1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. CFR Cluj vs Chindia Târgoviște. Ponturi Pariuri Liga 1, 31.07.2021. Clujenii țin aproape de Rapid

CFR Cluj vs Chindia Târgoviște. Ponturi Pariuri Liga 1, 31.07.2021. Clujenii țin aproape de Rapid

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-07-30 14:42:00

Fotbal România - Liga 1

31 Iulie 2021, 22:00

CFR Cluj

CFR Cluj

versus
Chindia Targoviste

Chindia Targoviste

1.62

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru CFR Cluj v Chindia Targoviste

Al doilea meci de sâmbătă, în etapa a 3-a din Liga 1, le aduce față în față pe CFR Cluj și Chindia Târgoviște. Ardelenii au maximum de puncte după primele două etape și au rămas singurii reprezentați ai Ligii 1 în cupele europene. Băieții lui Săndoi au început șovăielnic și au doar un punct după două meciuri. Partida va fi arbitrată de Florin Andrei. Pontul recomandat, la finalul analizei meciului. 

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

CFR Cluj a rămas singura reprezentantă a României în cupele europene, iar Marius Șumudică vede acest lucru ca pe un impediment, pentru că echipa sa va fi angrenată în meciuri din 3 în 3 zile cel puțin până la finalul anului. CFR Cluj este una dintre cele două două echipe cu punctaj maxim după primele două etape, alături de Rapid, și vrea să continue seria câștigătoare în fața unui adversar care a avut destule probleme în acest sezon. Ardelenii vin după 4 victorii consecutive, în campionat și preliminariile Champions League. La mijlocul săptămânii, echipa din Gruia a învins-o pe Lincoln Red Imps, cu 2-0, și s-a calificat în turul 3 preliminar din Liga Campionilor, unde va da peste Young Boys Berna, echipa care i-a interzis calificarea în șaisprezecimile Europa League, în sezonul precedent. Meciul cu Lincoln a fost primul în care ardelenii nu au luat gol, după 4 partide în care apărarea a cedat de 6 ori.

E foarte posibil ca Șumudică să facă modificări substanțiale în primul 11. Alibec ar putea intra titular, în locul lui Debeljuh, iar Omrani l-ar putea înlocui pe Chipciu. Nu este exclus să-i vedem din primul minut pe Tahiri, Manea și chiar Bălgrădean. Petrila va juca sigur, pentru a respecta regula U21. Din păcate pentru clujeni, Burcă s-a reaccidentat și va mai lipsi o perioadă, astfel încât cuplul de fundași centrali va fi alcătuit tot din Graovac și Cestor. Bouhenna va rămâne pe bancă. 

CFR Cluj a pierdut două dintre ultimele 5 meciuri jucate în Gruia, acolo unde-și păstrase invincibilitatea pe parcursul a 10 meciuri, înaintea eșecului cu Universitatea Craiova, din aprilie. O singură dată, în ultimele 9 meciuri jucate la Cluj, CFR nu a marcat - 0-1 cu Sepsi, în mai. 

Chindia Targoviste: Forma echipei, știri și statistici

Chindia a câștigat play-out-ul, în sezonul precedent, și speră la mai mult în acest sezon. Totuși, startul dâmbovițenilor este lent, cu un singur punct obținut în primele două etape, ceea ce este puțin neașteptat, dat fiind că au întâlnit o nou promovată și o echipă pe care o învinseseră chiar în deplasare, la ultima întâlnire. Dacă în fața Rapidului se poate vorbi și de puțin ghinion, la ratarea lui Daniel Florea din final, cu Sepsi, echipa lui Săndoi a avut un noroc incredibil, la golul egalizator, marcat de Cherchez, în minutul 87. Fotbalistul Chindiei a primit un cadou neașteptat de la Hugo Sousa. 

Față de partida cu Rapid, Emil Săndoi a schimbat în linia mediană, principala vulnerabilitate comparativ cu sezonul precedent. L-a urcat pe Iacob în linia mediană și l-a titularizat pe Baxenvanos în centru, alături de Celea. În mod normal, așa va aborda și partida din Gruia, în condițiile în care Dulca abia s-a întors de la naționala olimpică și va intra în programul echipei abia săptămâna viitoare. Totuși, față de partida cu Sepsi, e posibil ca Daniel Popa să se întoarcă în primul 11, alături de Florea, caz în care sacrificat va fi Popadiuc.

Chindia n-a marcat în ultimele 3 deplasări, dar nici n-a primit gol în două dintre ele. Până la eșecul de pe Arena Națională, cu Rapid, Chindia nu  pierduse în ultimele 4 deplasări și nici măcar nu primise gol. În ultimele 5 partide jucate în deplasare de echipa lui Săndoi s-au marcat doar 3 goluri. Ultimul succes extern, 1-0 la Arad, pe 1 mai. 

Echipe probabile

CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Bălgrădean
Fundași Manea, Graovac, Cestor, Camora
Mijlocaşi Sigurjonsson, Rodriguez - Omrani, Tahiri, Petrila
Atacanţi Alibec
Chindia Targoviste Echipă probabilă Chindia Targoviste
Portar Moldovan
Fundași Căpușă, Celea, Baxevanos, Rrumbullaku
Mijlocaşi Neguț, Iacob, Suciu, Șerban
Atacanţi Popa, Florea

Statistica meciurilor directe CFR Cluj v Chindia Targoviste

Chindia n-a câștigat niciodată cu CFR Cluj, care are 4 victorii și o remiză în cele 5 partide directe - 4 din campionat și o alta în Cupa României. În sezonul precedent, CFR s-a impus cu 1-0 în deplasare, după ce meciul din Gruia se încheiase 0-0. Chindia are un singur gol marcat cu CFR Cluj, într-un eșec din urmă cu două sezoane, 1-4 la Ploiești. La acea vreme, dâmbovițenii au condus la pauză cu 1-0. 

Cote pentru CFR Cluj v Chindia Targoviste

CFR Cluj are 1.78 pentru un HA (-1), dar trebuie ținut cont că, în sezonul trecut, a marcat doar o dată împotriva Chindiei. O cotă interesantă, care ține cont de problemele defensive pe care le are campioana României este cea pentru GG - 2.42.

CFR Cluj vs Chindia Targoviste Pont: Peste 7.5 cornere

Aparent, partida dintre CFR Cluj și Chindia este foarte dezechilibrată dat fiind statutul celor două echipe. Pe de altă parte, clujenii au avut probleme în toate meciurile din acest sezon, astfel încât ar putea și un meci complicat pentru echipa lui Șumudică. Emil Săndoi își organizează echipa foarte bine, ceea ce ar putea s-o încurce pe CFR Cluj, în tentativa de a continua cu procentaj maxim în Liga 1. Pentru meciul din Gruia am ales varianta pe cornere. Betano pariuri oferă o linie accesibilă, la o cotă decentă. Chindia a făcut meciuri cu cel puțin 8 cornere în primele două etape. CFR a avut un meci în care a depășit singură linia, cel de la Clicneni, din runda precedentă, iar în partida cu FCU Craiova au fost fix 7 cornere. Cred că sunt șanse destul de mari să vedem măcar 8 lovituri de la colț în Gruia.

Miza: 9/10
Cota: 1.62
Status: Pierdut

CFR Cluj vs Chindia Targoviste Pont: -1 handicap asiatic CFR

CFR Cluj a intrat deja într-un ritm infernal și, chiar dacă nu a jucat la superlativ până acum, și-a făcut treaba, are două victorii în campionat și a ajuns în turul III preliminar al Champions League. Șumudică a folosit aproape toți jucătorii, așa că, oricine ar intra, are meciuri în picioare. Sunt probleme în defensivă, dar echipa dezvoltă bine atacul, ar trebui doar să finalizeze mai mult. Chindia nu mai e cea din campionatul trecut, a pierdut câțiva jucători buni, printre care Rață și Dumitrașcu, iar Dulca abia a revenit de la JO. Pariul e câștigător în cazul unei victorii a campioanei de la două goluri în sus. La un singur gol diferență, primim înapoi suma mizată. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive

Miza: 8/10
Cota: 1.78
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+98.8
Câștigate
31
Pierdute
11
2
Curry
+58.72
Câștigate
11
Pierdute
4
3
Baicu Marius
+42.55
Câștigate
5
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici