1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Astra - Viitorul. Ponturi pariuri România Liga 1. 31.01.2021

Astra - Viitorul. Ponturi pariuri România Liga 1. 31.01.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-01-31 00:17:00

Fotbal România - Liga 1

31 Ianuarie 2021, 14:00

Astra Giurgiu

Astra Giurgiu

versus
Viitorul

Viitorul

1.98

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Astra Giurgiu v Viitorul

În etapa a 20-a din Liga 1, Astra joacă pe teren propriu cu Viitorul, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Astra ocupă locul 13, cu 18 puncte, în timp ce Viitorul ocupă locul opt, cu 24 de puncte.

Meciul va fi arbitrat de Ovidiu Hațegan.

Astra Giurgiu: Forma echipei, știri și statistici

Astra a reușit să scoată un egal pe terenul CFR-ului, unde a deschis scorul prin Budescu, dar a fost egalată în partea secundă, cu zece minute înainte de final. A fost un meci bun făcut de giurgiuveni, dar lipsa de forță în atac a fost ușor de sesizat. Astra revine acum pe teren propriu după două deplasări consecutive și va dori să ia toate punctele, deoarece se află la doar trei puncte de zona retrogradării. Eugen Neagoe îl va readuce pe Montini în echipa de start, dar nu-l va avea la dispoziție pe Hugo Souza, accidentat. Jovanovic îi va lua locul lui Souza, iar Merloi îi va lua locul lui Stahl. Astra are două egaluri și o victorie în ultimele trei meciuri jucate acasă. 

Viitorul: Forma echipei, știri și statistici

Viitorul a ajuns la patru egaluri consecutive, după 3-3 pe teren propriu cu Sepsi. Dobrogenii au fost egalați în ultimul minut, într-o partidă în care au condus de trei ori. Luckassen a marcat două goluri și a ajuns la cota nouă, iar șase din acest goluri au reprezentat primul gol al Viitorului. Echipa pregătită de Mircea Rednic are trei egaluri și o înfrângere în ultimele patru deplasări și nu câștigă de șase mecirui jucate pe teren străin. În ceea ce privește golurile marcate în deplasare, Viitorul nu stă grozav, are doar două în ultimele șase jucate. Va reveni Ghiță în centrul apărării, deoarece a picat transferul în Ungaria, Benzar va intra la mijloc în locul lui Matei, iar Ganea va juca în atac cu Luckassen și Mățan. 

Echipe probabile

Astra Giurgiu Echipă probabilă Astra Giurgiu
Portar Popa
Fundași Jovanovic, Găman, Graovac, Bruno
Mijlocaşi Crepulja, Canadjia, Răduț
Atacanţi Merloi, Montini, Budescu
Viitorul Echipă probabilă Viitorul
Portar Cojocaru
Fundași Dussault, Dobrosavlevic, Ghiță, Boboc
Mijlocaşi Artean, Benzar, Ciobanu
Atacanţi Ganea, Luckassen, Mățan

Statistica meciurilor directe Astra Giurgiu v Viitorul

În ultimele zece întâlniri directe, Viitorul s-a impus de șase ori, iar Astra a câștigat de două ori. În tur, Viitorul a câștigat cu 4-1

Cote pentru Astra Giurgiu v Viitorul

Din oferta Betano pariuri sportive am ales alte două cote pentru acest meci. Avem o cotă de 1,76 pentru PSF X și o cotă de 1,62 pentru 1X.

Astra Giurgiu vs Viitorul Pont: Peste 2,5 goluri

Viitorul vine la Giurgiu pentru a sparge blestemul egalurilor și va întâlni o formație motivată de egalul de la Cluj. Sunt atacanți buni în ambele tabere, iar apărările au dat semne de slăbiciune. A fost 4-1 în tur pentru dobrogeni și mă aștept la o altă partidă deschisă, în care să vedem două echipe care atacă. Avem o cotă foarte bună pentru un meci cu cel puțin trei goluri, pe care am ales-o din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.98
Status: Pierdut

Astra Giurgiu vs Viitorul Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Viitorul trebuie să rupă șirul meciurilor terminate la egalitate și trebuie să iasă la atac în meciul cu Astra, are nevoie de victorie pentru a mai spera la play-off. Astra este o echipă ofensivă care are un atac valoros, cu goluri mai multe decât echipele din fruntea clasamentului, dar cu o defensivă slabă, care a dus-o pe loc de play-out. Ar trebui să avem goluri multe și rapide în această partidă. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 2.00
Status: Anulat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici