1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Astra Giurgiu vs Poli Iași – Ponturi pariuri Liga 1 România, 25.10.2020. Pancu n-are fundași centrali!

Astra Giurgiu vs Poli Iași – Ponturi pariuri Liga 1 România, 25.10.2020. Pancu n-are fundași centrali!

Caramavrov
Caramavrov

2020-10-23 22:48:00

Fotbal România - Liga 1

24 Octombrie 2020, 19:30

Astra Giurgiu

Astra Giurgiu

versus
Nefolosibil1

Nefolosibil1

2.40

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Astra Giurgiu v Nefolosibil1

Analiză și pont în cele ce urmează pentru meciul Astra Giurgiu vs Poli Iași, care se dispută pe 25 octombrie, de la ora 19.30, în cadrul etapei a 8-a din Liga 1 România.

Astra Giurgiu e, surprinzător, ultima în clasament, cu numai un punct câștigat în 7 etape! Golaveraj: 5-17.

Ieșenii se află pe 10, cu 9 puncte în 7 partide, 11 goluri marcate și 17 primite.

Cele două combatante au cele mai proaste apărări din Liga 1.

Astra Giurgiu: Forma echipei, știri și statistici

Astra are 4 înfrângeri la rând, a pierdut în etapa trecută și în fața Argeșului, echipă care nu bătuse pe nimeni până atunci.

Atmosfera a fost foarte tensionată în vestiarul echipei din Giurgiu din cauza restanțelor financiare. Se pare că a fost achitată o parte dintre acestea.

Budescu n-a mai avut niciun chef de fotbal, a stat cu gândul doar la banii pe care-i avea de primit și chiar a a refuzat să intre pe teren în repriza a doua a unui amical. În plus, și-a pierdut și „fratele”, pe Alibec, transferat la Kayserispor, în Turcia. Iar plecarea acestuia se simte în atacul astralilor.

În rest, nu lipsește nimeni din lot, dar jucătorii sunt în continuare în urmă cu pregătirea fizică.

Edi Iordănescu nu a ajuns încă la echipă după demiterea lui Bogdan Andone, deoarece nu a primit asigurări că probleme financiare ale jucătorilor se vor rezolva rapid și în totalitate. Echipa e antrenată de doi colaboratori ai lui Iordănescu, Alexandru Radu și Bogdan Pîrvu.

Nefolosibil1: Forma echipei, știri și statistici

Ieșenii au în continuare mulți absenți, iar apărarea e praf. S-a văzut și în ultimul meci, 1-4 acasă cu Sepsi, când Pancu a fost nevoit să improvizeze: l-a băgat fundaș central pe mijlocașul De Iriondo, care a făcut cuplu cu grecul Baxevanos (21 de ani). Acesta jucase doar 10 minute la seniori până la transferul la Iași, iar asta se vede în evoluțiile lui: e foarte nesigur și greșește destul de mult.

Dar de ce a rămas Poli într-un singur fundaș central, și acela neexperimentat? Frăsinescu a fost testat pozitiv la Covid, n-a putut juca împotriva lui Sepsi și nu va evolua nici la Giurgiu. Apoi, Mihalache a primit cartonaș roșu la Craiova, când l-a accidentat grav pe Koljic. Apărătorul ieșenilor a stat cu Sepsi și, în această săptămână, și-a primit pedeapsa: 8 etape de suspendare! Deci mai are de ispășit 7! Mihalache vrea să facă apel la Comisii, susținând că intrarea care a dus la accidentarea lui Koljici nu a fost intenționată.

Ieșenii n-au avut bani să aducă vreun fundaș central, iar Răzvan Popa, care putea evolua pe această poziție, nu are drept de joc din cauza impresarilor lui!

„Voi încerca să găsesc soluţii, să improvizez şi să mă descurc cu ce am la dispoziţie în acest an. Apoi, din iarnă, trebuie să ne întărim, să facem un lot cu care să ne putem bate în retur şi, mai ales, în faza a doua a campionatului, în care se decide totul”, a declarat Pancu înainte de plecarea spre Giurgiu.

Atacanții Andreias Calcan şi Dzenan Zajmovic, care au absentat cu Sepsi din cauza unor accidentări, au fost recuperaţi.

Echipe probabile

Astra Giurgiu Echipă probabilă Astra Giurgiu
Portar Lazar
Fundași David Bruno, Graovac, Dima, Radunovic
Mijlocaşi Răduț, Crepulja, Moise
Atacanţi V. Gheorghe, Budescu, Stahl
Nefolosibil1 Echipă probabilă Nefolosibil1
Portar Axinte
Fundași Onea, De Iriondo, Baxevanos, Bușu
Mijlocaşi Chacana, Breeveld, Passaglia
Atacanţi Platini, Zajmovic, Calcan

Statistica meciurilor directe Astra Giurgiu v Nefolosibil1

Au fost 21 de meciuri între cele două din 2003 încoace. Astra a câștigat 11 partide, iar Iașiul doar 5.

În campionatul trecut, s-au întâlnit de două ori: giurgiuvenii au câștigat cu 4-0 acasă, iar ieșenii s-au impus cu 1-0 pe propriul teren.

Cote pentru Astra Giurgiu v Nefolosibil1

Pe Publicwin oferta de pariuri conține și „asiatice”: 0 handicap asiatic Astra are cota 1.75.

Iașiul a luat 4 goluri acasă în etapa precedentă, ar fi de încercat Over 1,5 goluri Astra, la o cotă de 2.20 pe Betano bet.

Astra Giurgiu vs Nefolosibil1 Pont: Victorie Astra

S-au mai plătit din restanțele financiare la Astra, ar trebui să mai joace câte ceva și Budescu&Comp. Echipa din Giurgiu nu arată rău ca nume și nu cred că aceasta va rămâne în continuare cu doar un punct. La Iași e dezastru în apărare, s-a văzut și cu Sepsi, când trupa antrenată de Daniel Pancu a luat patru goluri pe propriul teren. Posibil să primească măcar două și în această partidă.

Fotbal România - Liga 1

Victorie Astra

2.40
Miza: 8/10
Cota: 2.40
Status: Castigat

Astra Giurgiu vs Nefolosibil1 Pont: 1X (Astra sau egal)

Pont pentru proiectul #cota2. Astra Giurgiu se află pe ultimul loc în clasament, având doar 1 egal în 7 meciuri, venind după înfrângeri la Argeș și acasă cu Voluntari. Însă jocul echipei nu a fost atât de slab, având unele momente chiar bune, Astra până la urmă având un lot foarte solid. Acum că au fost achitate o parte din restanțele salariale și fiindcă se așteaptă antrenor nou este posibil ca atmosfera în cadrul echipei să fie mai optimistă. CMSM Iași stă mai bine în clasament, având 9 puncte, venind însă după înfrângeri cu Universitatea Craiova și Sepsi, acum având mari probleme de lot în defensivă, având doar un fundaș central disponibil. Consider astfel că Astra nu va pierde (1x), pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Miza: 1/10
Cota: 1.43
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici