Share

Academica Clinceni - Universitatea Craiova. Ponturi pariuri Liga 1. 02.05.2021

Liga 1

Cota: 1.57

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

01 Mai 2021 18:33 726 0
Logo Academica Clinceni
Logo Universitatea Craiova
Academica Clinceni
Universitatea Craiova
VS
21:00 02 Mai 2021
Fotbal România - Liga 1

Analiză și informații pentru Academica Clinceni v Universitatea Craiova

În etapa a cincea din playoff-ul Ligii 1, Academica Clinceni joacă la Călărași cu Universitatea Craiova, iar noi am selectat un pronostic din oferta Betano pariuri, Academica ocupă ultimul loc, cu 22 de puncte, în timp ce Craiova este pe trei, cu 37 de puncte. 

Meciul va fi arbitrat de Iulian Călin.

Academica Clinceni: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î V

Academica Clinceni are patru înfrângeri din tot atâtea meciuri în playoff. Fără antrenorul Ilie Poenaru, aflat în izolare, Academica arată ca o echipă scăpată de sub control, blazată, în care jucătorii evoluează doar pentru a-și justifica salariile. În ultima rundă, Academica Clinceni a fost surclasată de Sepsi, în fața căreia a pierdut cu numai 1-0, dar a recepționat șapte șuturi pe poartă, iar nouă nu și-au atins ținta. În atac, ilfovenii au tras o singură dată pe poartă și niciun șut pe lângă, având o prestație ofensivă jalnică. Fără licență de Europa și aflată pe ultimul loc, va fi greu ca Academica să reușească să se motiveze la acest meci. Sunt câțiva jucători în vârstă, care a putea resimți efortul de a juca din trei în trei zile, mai ales că nu prea sunt soluții de schimb. Academica a marcat un singur gol în patru partide și acela din lovitură de la 11 metri. 

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

V V E E V

Universitatea Craiova s-a apropiat la doar două puncte de locul al doilea ocupat de FCSB, în urma victoriei cu 2-0 de la mijlocul săptămânii în fața acesteia. A fost un joc consistent făcut de olteni, care au marcat prin Cicâldău și Nistor, iar în repriza a doua au fost nevoiți să joace cu un om în minus. Vătăjelu a fost eliminat și va lipsi la acest meci, ceea ce-l va aduce pe Căpățână în partea dreaptă a apărării, deoarece Vlădoiu este accidentat. Revine Bălașa în centrul apărării, după două etape de suspendare, deși Acka a jucat destul de bine cu CFR și FCSB. Ivan a făcut un meci bun, chiar dacă nu a înscris și va conduce linia ofensivă. Craiova are nevoie de victorie pentru a închide o săptămână magică și să aștepte un rezultat favorabil la meciul dintre FCSB și CFR Cluj. 

Echipe probabile

Academica Clinceni

Echipă probabilă Academica Clinceni
Portar Ureche
Fundași Pashov, Patriche, Gardoș, Dobrescu
Mijlocaşi Ventura, Cascini, Cordea, Achim
Atacanţi Rusescu, Chinchukov

Universitatea Craiova

Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Pigliacelli
Fundași Căpățână, Bălașa, Constantin, Bancu
Mijlocaşi Mateiu, Nistor, Cicâldău
Atacanţi Cîmpanu, Ivan, Mitran

Statistica meciurilor directe Academica Clinceni v Universitatea Craiova

În sezonul regulat a fost 0-0 la Călărași și 1-0 pentru Clinceni la Craiova. 

Cote pentru Academica Clinceni v Universitatea Craiova

Din oferta Betano pariuri am ales alte două cote pe care le puteți încerca la acest meci. Avem o cotă de 1,68 pentru ca Academica să nu marcheze și o cotă de 2,7 pentru o victorie la cel puțin două goluri diferență a oaspeților. 

Academica Clinceni vs Universitatea Craiova Pont: Universitatea Craiova câștigă

Craiova este pe val și va întâlni o echipă demotivată, care a adunat patru înfrângeri consecutive și este în continuare fără antrenorul principal pe bancă. Academica a arătat mari slăbiciuni pe faza defensivă, pe care oltenii le pot specula. Craiova are doar o înfrângere cu Ouzounidis pe bancă și pare să atingă vârful de formă în această săptămână. Merg pe o vicotire a oaspeților, care pot urca pe locul al doilea după această etapă, dacă FCSB nu o învinge pe CFR Cluj. Cota am ales-o din oferta Betano pariuri.

Pont pariuri: Universitatea Craiova câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

16

Castigate:

4

Pierdute:

10

Anulate:

2

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici