul mandat.

Andrei Burcă „este transfigurat”, din spusele lui Iordănescu jr, după lovitura în pomete primită la Craiova, în ultimul meci jucat. Antrenorul spera în recuperarea acestuia până la ora jocului cu FCSB. Mai mult, Bordeianu a fost depistat pozitiv la testul Covid și a fost trimis în izolare, așa cum este și Itu.

E posibil ca antrenorul să folosească mai mulți jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon, printre care și portarul Arlauskis, care îi va lua locul lui Bălgrădean.

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

FCSB a fost „șifonată” în ultimul meci jucat în campionat, 1-1 la Sepsi, în ultima rundă a sezonului regulat: Miron și Olaru au ieșit accidentați în prima repriză și au nevoie de aproximativ 3 săptămâni de pauză. De asemenea, Florinel Coman este accidentat în continuare și nu poate fi folosit.

În locul lui Miron ar putea juca Nedelcu, iar în locul lui Olaru – Oaidă sau Vînă.

„Principalul nostru obiectiv este campionatul, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim Supercupa. Ei vin cu ambiție, după eșecul din campionat. ”, a spus Toni Petrea înaintea meciului, antrenor care are deja un trofeu câștigat cu FCSB, Cupa României.

S-a vorbit din nou în această săptămână despre un evetual transfer al lui Moruțan în străinătate: Becali ar fi refuzat 10 milioane de euro. Totuși, evoluțiile fostului jucător al Botoșaniului au fost în scădere în ultima vreme, el jucând destul de modest și la turneul final al Campionatului European de tineret.

FCSB vine după două remize în Liga 1, cu Universitatea Craiova și Sepsi, dar are un singur gol primit în ultimele 7 partide!

Echipe probabile

CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Arlauskis
Fundași Susic, Ciobotariu, Ben Yousseff, Camora
Mijlocaşi L. Aurelio, Hoban, Sigurjonsson
Atacanţi Chipciu, Rondon, Păun
FCSB Echipă probabilă FCSB
Portar Vlad
Fundași Creţu, Cristea, Nedelcu, Panțîru
Mijlocaşi Ov. Popescu, Şut, Oaidă
Atacanţi Moruţan, Fl. Tănase, Oct. Popescu

Statistica meciurilor directe CFR Cluj v FCSB

După 4 victorii consecutive ale CFR-ului, a venit și una a FCSB-ului, 3-0 în returul sezonului regulat, într-un meci controlat aproape în totalitate de echipa antrenată de Toni Petrea și în care campioanei i-au lipsit 4 atacanți, iar Arlauskis a fost eliminat în minutul 41.

În ultimele 10 confruntări dintre cele două, CFR a învins de 5 ori, iar FCSB de numai 3.

Cote pentru CFR Cluj v FCSB

Am detectat o cotă bună pentru FCSB 0 handicap asiatic (echivalent cu X2), pe Betano bet: 1.60!

Rivalitatea fiind mare, probabil că se va juca destul de aspru, așa că ar fi de încercat Over 2,5 cartonașe FCSB, la o cotă de 1.75 pe aceeași agenție. De altfel, atmosfera a fost încăractă de ultimele „înțepături” televizate dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali.

CFR Cluj vs FCSB Pont: Peste 1,5 goluri total asiatic

Sunt probleme în cele două defensive, se va recurge la improvizații sau la cupluri de fundași centrali care n-au mai jucat împreună, așa că s-ar putea marca măcar câte un gol de fiecare parte, iar cota este foarte bună pentru Over 1,5. Ar trebui să vedem un meci deschis, în care ambele echipe să joace un fotbal spectaculos, pe goluri, mai ales că au fotbaliști foarte buni în ofensivă. Ultimele trei meciuri directe au fost cu cel puțin două reușite. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.52
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici