1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. CFR Cluj vs FC Botoșani. Ponturi Pariuri Liga 1, 17.10.2020. Clujenii sunt mari favoriți

CFR Cluj vs FC Botoșani. Ponturi Pariuri Liga 1, 17.10.2020. Clujenii sunt mari favoriți

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-10-16 13:52:00

Fotbal România - Liga 1

17 Octombrie 2020, 21:30

CFR Cluj

CFR Cluj

versus
FC Botoșani

FC Botoșani

1.91

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru CFR Cluj v FC Botoșani

CFR Cluj și FC Botoșani se întâlnesc în Gruia, în etapa a 7-a din Liga 1. Campioana este pe poziția a 3-a, la 6 puncte în spatele Craiovei, în vreme ce moldovenii sunt la mijlocul clasamentului, fără victorie în ultimele 5 meciuri. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

CFR Cluj a sacrificat ultimele meciuri de campionat pentru calificarea în grupele Europa League. Campioana României nu a câștigat niciunul dintre ultimele două meciuri, ambele încheiate la egalitate, 0-0 cu Chindia și 1-1 cu Viitorul, astfel încât distanța față de lider s-a mărit la 6 puncte. În plus, CFR Cluj a fost depășită la golaveraj de FCSB, astfel încât toată lumea așteaptă o răbufnire de orgoliu din partea băieților lui Dan Petrescu. 

În pauza competițională, au mai apărut schimbări la nivelul lotului. Bordeianu a fost transferat în zona Golfului, astfel încât CFR Cluj a rămas doar cu Hoban în zona centrală a terenului. În același timp, Petrescu a primit întăriri. Au venit Latovlevici și Carnat, care au și apucat să joace un meci, amicalul cu UTA, câștigat cu 2-0, grație golurilor marcate de Păun și Rondon. În mod normal, doar Camora ar fi titular, dintre cei care au fost convocați la echipa națională, pentru că a jucat doar în Islanda. Burcă a evoluat în toate meciurile și ar putea acuza o stare de oboseală, în vreme ce Deac a avut prestații modeste și ar putea fi rezerva lui Rondon.

CFR Cluj e neînvinsă în acest sezon, pe teren propriu, dar are un singur succes în cele 3 etape de până acum și un singur gol marcat, cu Hermannstadt. Nicio echipă nu i-a dat gol în Gruia, CFR-ului, în acest sezon. De altfel, CFR Cluj are 5 meciuri consecutive fără gol primit, în această stagiune.

FC Botoșani: Forma echipei, știri și statistici

FC Botoșani s-a stins, după un start foarte bun. Echipa lui Marius Croitoru n-a mai bătut pe nimeni de la finalul lui august și a ajuns în afara locurilor de play-off. Botoșănenii sunt pe locul 8, cu doar 8 puncte, iar în campionat vin după două eșecuri consecutive, 1-2 cu Hermannstadt și 0-2 cu Chindia. Sunt 4 meciuri la rând în campionat, în care moldovenii au luat doar două puncte, iar seria fără victorie se extinde la 5 partide, dacă adăugăm și meciul cu Shkenadija, din preliminariile Europa League. Ultimul succes al echipei lui Marius Croitoru e cel cu Poli Iași (4-0), din 30 august.

Cum asta n-ar fi fost de ajuns, moldovenii se confruntă și cu mari probleme de lot. Dzugandzic, golgheterul din sezonul precedent a plecat în Rusia, iar Ofosu și Câmpanu au fost vânduți la Craiova. Vorbim, din start, de doi titulari, cărora li se adaugă alți doi, din defensivă. Chindriș este suspendat, după eliminarea din partida cu Chindia, iar Haruț, titular în ultimele două partide ale naționalei de tineret, a fost depistat pozitiv cu Sars-Cov 2. Croitoru va avea, așadar, mult de tras pentru a alcătui un prim 11 competitiv în Gruia, în condițiile în care și Babunski e pozitiv.

În două dintre ultimele 3 meciuri, FC Botoșani nu a marcat. Moldovenii au un singur succes în ultimele 5 meciuri jucate în deplasare, 3-2 cu FC Argeș. Totuși, echipa lui Croitoru a marcat în toate deplasările din acest sezon.

Echipe probabile

CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Bălgrădean
Fundași Susic, Vinicius, Cestor, Camora
Mijlocaşi Itu, Hoban, Djokovic
Atacanţi Rondon, Debeljuh, Carnat
FC Botoșani Echipă probabilă FC Botoșani
Portar Hankic
Fundași Patache, Plămadă, Șeroni, Țigănașu
Mijlocaşi J. Rodriguez, Croitoru - Ashkovski, Florescu, Ongenda
Atacanţi Roman

Statistica meciurilor directe CFR Cluj v FC Botoșani

CFR Cluj a câștigat ultimele două meciuri jucate în Liga 1 și are 4 victorii în ultimele 5 meciuri de campionat. Excepția e partida din returul sezonului regulat, în stagiunea precedentă, câștigată de Botoșani cu 2-1. În Gruia, moldovenii nu au câștigat niciodată și au obținut ultimul punct în iulie 2018.

Cote pentru CFR Cluj v FC Botoșani

Chiar dacă pare mare, o cotă foarte interesantă mi se pare cea pentru un HA (-1) în prima repriză. Pentru un avantaj de două goluri la pauză, cu banii înapoi dacă ardelenii conduc la limită, Unibet pariuri sportive oferă 3.05. Victoria CFR-ului la zero este cotată la 1.60.

CFR Cluj vs FC Botoșani Pont: CFR Cluj câștigă cu handicap (-1.5)

CFR Cluj e mare favorită în fața unei echipe care și-a pierdut o mare parte dintre titulari. În mod normal, clujenii n-ar trebui să aibă probleme în fața unui adversar care, oricum, era în pierdere de turație. Echipa lui Dan Petrescu a mai adus jucători în această pauză, astfel încât campioana României are toate posturile acoperite, indiferent de situație. Unibet pariuri sportive oferă cea mai bună cotă pentru o victorie la cel puțin două goluri a clujenilor.

Miza: 8/10
Cota: 1.91
Status: Pierdut

CFR Cluj vs FC Botoșani Pont: CFR -1 handicap asiatic

CFR Cluj are în față un meci din grupele Europa League, joi, la ȚSKA Sofia, dar jucătorii au timp să se recupereze în 5 zile. Cred că Dan Petrescu dorește să câștige partida cu Botoșani și pentru a nu pierde contactul cu liderul Craiova, dar și pentru moralul fotbaliștilor săi. CFR e mai puternică decât Botoșani, care a și pierdut mulți jucători valoroși în perioada de transferuri. De altfel, s-a și văzut în precedentul meci, când echipa lui Croitoru a fost învinsă acasă de Chindia Târgoviște, cu 2-0, o echipă care luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Miza: 8/10
Cota: 1.55
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici